GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vector RolePlay Gaming - Yeni bir Eğlence!

Başlatan XziiTriOzz, 20 Mayıs 2020, 17:37:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

XziiTriOzz

~ Vector RolePlay ~

Vector Roleplay SAMP platformu üzerinde 20.05.2020 Tarihinde kurulmuş bir sunucudur. Önceki Revenge RolePlay Projesinden sonra bir süre bekleyen ekip tekrar Vector RolePlay'da buluştu. 0.3DL SAMP Sürümüne  Gelen Revenge Ekibi bu Sefer Vector olarak  Tekrar Geri Döndü.

Sunucumuz şuan aktif değil nedenlerinden biri ise sunucu geliştirilmesi ve oyuncu artmasıdır. Yeterli sunucu gelişmesi vb. şeyler olunca sunucu aktif edilecektir. Güzel Roller çıkarmak isteyen oyunculara farklı bir gelişmemiz daha da var, Özgür bir şekilde istediğiniz birliği kurabilir ayrıca ekip ile gelenlere birlik yardımımız olabilir. Tabii istediğimiz birlikler dışında Özel Kurumlar (( LSPD vb. )) Bulunmaktadır. Yani isteyen Çete olur ancak uy****rucuyu sevmediği için uy****rucu baronları ile savaşır ancak bu illegal şekilde olur.

Muhtemelen isteyebileceğiniz en iyi Vector RolePlay sürümünü sunmak istiyoruz. Buna ek olarak, geliştirme ekibi burada Vector'daki deneyiminizin mümkün olduğunca eğlenceli ve yenilenmiş olmasını sağlamak için uğraşmakta.

Bununla birlikte, sizi umut verici liderliğe sahip genç bir topluluk olan, kaliteli yönetim ve çok sevdiğiniz tanıdık bir sunucuda rol oynama deneyimi sunan Vector RPG'nin yeni ve daha parlak bir çağına hoş geldiniz diyoruz.  Bu yıl SAMP'da herhangi bir sunucu oynayacaksanız, bunu Vector RolePlay da yapın.

Sunucu/Rol Bölgesi

Rol Alanı Los Santos'da bulunuyor. Ancak İl-legal roller için de San Fierro - Las Venturas gibi şehirlere ulaşabilirsiniz. Tabii San Fierro ve Las Venturas'a gitmek için gateden geçmeniz gerekir.

Ekip Olarak Amacımız

Biz Vector ekibi olarak, sizlere en iyi ve en keyifli rol kalitesi sunmak istiyoruz. Yani sorunsuz sistemler ve oyuncu problemlerini en alt seviyeye çekmek istiyoruz. SAMP platformunda bir yer edinip, oyuncularımızın bizden memnun ve sunucumuzdan keyif alması için çalışmaktayız.

YETKILILER

Owner: Burn - Dizzy

Admin Staff: Leader

Helper Staff: Yok

ILETISIM

DISCORD

WEBSITE

SUNUCU IP
YAKINDA  AKTIF!

yeni piyasanın eski çocukları

jyonsae

yanlış anlamayın, darılmayın gücenmeyin ama yol yakından hiç uğraşmadan kapatmanızı öneririm

~ Gaviria ~

Rol bilmeyen kadro, tutacağını sanmam. Başarılar bile diyemiyorum...

deust

Owner Dizzy,Burn rol bilmeyen kadro tutmaz.. Başarılar dilemeden gidiyorum tutmaz.

dad

~ Gaviria ~

+ Özel kurumlar her sunucuda var. KOD 9 Echo sorsak bilemezsiniz. YAZIK!

XziiTriOzz

Alıntı yapılan: deust - 20 Mayıs 2020, 18:10:27
Owner Dizzy,Burn rol bilmeyen kadro tutmaz.. Başarılar dilemeden gidiyorum tutmaz.

Alıntı yapılan: ~ Gaviria ~ - 20 Mayıs 2020, 18:12:54

Bunu sen mi söylüyorsun? Güldürme beni lütfen, discorda gelip reklam yapıyorsun. Burada utanmak yerine Bizi gömmeye çalışıyorsun.  "Siz böyle yaptıkça biz daha da büyüyoruz. İyi günler :)"
Ayrıca Gaviria, discorda gelip başarılar demiştin sonradan eleştirmeye başladın. Bize değilde sana YAZIK!
Son düzenlenme: 21 Mayıs 2020, 00:22:16 Enkei Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.

Ranthiel

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

XziiTriOzz

Sıra Bizde, Vector RolePlay Yakında Geliyor. : )

Alıntı yapılan: Ranthiel - 20 Mayıs 2020, 19:59:00
:D

Ayrıca Yorumunuz için teşekkürler.

Son düzenlenme: 22 Mayıs 2020, 15:41:39 XziiTriOzz

XziiTriOzz

kumite

kötü kadro, kötü tasarım, kötü Türkçe. "Yeni bir Eğlence" Eğlence niye büyük, bir niye küçük? :D?

Buyur kardeşim ben sana yirmilik kod sorayım, bilde görelim. Sağdan soldan izlediğin rollerle PD allahı olmazsın.
Son düzenlenme: 23 Mayıs 2020, 21:49:57 Enkei Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

XziiTriOzz

XziiTriOzz

Alıntı yapılan: dreamer - 23 Mayıs 2020, 21:48:06
kötü kadro, kötü tasarım, kötü Türkçe. "Yeni bir Eğlence" Eğlence niye büyük, bir niye küçük? :D?

Buyur kardeşim ben sana yirmilik kod sorayım, bilde görelim. Sağdan soldan izlediğin rollerle PD allahı olmazsın.

Kadromuz tabii böyle kalmayacak yavaş yavaş gelişecek ancak biz bir zamanı bekliyoruz. O zaman dolunca herşeyi daha güzel yapmaya çalışacağız. İyi günler, Teşekkürler.

BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN!
Son düzenlenme: 24 Mayıs 2020, 13:30:38 XziiTriOzz

Goddew

Dostum, boşver sal gitsin hileleri falanda fixleyemeden kalacaksınız paranıza yazık etmeyin derim.

Rodeiun