GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Haziran 2025, 11:18:09

Rockford Roleplay Oyun Modu

Başlatan Rubiaceae, 23 Mayıs 2020, 16:42:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rubiaceae

Oyun modu bağlantısı: https://github.com/devrubiaceae/Rockford-V1

Sistemlerle ilgili görüntüler github bağlantısı içerisinde yer almaktadır, biraz mouse aşağı kaydırırsanız yeterli olur. Ek olarak oyun modu konusunda destek vermeyeceğim, nasıl kurulum yapılacağı ile alakalı bilgiler de aynı bağlantıda mevcut.

Son olarak oyun modunu kullanacak insanlara ek notlar;

- Kasabadaki hayvanlara dikkat edin, özelliklere kedilere.. çünkü tırmalıyorlar.
- Evinizden dışarıyı izleyemediğiniz için üzgünüm, eğer yeterince destek alsaydık "dışarıdan girilebilir, görülebilir" evler ve hem arsalarında hem de ev içerisinde mobilya sistemleri yeni yazılmıştı, dilediğiniz gibi kullanın.
- Kanalizasyonda ticaret yapamadığınız için üzgünüm, eğer destek alsaydık Rockford haritasının yer altında uzanan labirentlerde yasadışı rollerinizi yapabilecektiniz.
- Kasabada sizi çapraz ateşe alan serseri NPCler olabilir, onlara da pek bulaşmayın.

Rockford fikirler ütopyasıydı, her birini bir bir gerçeğe çevirdik fakat destek bulamadık. Değer gösterilmeyen ve arkanızdan ailenize küfredilen insanların ortamlarında takılmaya ve para yedirmeye devam edin.

Ek olarak credits vermek gerekirse:
Ev sistemi @Amper, creditsi hak ettin.
LocalChat ve RP isim kontrolü @Vengeance (eğer bir fonksiyonunu kullanırsam credits vereceğimi söylemiştim)

Bunun dışında modda alıntı bir sistem, kod içeriği bulunmamaktadır. Sıfırdan ve modüler mantıkta yazılmıştır, PAWN ile haşır neşir olan herhangi birisi rahatlıkla geliştirebilir, özellikle değişken isimleri ve fonksiyon isimleri Türkçe olarak özenle hazırlanmıştır, umarım geliştiriciler için ışık tutar.
Son düzenlenme: 23 Mayıs 2020, 16:52:04 Rubiaceae

Tao

Şu adamı da küstürtmeyin be.

Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

Tony

Emeklerin böyle boşa gitmesi çok üzücü. Yolunuz açık olsun.

Goddew

Ya birader, bu adama neden saldırıyorsunuz yemin ederim açsaydın oynayacağım roleplay sunucularından biri olacaktın. Modu bence kaldır ve geliştirmeye devam et. Bak cidden iyi yerlere geliceksin bu platformdaki yorumlara aldırış etme derim.

Massigo

CORPORAL

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Gavirilia

Üzüldüm kardeşim, geçmiş olsun.

Sawyer

Alıntı yapılan: Rotex - 23 Mayıs 2020, 16:57:13
Ya birader, bu adama neden saldırıyorsunuz yemin ederim açsaydın oynayacağım roleplay sunucularından biri olacaktın. Modu bence kaldır ve geliştirmeye devam et. Bak cidden iyi yerlere geliceksin bu platformdaki yorumlara aldırış etme derim.

Artık kaldırsada herkes aldı ama bencede kaldırman daha iyi ziya iyi yerlere gelebilirsin fakat SAMP ortamı çöp bi ortam bizden bi adam olmaz ben bıraktım artık SAMP ama sevdiğim bir platforum'dur hayatında başarılar dilerim ziya kardeşim.

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

Enkei

Konudan bağımsız & kavga çıkartabilecek türden iletiler silinmiştir. Devamı halinde uyarı alacaksınız.

Sawyer

.
Son düzenlenme: 28 Haziran 2020, 18:49:36 Sawyer
Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

Ranthiel

Girmeyeli samp platformu karışmış, tartışmalar mod paylaşımları iyi ki erken bırakmışım. :D

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Arif

Her firsatta samp platformunu karistiran ve tüm sunuculardan dislanan/istenmeyen adam zaten inked ama nick degistirmek fayda etmiyor bazen.Bu acmadan kapattigin kacinci sunucu bilmiyorum da cop olmasa zaten surekli patlamaz.bosa indirmeyin virus vardir

Gavirilia

Alıntı yapılan: Sawyer - 23 Mayıs 2020, 23:43:51
Nedense server SAMP gözükmüyor ??

MYSQL Bağlı bi sorun yok Serverlog ları temiz anlamadım gitti.

"server.cfg" Adlı dosyayı aç, içinde port "2012"dir onu "7777" yap.

Lé Spîke