GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
17 Kasım 2025, 00:39:42

Sitedeki Yavaşlık

Başlatan Bahadır.., 20 Mayıs 2020, 03:24:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bahadır..

Nedeni ne bilmiyorum, artık hostingden mıdır bilemem ama sitede inanılmaz bir yavaşlık var sizin de dikkatinizi çekiyor mudur bilmiyorum. Özellikle bir konudan ana sayfaya döndüğümde 10-15 saniye bekliyorum. Yetkili kişiler bu soruna el atabilirse müteşekkil olurum.

JudaX

Bende herhangi bir sıkıntı bulunmamakta.

Bahadır..

Alıntı yapılan: JudaX - 20 Mayıs 2020, 03:28:52

Mobilden giriyorum siteye. Tarayıcının etkisi vs olabilir mi bu acaba

Lé Spîke

Mobil üzerinde yavaş çalışıyor evet. Bu forumun büyüklüğünden kaynaklı biraz da. Dosyaları geç alıyor önbelleğe. Ama büyük oranda giflerden kaynaklı sanırım. Google amcamızın tespitine göre forumdaki gif görseller 8 saniye kaybettiriyormuş.

Eamon

Bence forum hızı gayet iyi, yavaşlık felan yok.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

lacosapalm

Alıntı yapılan: Bahadır.. - 20 Mayıs 2020, 03:39:06
Alıntı yapılan: JudaX - 20 Mayıs 2020, 03:28:52

Mobilden giriyorum siteye. Tarayıcının etkisi vs olabilir mi bu acaba

Telefonunuzun internetinden veya telefonunuzdanda olabilir. Yani bende mobil veya bilgisayarda gayet hızlı.  :maalesef:

- S O N

Alper17TR

Alıntı yapılan: Lé Spîke - 20 Mayıs 2020, 04:37:50
Mobil üzerinde yavaş çalışıyor evet. Bu forumun büyüklüğünden kaynaklı biraz da. Dosyaları geç alıyor önbelleğe. Ama büyük oranda giflerden kaynaklı sanırım. Google amcamızın tespitine göre forumdaki gif görseller 8 saniye kaybettiriyormuş.

Arkadaşın dediği gibi görsellerin ön belleğe alınması uzun sürüyor(İnternetine vs değişir.) Bü yüzden yavaş yükleniyor..(Bende problem yok)
Görsellerde Mor olanlar görselleri temsil ediyor, ucundaki lacivert çizgi sitenin tamamen yüklendiği  nokta. Testler İstanbul üzerinden Chrome tarayıcısı ile yapıldı.

heister

Ağırlıklı olarak bende mobil kullanıcısıyım ama sitede yavaşlık yaşamıyorum bence telefondan veya internetten kaynaklı olabilir.

Uzzy

Tommy Vercetti

Gayet hızlı, hiç bu yönden şikayetim olmadı.

Lineopth

berkealp55

Bende bazen oluyor. Modemim evin girişinde benden çok uzakta bu yüzden sinyal sıkıntısı ve dalgalanma sıkıntısı yaşıyorum. Wi-Fi kullanıyorsan problem muhtemelen sinyal dalgalanması yaşıyorsundur, sürekli yavaşsa yeni bir internet almanın vakti gelmiştir.

Computer Engineer at CSI International

gtadelisi

Galiba sadece sen yaşıyorsun, benim de hiç bu konudan yana bir şikayetim olmadı.

Bahadır..

Alıntı yapılan: gtadelisi - 20 Mayıs 2020, 14:48:04
Galiba sadece sen yaşıyorsun, benim de hiç bu konudan yana bir şikayetim olmadı.

Aynen öyle sanırım, çok ilginç. Hiçbiriniz bu sıkıntıyı yaşamamışsınız. İnternette de bir sıkıntı olmadığına göre yüksek ihtimalle siteye telefondan girdiğim için oluyor bu yavaşlık.

Sawyer

Mobil verinden veya telefonun Wifi entegresinden kaynaklanıyor olabilir ha bile modemin yandış konumlandırılma sıkıntısı var önüne herhangi bir eşya mobilya gelmemeli açık alanda daha iyi performans alırsın.

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.