GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Kasım 2025, 00:16:24

99 Roleplay V3

Başlatan Rubiaceae, 24 Mayıs 2020, 15:10:35

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rubiaceae

Yavaş yavaş çekilirken arşivimi de geride bırakıyorum. Bir zamanların kapat aç ve donate al kaç sunucusu 99'un oyun modu ektedir. Giriş sisteminde yer alan wheeze'nin bıraktığı md5 fonksiyonunda yer alan hatayı giderdim ve db dosyasını da içerisinde bıraktım. Muhtemelen bu hata yüzünden elinde bu script olan çoğu insan sunucuya giriş yapamıyordu. Dileyen dilediği gibi kullanabilir.

https://github.com/devrubiaceae/99-Roleplay

lacosta

S W E S T

Gavirilia

Xchatt

akıyor maşsallah teşekkürler

Sa-Mp 2014-2020

Sawyer

Ziya senin yüzünden 1 Trilyon/Bilyon Sunu türüyecek yapma kardeşim.

Na zdarovye Ziya.
Son düzenlenme: 24 Mayıs 2020, 16:08:07 Sawyer
Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

Shy

Yakında;
98 Roleplay
18 Roleplay vb. sunucular piyasada.

deha13

Hey gidi 99 hey.. Kısa bir süre açılıp uzun süre kapalı olurdu.Roleplay olayına 99 ile başladım V1 2010 yılı kasım aylarında, 54th Street latin çetesine ve Çiko Nova'ya selam olsun.

Tao

Harçlıklar alınsın, %25 kodlama bilgisiyle modlar düzenlensin, bir kaç sistem kopyala yapıştır yapıp sunucular açılsın.
Teşekkürler (!) abi :uzgun:
Son düzenlenme: 24 Mayıs 2020, 16:49:09 Gentlemen
Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

Radless

Alıntı yapılan: Gentlemen - 24 Mayıs 2020, 16:47:54
Harçlıklar alınsın, %25 kodlama bilgisiyle modlar düzenlensin, bir kaç sistem kopyala yapıştır yapıp sunucular açılsın.
25 fazla daha sunucuyu mysql bağlantısını yapmayı bilmeyip açmaya çalışan ve sunucu kapanıyor diye yardım talebi açanlar var

"Life's too short to hold grudges."

Gavirilia

Alıntı yapılan: Radless - 24 Mayıs 2020, 16:56:29
25 fazla daha sunucuyu mysql bağlantısını yapmayı bilmeyip açmaya çalışan ve sunucu kapanıyor diye yardım talebi açanlar var
kanka deust değil mi o ya :D

kumite

Alıntı yapılan: Rubiaceae - 24 Mayıs 2020, 15:10:35
Yavaş yavaş çekilirken arşivimi de geride bırakıyorum
SA-MP'ın hakkını veren insanlar, SA-MP'dan ayrılmaya başladı. SA-MP'ı yeni SA-MP oyuncularına bırakma vakti geldi. Eskilerin çoğu birer birer gidiyor.

kumite

Alıntı yapılan: Scot - 24 Mayıs 2020, 16:58:56
Alıntı yapılan: Radless - 24 Mayıs 2020, 16:56:29
kanka deust değil mi o ya :D
aynen öyle, zamanında Johny Project'in son sürüm hilesi için peşimde dolaşıyordu. LMAO

Radless

Alıntı yapılan: dreamer - 24 Mayıs 2020, 17:05:46
Alıntı yapılan: Rubiaceae - 24 Mayıs 2020, 15:10:35
Yavaş yavaş çekilirken arşivimi de geride bırakıyorum
SA-MP'ın hakkını veren insanlar, SA-MP'dan ayrılmaya başladı. SA-MP'ı yeni SA-MP oyuncularına bırakma vakti geldi. Eskilerin çoğu birer birer gidiyor.
Eski diye bir şey kalmadı herkes pawn coder herkes 1 haftada 10 kere sunucu açıyor ortam iyice leş bir hal almaya başladı

"Life's too short to hold grudges."

Eamon

Birader sizde tüm sunucuların modu var galiba, patlamayan sunucu kalmadı :D

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.