GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Kasım 2025, 20:35:37

Google Arama motorunda gta 6 ?

Başlatan david18, 20 Mayıs 2020, 17:10:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

david18

Alıntı yapılan: _Code - 21 Mayıs 2020, 16:22:22
Bir şeyin bu kadarda fanı olunmaz çıkarsa oynarız bu kadar basit neden herkes böyle saçma sapan haberleri paylaşıyor anlam veremiyorum Rockstar daha fragman paylamamışken ciddi ciddi oyunu bu sene çıkacak zannedenler var, hatırlatayım GTA V fragmanı 2011 de yayınlandı ve oyun 2013'te çıktı. Kaldı ki günümüzde teknojoli gelişti ve doğal olarak yapımcılara daha çok yük bindi çünkü oyunlarda daha çok detay olacak artık.
Demem o ki artık baydınız biriniz sahte GTA VI haberi yapıyor biriniz saçma sapan bir şeye easter egg diyip GTA VI şu tarihte çıkacak diyorsunuz yazık.

Az çok oyun dünyası ile ilgileniyorsanız eğer Bu tür Haberler,Sızdırmalar  vs gibi şeyler bazen kasıtlı olarak  geliştirici firmalar tarafından paylaşılabiliyor ki kasıtlı olarak sızdırmaları çoğu zaman  firmalar yapıyor sonrada yalanlama vs geliyor.Bunlar tamamen Kamoyu yoklaması başka birşey değil,Benım paylaştıgım haberde  bunlar arasında olabilir yada üstteki arkadaşında dediği gibi basit bir algoritmadan ibaretten dolayı ortaya çıkan birşey.

_Code

Alıntı yapılan: lacosapalm - 21 Mayıs 2020, 16:43:58
Bir şeyin bu kadarda fanı olunmaz çıkarsa oynarız bu kadar basit neden herkes böyle saçma sapan haberleri paylaşıyor anlam veremiyorum Rockstar daha fragman paylamamışken ciddi ciddi oyunu bu sene çıkacak zannedenler var, hatırlatayım GTA V fragmanı 2011 de yayınlandı ve oyun 2013'te çıktı. Kaldı ki günümüzde teknojoli gelişti ve doğal olarak yapımcılara daha çok yük bindi çünkü oyunlarda daha çok detay olacak artık.
Demem o ki artık baydınız biriniz sahte GTA VI haberi yapıyor biriniz saçma sapan bir şeye easter egg diyip GTA VI şu tarihte çıkacak diyorsunuz yazık.

Yorumda tek katıldığım  her şeyi easter egg  olarak algılamak. Diğer görüşlere asla katılmıyorum.  GTA VI'nında 2021'den aşağı çıkmayacağını düşünüyorum. Ek olarak, GTA oyunlarının ne kadar beğeni ve hayranlık topladığını Dünya üzerinde görürken, Türk platformunda GTA sitesinde bu fanlığa vurgu yapmakta ne kadar saçma. GTA serisinin bir oyununun Geliştirme metodu olan pawno  dilinin coderliği terimini profiline eklemiş birinin yadırgamasıda ayrıca acizlik.

Kendi ağzınla söyledin kanka burası gta forumu o yüzden pawno'yu koydum yoksa c++, c# ve java gibi dilleri bizde koymasını biliyoruz. Ayrıca demek istediğim ortada fragman yok ayrıntının a'sı yok kaldı ki kaç kişi sanki oynayabilecek o oyunu? Millet sürekli tartışıyor; woow GTA VI confirmed, Oha büyük ayrıntı ben buna dikkat çektim. GTA'nın en önemli ismi olan Dan Houser abimiz istifa etti ve Rockstar daha ufacık bir ayrıntı bile vermedi bırakın 2021'i 2022 de bile zor çıkar o oyun, çıksada hemen PC platformuna gelmez bu nesil veya ayak seslerini duyduğumuz bir sonraki nesil konsollara çıkar ilk.
Ek olarak fark ettiniz mi bilmiyorum ama hala çıkarmadıkları Agent'in PR çalışmlarını yapıyor adamlar hala GTA VI diyorsunuz, üzücü.
Fan kısmına gelirsek millet her şeyi abartmayı seviyor ona vurgu yaptım.
Son düzenlenme: 21 Mayıs 2020, 21:43:55 _Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

david18

Abartmadan kasıt benım konumsa,Konunun abartılacak bir kısmı yok sonuçta gta 6 onaylandı diye bir haber yapmadım yapsam dediklerin dogru.aslında senın dediğin burası için değilde  clickbait yapan siteler için yüzde yüz dogru.zaten take twonun yıllık finansal açıklamasını okuduysanız 2021 yılında küçük çaplı oyunlar çıkacagını asıl  güçlü serilerin ise 2022 den itibaren çıkacagını söylediler.aşagı yukarı gtanın 2022 2023 arasında çıkacagını söyleyebiliriz. Bir önceki yorumda kendınızde dediniz 2 sene önce  bir trailer yayınlar 2 sene sonrada oyunu cıkarır diye.Burda  bulunan fanların büyük çogunlugunun  oyunun 2020 yılında çıkmasından ziyade  bir trailer gibi birşey yayınlasınlarda isterlerse 3 sene sonra çıkarsınlar.TES 6  örneğine bakın geçen sene duyuruldu ama nereden baksanız çıkmasına 4-5 sene gibi bir süreç var.Hayırlı günler dilerim

_Code

Alıntı yapılan: david18 - 21 Mayıs 2020, 23:02:57
Abartmadan kasıt benım konumsa,Konunun abartılacak bir kısmı yok sonuçta gta 6 onaylandı diye bir haber yapmadım yapsam dediklerin dogru.aslında senın dediğin burası için değilde  clickbait yapan siteler için yüzde yüz dogru.zaten take twonun yıllık finansal açıklamasını okuduysanız 2021 yılında küçük çaplı oyunlar çıkacagını asıl  güçlü serilerin ise 2022 den itibaren çıkacagını söylediler.aşagı yukarı gtanın 2022 2023 arasında çıkacagını söyleyebiliriz. Bir önceki yorumda kendınızde dediniz 2 sene önce  bir trailer yayınlar 2 sene sonrada oyunu cıkarır diye.Burda  bulunan fanların büyük çogunlugunun  oyunun 2020 yılında çıkmasından ziyade  bir trailer gibi birşey yayınlasınlarda isterlerse 3 sene sonra çıkarsınlar.TES 6  örneğine bakın geçen sene duyuruldu ama nereden baksanız çıkmasına 4-5 sene gibi bir süreç var.Hayırlı günler dilerim
Kanka sana bir şey demedim amaan ne haliniz varsa görün sizinle mi uğraşacam

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

david18

Alıntı yapılan: _Code - 22 Mayıs 2020, 00:05:11
Kanka sana bir şey demedim amaan ne haliniz varsa görün sizinle mi uğraşacam

cümlenın  başına güzel başladın ama sonunu aynı güzellikte bitiremedin herneyse :D Yenede yorumun için teşekkür ederim hayırlı geceler.

heister

2022 2023 arasında çıkacagını söyleyebiliriz.
Katılıyorum. Take Two yeni oyunlar çıkaracakmış önce GTA serisi gibi büyük oyunlar değilde küçük oyunlar çıkaracakmış. Sonra 2021 ve 2022'de GTA 6'yı görebiliriz. Kesin.

david18

duyurusu 2020 sonu yada 2021 eylül ekimi gibi çıkışı 2023 :) eğer gta 2022 de çıkışını yapacaksa 2020 de bir teaser görürüz ama yok 2023 te çıkacaksa en erken 2021 sonu duyurulur.

Eamon

Bu dediklerini yaklaşık 1 ay önce bende demiştim ve sonra pes ettim doğrusu. Oyun hakkında net bir haber yokken, insanlar ordan burdan buldukları içerikleri teori haline getirip paylaşıyorlar.  Yapacak bir şey yok, insanlar kendi bildiklerini yapar.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Alves.

Alıntı yapılan: Tan - 21 Mayıs 2020, 16:44:05
GTATurk'de üye miydiniz acaba? Merakımdan soruyorum. Çünkü GTATurk'de Vice City, San Andreas, IV ve V duyurulmadan önce de bu tür konular açılıyor, haberler yapılıyor ve spekülasyonlar tartışıyordu. Farkında mısınız, değil misiniz orasını size bırakıyorum ama GTA sitesindeyiz. Dünyanın en büyük ve en köklü medya, haber kuruluşları bile "clickbait" yaparak GTA 6 üzerinden ne tıklanmalar ne paralar kazanıyorlar. Editörlük veya yazarlık tecrübeniz yoksa, oyun eleştirmenliği ya da sağlam bir GTA oyuncusu değilseniz bu şeyler hakkında lütfen bizim sohbetimizi bölmeyin. Dünyanın en büyük Türkçe GTA sitesi GTAMulti içerisinde Half-Life konuları tartışmamızı beklemiyorsunuz sanırım.

Geçmişte GTA IV ve V hakkında neler döndü, ne tartışmalar yaratıldı, ne spekülasyonlar ortaya atıldı bir düşünün lütfen. Gündelik haberlerden haberiniz var mı bilgim yok ancak hiç alakası olmayan ve kategorisine girmeyen siteler bile GTA 6 haberleri yaparken de böyle misiniz acaba? Lütfen saygı. Sadece saygı.

Çok fazla bakmam girer bir kaç tur atar çıkarım(gta 6'ya biraz daha yaklaşalım o zaman aboneyim😂) ama Tan'ı tanımıyorum, çok sağlam, ince ve saygı kurallarında içersinde anlatmış. Bayıldım, helal. 😂

Bu arada clickbaite devam. Ne kadar bait o kadar ekmek. Hazır GTA 6 ile ilgili adam gibi bir şeyler yok iken bayatta olsa ekmek ekmektir. Sonuçta bayat ekmeğin içinden köfte oluyor unutmayın çocuklar. 😂😂
Son düzenlenme: 22 Mayıs 2020, 22:42:38 Alves.

Redfield

şirket tarafından önümüzdeki yılın pasif geçeceği söylenmişti yanlış hatırlamıyorsam. ancak 5 yıl içinde 90 küsür oyunun çıkacağı haberini görünce gta 6 için ihtimallerim daha da kuvvetlendi. çıksa da bi' rahatlasak.

david18

2021 yılın ufak çaplı oyunlar çıkacak 2022 ayından itibaren  populertesi yüksek oyunlar çıkacak.  buradan yola çıkarsanız zaten bu duyuruları bu senenin sonunda yada 2021 yılında  üstüne basa basa sölüyorum duyurulacak ama çıkış olarak bu süreç 2022 den sonrasına sarkabilir.Hatırlayın tes 6 duyuruldu ama çıkmasına seneler var.. Üstüne basa basa tekrar ediyorum take two konferansında çıkacak oyunlar için 2022 ve sonrasını işaret etti yani bunların duyurusu 1 sene öncesinden olur.ve benım tahminim 2020 ekim kasım bu tarihlerde olmaz ise 2021 ekim kasımı.

heister

Alıntı yapılan: david18 - 23 Mayıs 2020, 17:03:17
2021 yılın ufak çaplı oyunlar çıkacak 2022 ayından itibaren  populertesi yüksek oyunlar çıkacak.  buradan yola çıkarsanız zaten bu duyuruları bu senenin sonunda yada 2021 yılında  üstüne basa basa sölüyorum duyurulacak ama çıkış olarak bu süreç 2022 den sonrasına sarkabilir.Hatırlayın tes 6 duyuruldu ama çıkmasına seneler var.. Üstüne basa basa tekrar ediyorum take two konferansında çıkacak oyunlar için 2022 ve sonrasını işaret etti yani bunların duyurusu 1 sene öncesinden olur.ve benım tahminim 2020 ekim kasım bu tarihlerde olmaz ise 2021 ekim kasımı.
Kesinlikle.