GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

www.mh-roleplay.com (Manhattan Roleplay) ~ coming soon

Başlatan Gavirilia, 18 Mayıs 2020, 13:20:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

deust

Game Admin Emrah?Reverse Roleplay Level 4 Admin Emrah :D nası yani wtf

dad

Gavirilia

Alıntı yapılan: deust - 20 Mayıs 2020, 17:17:02
Game Admin Emrah?Reverse Roleplay Level 4 Admin Emrah :D nası yani wtf
4-5 saat önce attık zaten :D
Son düzenlenme: 20 Mayıs 2020, 19:59:19 Enkei Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.

Jarveus

O zaman Emrahcık hesabı, Daxy ve benim hesabım discordda bir sesliye geçsin ve kayıt alalım bakalım bizim adminimiz mi? 😂

Gavirilia

Aaah Atalay ah, 28 yaşına gelmişsin hala sunucuya vurma ve sunucuya adam sokma peşindesin.
Son düzenlenme: 20 Mayıs 2020, 19:25:16 Enkei

deust

Level 4 Admin olan emrah A6'ya terfi olucaktı ve,her şeyi mafeti için atıldı. insanların gerçek yüzünü göstermekteyim.
Son düzenlenme: 20 Mayıs 2020, 19:28:12 Enkei Sebep: İzinsiz özel mesaj paylaşımı yasaktır.
dad

Enkei

Konudaki kavga içerikli iletiler silinmiştir, gerekli uyarılar yapılmıştır. Eğer kavga devam ederse konu kilitlenecek ve kavganın içerisinde olan üyeler yeni yaptırımlarla karışılacaktır.

Abusivesnake17

Serverin açılışını dört gözle bekliyorum. ;)

deust

Alıntı yapılan: Enkei - 20 Mayıs 2020, 19:27:08
Konudaki kavga içerikli iletiler silinmiştir, gerekli uyarılar yapılmıştır. Eğer kavga devam ederse konu kilitlenecek ve kavganın içerisinde olan üyeler yeni yaptırımlarla karışılacaktır.
Anlaşıldı kişiye söylermisin engel açabilirmi?

dad

Gavirilia

Alıntı yapılan: Enkei - 20 Mayıs 2020, 19:27:08
Adamlar sunucumuza ajan sokmaya çalışıyor, neden yaptırım uygulanmıyor?

lacosapalm

- S O N

~ Gaviria ~

Hahahaha, halinize acıdım ciddiyim.

28 Yasında olan adama neler yapıyorsunuz biraz olgun olun.

Deust 14 yaşında 19 yaşındayım diyor.

Hadi 19 yaşındasın büyüklere saygılı ol az. Yazık

tolgau

Birini savunmak için yazmıyorum; ama yazdıklarımı iyi okuyun ve sindirin. Hatta isterseniz geçmişi dolaşın, siz de böyle olduğunu göreceksiniz; ama kabul etmeyeceksiniz.

Size, sizin gibi kişiliklerin ve sunucuların tarihçesini anlatacağım. 2011 yıllarında Yeni Nesil Roleplay'in modu Yuzarsif tarafından hazırlanmıştı, DINI sistemiyle çalışan basit bir roleplay gamemodeuydu.
Sonrasında Yeni Nesil Roleplay, Next Generation Roleplay adıyla veyahut Horizon Roleplay adıyla bilinen bir moda geçti ve eski modlarını gtaturk forumu üzerinden paylaştılar.

O mod ile başlayan bir klon serüvenidir bu; baştan sona sadece isimler değiştirilerek sunucular açılır, TSlerde küfürler edilir, SMF ve alıntı temalar kurulur; bedava vdsler ile 1 aylık sunucular açılır ve en sonunda kapanır. Orada oynayan kişiler başka sunuculardan bir şekilde yasaklanmış veya eksik roleplay bilgisi olan kişilerdir; her ne kadar genelleme yaparken rahatsız olsam da durum böyledir.

Sonrasında Yeni Nesil Roleplay modunun Next Generation olduğu anlaşılır ve bu mod paylaşılır, çok değil; Yuzarsif modundan 1 sene sonra. Bu mod Gtaturkde bir yardımsever tarafından Türkçe'leştirilir ve bizim klon sunucularımız bu moda geçerler. Tabii, bilgileri olmadığı için çok sıkıntı çekerler. GTATurk'de yüzlerce yardım konuları açılır.

O tarihten itibaren geliştiriciler -genelde bu geliştiriciler kopyala yapıştır ile bir sonuç elde etmişlerdir- modlarını paylaşırlar. Her seferinde Yeni Nesil modu olarak bilinen Horizon modunu daha da gelişmiş -daha da saçma- halde görürüz.

Bir sunucuda yasaklandınız diye veya başka bir saçma sebeple açtığınız; emeğinizin sadece infinityfree'den bedava hosting alıp, AutoInstall ile SMF kurmanız olan sunucular ve türevleri 2011 yılından bu yana kapanıp açılmaya devam ediyor.

Ve göreceksiniz ki, köklü sunucuların hepsinde bir emek; hepsinde bir geliştirme var.

Kendi mafyacıklarınızı kurup, kendinize /givemoney komutunu acımadıgınız; Horizon veya şuanda trend olan Victim modlarıyla, 3 aylık deneme sürümü VDSlerinizle, hiçbir emek harcamadıgınız, sadece rcon config şifresini değiştirdiğiniz kendi sunucularınızda admin kadronuzla rol yapmaya devam edin.

Doğru yolu bulup, rol öğrenmek isterseniz özel mesajdan iletişime geçebilirsiniz.

Daxy

Alıntı yapılan: ~ Gaviria ~ - 20 Mayıs 2020, 19:35:43

Kardeşim 28 yaşında dediğim adamda olgun olsun bizimle uğraşmasın. (SİVAS)

Milli Savunma Üniversitesi

deust

19 Diyen ben değilim Hatayla karıştırma.

dad

~ Gaviria ~

Alıntı yapılan: deust - 20 Mayıs 2020, 19:46:27

19 Diyen ben değilim Hatayla karıştırma.
hayır, olamaz!

Fotosuna polat alemdar koymuş KORKUN KENDİSİ SAMPIN SEFİRİ
Son düzenlenme: 20 Mayıs 2020, 19:51:24 Enkei