GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2026, 14:31:24

Tag yapma

Başlatan Hata, 15 Mayıs 2020, 00:22:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hata

Arkadaşlar ben tag yapmak istiyorum mesela yaralı olduğunda üstünde [Yaralı (/hasarlar)] yazdığı gibi paintball oynarken üstünde [Paintball] yazsın bunu yapamıyorum yardımcı olurmusunuz bu sistem vine rpde vardı bugların önüne geçmek için bende böyle birşey istiyorum victim modunu kullanıyorum şimdiden teşekkürler.

Buzz

Oyuncu tag kodlarını ve yaralıya düştüğündeki kodları yolla.

Hata

Alıntı yapılan: Buzz - 15 Mayıs 2020, 00:26:48
Oyuncu tag kodlarını ve yaralıya düştüğündeki kodları yolla.
oyuncu tag kodlarını bilmiyorum ama yaralıya düştüğündeki tag kodları şu
if (PlayerData[i][pBaygin] == 1)
{
  if (GetPVarInt(i, "AracaBindi") == 0 && GetPVarInt(i, "Iyilestiriliyor") == 0) PlayerData[i][pBayginSure]++;
    new str[85];

format(str, 24, "[Yaralı (/hasarlar %d)]", i);
      SetPlayerChatBubble(i, str, COLOR_ORANGE, 10.0, 1500);

format(str, sizeof(str), "~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~w~~r~Yaralanma: ~y~%d~n~/ambulanscagir", 180 - PlayerData[i][pBayginSure]);
GameTextForPlayer(i, str, 1000, 3);

if (GetPlayerAnimationIndex(i) != 1701 && GetPVarInt(i, "AracaBindi") == 0 && GetPVarInt(i, "CPsineGelindi") != 1 && PlayerData[i][pDragged] == 0)
ApplyAnimation(i, "WUZI", "CS_Dead_Guy", 4.1, 1, 0, 0, 0, 0, 1);

if (GetPlayerWeapon(i) != 0) SetPlayerArmedWeapon(i, 0);
if (PlayerData[i][pBayginSure] >= 180)
{
    PlayerData[i][pBaygin] = 0;
        PlayerData[i][pBayginSure] = 0;
        TogglePlayerControllable(i, true);
          SetCameraBehindPlayer(i);
ClearAnimations(i);
StopLoopingAnim(i);
CanAyarla(i, 100);
SetWeapons(i);
    }

Rodeiun

Bence alttakini if lerin arasında biryere yerleştir.  Bug çıkarsa ilgilenirim.
PAWN Kodu: Seç

if (PlayerData[playerid][pPaintballdami] = 1) // Paintballda olup olmadığına dair değişkeni bilmediğim için salladım. 1 i paintballda olarak atadım, değiştirirsin.
    {
      new str[85];

format(str, 24, "[Paintball]", playerid);
        SetPlayerChatBubble(playerid, str, COLOR_RED, 10.0, odaSure);
    }

Kardeşim bunu bizzat victim modunda test ettim. Paintballdami değişkeni eksik victimde yada ben bulamadım. Eğer bulduysan oraya yaz / değiştir. Yada kendin ekle pPaintballdami diye hatta ufak bir ipucu vereyim, kişi kendi isteğiyle paintballa katılırsa gibi kısımlar vardır. O kısımlarda genelde odaya katılan kişilerde can zırhını değiştirmek gibi ayarlar yapılır. O kısımlarada pPaintballdami eklediysen,
PAWN Kodu: Seç
PlayerData[playerid][pPaintballdami] = 1;eklersen, değişken üzerinde değişiklik yapmış olursun iyi günler.
Son düzenlenme: 15 Mayıs 2020, 14:37:20 AloneWarrioR

Enkei

Alıntı yapılan:  Bölüm kuralları
Açılan taleplerin son iletisi 10 günü geçmesi durumunda; konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır. Sorunu çözülen konularınızı kilitleyip, moderatörlere bildiriniz.

K/A.