GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Haziran 2025, 11:21:58

Rockford Roleplay Oyun Modu

Başlatan Rubiaceae, 23 Mayıs 2020, 16:42:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Moonquad

@Rubiaceae ye atıp tutanlar özellikle manifesto, bu adam sizin için o kadar emek verdi siz hata yaptınız adam da affetmedi. Yok işte açtığı sunucu tutmuyor falan diyenler açtığı sunucu tüm sunuculardan kaliteli ama mani abi gibi bağış para diye ağlamıyor. Yapılan bağışları geri yolluyor kapattığı için bununla da yetinmeyip belki gelisirsiniz güzel sunucular açılsın diye Türkiye'de olmayan bir modu sizinle paylaşıyor cidden yazık. Azıcık emeğe saygı. 

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Rubiaceae

Bende ekran görüntüleri, özel konuşmalar paylaşarak burada şu atıp tutan arkadaşlara ve mamimesto savunucularına çok güzel cevap verirdim de, bugüne kadar özel konuşmaları yayınlayacak kadar düşmedim. Bunun dışında, nick değiştirmemin sebebi ortamın kavga ve kaosuna bulaşmamak iken bu kaos ve pisliğe yine sataşarak beni siz bulaştırdınız ve misli ile karşılığını aldınız.

2007'den beri buradayım, Gtaturk aktifken de buradaydım, hepiniz yok olup gideceksiniz ve burada olacağım. Derme çatma açtığınız sunucular, tek satır kod bilmeden sıfır teknik bilgi ve yeteneksizlik ile dolandırdığınız oyuncular söz konusu olduğunda gıkınız çıkmıyor fakat çamur atmayı oldukça seviyorsunuz.

Vice savunuculuğunu bu kadar sürdüren potansiyel problemli ve kişilik bozukluğu olan @Arif arkadaşım. Hesabın sahibi kim ve seni kim yönlendiriyor gayet ortada. Burada tek post daha atarak çamur atmaya devam edersen, o ekran görüntülerini bende çarşaf çarşaf yayınlarım, kimin haklı olduğunu, kimin emek hırsızı olduğunu, kimin aylarca oyun modunun veritabanında cirit attırdığını ve bu beceriksizliği yüzünden "hesap paylaşımı" nedeni ile oyuncularını yasakladığını bir bir ortaya döker, bir "Vice rezilliği" başlığını da ben açarım. Zıvanadan çıkmayın, bizi de çıkartmayın.

Son olarak, github reposunun oluşturulduğu tarih ve tüm commit geçmişi içeriğindedir. ".exe" format çalıştırılmayan, tetiklenmemiş hiçbir dosyanın bilgisayarda virüs barındıramayacağını bilmeyen bir gerizekalının atıp tuttuğuna da takılmayın.

Github reposu sağlıklıdır, kurulum içerisinde mevcuttur. "Bu dosya virüslüdür" algısına giren, içeriği indirebilir ve "github" arşivini açmadan virustotalde aratabilir.

Keyifli kullanımlar dilerim.

Moonquad

Alıntı yapılan: Rubiaceae - 24 Mayıs 2020, 02:57:11
Bende ekran görüntüleri, özel konuşmalar paylaşarak burada şu atıp tutan arkadaşlara ve mamimesto savunucularına çok güzel cevap verirdim de, bugüne kadar özel konuşmaları yayınlayacak kadar düşmedim. Bunun dışında, nick değiştirmemin sebebi ortamın kavga ve kaosuna bulaşmamak iken bu kaos ve pisliğe yine sataşarak beni siz bulaştırdınız ve misli ile karşılığını aldınız.

2007'den beri buradayım, Gtaturk aktifken de buradaydım, hepiniz yok olup gideceksiniz ve burada olacağım. Derme çatma açtığınız sunucular, tek satır kod bilmeden sıfır teknik bilgi ve yeteneksizlik ile dolandırdığınız oyuncular söz konusu olduğunda gıkınız çıkmıyor fakat çamur atmayı oldukça seviyorsunuz.

Vice savunuculuğunu bu kadar sürdüren potansiyel problemli ve kişilik bozukluğu olan @Arif arkadaşım. Hesabın sahibi kim ve seni kim yönlendiriyor gayet ortada. Burada tek post daha atarak çamur atmaya devam edersen, o ekran görüntülerini bende çarşaf çarşaf yayınlarım, kimin haklı olduğunu, kimin emek hırsızı olduğunu, kimin aylarca oyun modunun veritabanında cirit attırdığını ve bu beceriksizliği yüzünden "hesap paylaşımı" nedeni ile oyuncularını yasakladığını bir bir ortaya döker, bir "Vice rezilliği" başlığını da ben açarım. Zıvanadan çıkmayın, bizi de çıkartmayın.

Son olarak, github reposunun oluşturulduğu tarih ve tüm commit geçmişi içeriğindedir. ".exe" format çalıştırılmayan, tetiklenmemiş hiçbir dosyanın bilgisayarda virüs barındıramayacağını bilmeyen bir gerizekalının atıp tuttuğuna da takılmayın.

Github reposu sağlıklıdır, kurulum içerisinde mevcuttur. "Bu dosya virüslüdür" algısına giren, içeriği indirebilir ve "github" arşivini açmadan virustotalde aratabilir.

Keyifli kullanımlar dilerim.
Bu modu kullanmak bilgi ister ve bu modla açacak sunucu sahipleri @Rubiaceae biraz minnet duyun ki yarın bir gün bir sorun olduğunda bu adam size belki yardım eder.

Vengeance

Alıntı yapılan: Rubiaceae - 23 Mayıs 2020, 16:42:28
LocalChat ve RP isim kontrolü @Vengeance (eğer bir fonksiyonunu kullanırsam credits vereceğimi söylemiştim)

Eyvallah, seninle yıldızımız hiç barışmadı; muhtemelen de bundan sonrasında pek samimi olmayacağız fakat bu projenin sonlanmasına üzüldüm. Kavga gürültüden ziyade çözüm daha sağlıklı şekilde aranabilirdi, yaşanan yaşandı; sağlık olsun.

Hayatında başarılar dilerim.

Paige

Debrone

Yazık oldu, gerçek anlamda emek verdiğimiz bir projeydi fakat platform bunu hak edecekmiydi bilinmez. Devam edelim fikrimin daima arkasında dursam da en doğrusunun bu olduğunu biliyorum.

Eamon

Sunucunuz açıldımı, açılmadı mı bilmiyorum ama güzel gidiyordu yazık oldu doğrusu. Bu aralar patlayan daha çok olur gibi. Söylenilecek anlatılacak çok şey varda işte millet anlasada değişen bir şey olmaz.
Son düzenlenme: 24 Mayıs 2020, 06:11:51 Metafor
Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

İPŞİR

Baltalar elimizde,
Sunucular önümüzde.
Biz gideriz,
Ddos'a hey, Ddos'a.

Moonquad

Alıntı yapılan: İPŞİR - 24 Mayıs 2020, 12:49:15
Baltalar elimizde,
Sunucular önümüzde.
Biz gideriz,
Ddos'a hey, Ddos'a.
Eğer ki bir gün fivemde sunucu açmak isterseniz yardımcı olurum size çünkü samp ortamı bozuldu.

kumite

Üzülme hacı, emeklerin boşa gitmedi. SA-MP'da senin de adın altın harflerle var.

Arif

SAMP'ta adın tüm sunuculara kapak atmaya calisan, hiç bir şey başaramayan ve her yerden sutlanan isim olarak altin harflerle yazili inked abi. Bu acamadigin kacinci sunucu bilmiyorum ama umarim son olur. Zira sunucu acmaya calisip testlere 6-7 kisi gelince deliriyorsun ve sucu sürekli baska sunuculara atiyorsun :D :D :D

Mod patlak bu arada kullanmayın bosa

Oner

Bu kadar kişi "keşke paylaşmasaydın" yazıyor ama public teste 6 kişi katılıyor. Kapatmasının sebebi buydu.

Discord: Ascendency#7970

Unexpected

Alıntı yapılan: Rubiaceae - 23 Mayıs 2020, 16:42:28
Oyun modu bağlantısı: https://github.com/devrubiaceae/Rockford-V1

Sistemlerle ilgili görüntüler github bağlantısı içerisinde yer almaktadır, biraz mouse aşağı kaydırırsanız yeterli olur. Ek olarak oyun modu konusunda destek vermeyeceğim, nasıl kurulum yapılacağı ile alakalı bilgiler de aynı bağlantıda mevcut.

Son olarak oyun modunu kullanacak insanlara ek notlar;

- Kasabadaki hayvanlara dikkat edin, özelliklere kedilere.. çünkü tırmalıyorlar.
- Evinizden dışarıyı izleyemediğiniz için üzgünüm, eğer yeterince destek alsaydık "dışarıdan girilebilir, görülebilir" evler ve hem arsalarında hem de ev içerisinde mobilya sistemleri yeni yazılmıştı, dilediğiniz gibi kullanın.
- Kanalizasyonda ticaret yapamadığınız için üzgünüm, eğer destek alsaydık Rockford haritasının yer altında uzanan labirentlerde yasadışı rollerinizi yapabilecektiniz.
- Kasabada sizi çapraz ateşe alan serseri NPCler olabilir, onlara da pek bulaşmayın.

Rockford fikirler ütopyasıydı, her birini bir bir gerçeğe çevirdik fakat destek bulamadık. Değer gösterilmeyen ve arkanızdan ailenize küfredilen insanların ortamlarında takılmaya ve para yedirmeye devam edin.

Ek olarak credits vermek gerekirse:
Ev sistemi @Amper, creditsi hak ettin.
LocalChat ve RP isim kontrolü @Vengeance (eğer bir fonksiyonunu kullanırsam credits vereceğimi söylemiştim)

Bunun dışında modda alıntı bir sistem, kod içeriği bulunmamaktadır. Sıfırdan ve modüler mantıkta yazılmıştır, PAWN ile haşır neşir olan herhangi birisi rahatlıkla geliştirebilir, özellikle değişken isimleri ve fonksiyon isimleri Türkçe olarak özenle hazırlanmıştır, umarım geliştiriciler için ışık tutar.
Başarılı paylaşım sunucuyu açtığımda nedense açılmıyor sebebi ne acaba?

▌│█║▌║▌║ 𝚄𝚗𝚎x𝚙𝚎𝚌𝚝𝚎𝚍 ║▌║▌║█│

Rubiaceae

server-log.txt dosyasını atın, yardımcı olayım.

RaveGaming

server.cfg içerisinde port 2012, onun 7777 olarak güncelleyin. @Unexpected

www.mercy-roleplay.com / Leader Adminisitrator