GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

TırcılarMekanı Modu

Başlatan Ceto., 24 Mayıs 2020, 17:48:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddew

Alıntı yapılan: Ceto. - 24 Mayıs 2020, 22:44:35
Alıntı yapılan: Rotex - 24 Mayıs 2020, 19:44:04
Keşke adam gibi paylaşsaydın paylaştığın modda include namına bir şey yok hep hata veriyor eklesem bile sıfırdan adam gibi paylaşsan keşke kankam.

Bakmadan update ettim dostum, yarın pc'ye geçtiğim de dosyaları güncelleyip tekrar paylaşacağım ;)

Eyvallah, mission sunucusu açmak istiyorum üstünde geliştirme yapacağım yarın mutlaka eklersen sevinirim.

BerkayTR55

Alıntı yapılan: Ceto. - 24 Mayıs 2020, 17:48:32
Merhaba, TırcılarMekanı modunu sizlerle paylaşıyorum mod baya önce paylaşılmıştı ve silinmişti ihtiyacı olan kullanabilir. Mod v5 sürüm olmak üzere son sürümdür.  :helal:

Link : https://www.dosyaupload.com/7jym

İyi kullanımlar.

Dipnot: İnternetim yavaş olduğundan virüstotal linki ekleyemedim virüs olduğunu sanan indirmesin.

İnclude dosyaları eksik malasef en kısada onu beklemedeyiz mod çok iyi.

AhmetSari

Anılarım canlandı bir kaç ss görünce

Unexpected

Alıntı yapılan: Ceto. - 24 Mayıs 2020, 17:48:32
Merhaba, TırcılarMekanı modunu sizlerle paylaşıyorum mod baya önce paylaşılmıştı ve silinmişti ihtiyacı olan kullanabilir. Mod v5 sürüm olmak üzere son sürümdür.  :helal:

Link : https://www.dosyaupload.com/7jym

İyi kullanımlar.

Dipnot: İnternetim yavaş olduğundan virüstotal linki ekleyemedim virüs olduğunu sanan indirmesin.
İncludeleri yok eksik paylaşılmış.

▌│█║▌║▌║ 𝚄𝚗𝚎x𝚙𝚎𝚌𝚝𝚎𝚍 ║▌║▌║█│

Ceto.

Eksik dosyalar eklendi arkadaşlar linki güncelledim sorunsuz çalışmaktadır, iyi kullanımlar tekrardan.  :helal:

M.Kemal ATATÜRK

Ceto.

Compile ettiğimde her hangi bir hata ile karşılaşmadım sorunsuz şekilde çalışmaktadır. Hata alan arkadaşlar PM yolu ile ulaşsın.

M.Kemal ATATÜRK

Goddew

fatal error 111: user error: Please include <a_npc> or <a_samp> first. neden bu hatayı veriyor pawno?

Ceto.

Alıntı yapılan: Rotex - 25 Mayıs 2020, 16:21:43
fatal error 111: user error: Please include <a_npc> or <a_samp> first. neden bu hatayı veriyor pawno?

Ben compiler ettiğimde hata göremedim dostum, hata veren include leri güncellemeyi dene.

M.Kemal ATATÜRK

Goddew

Alıntı yapılan: Ceto. - 25 Mayıs 2020, 16:24:24
Alıntı yapılan: Rotex - 25 Mayıs 2020, 16:21:43

Ben compiler ettiğimde hata göremedim dostum, hata veren include leri güncellemeyi dene.

Sürümü belirtir misin?
 Güncelledik daha fazla hata veriyor. Siz başka bir pwn mi kullanıyorsunuz?

Hata veren SSCANF'ı güncelledim sonuç:

C:\Users\Ender\Desktop\TM\pawno\include\a_http.inc(22) : error 021: symbol already defined: "HTTP"
C:\Users\Ender\Desktop\TM\pawno\include\YSI\internal\y_version.inc(194) : error 021: symbol already defined: "YVers_Callback"
C:\Users\Ender\Desktop\TM\pawno\include\a_http.inc(22) : error 021: symbol already defined: "HTTP"
C:\Users\Ender\Desktop\TM\pawno\include\YSI\internal\y_version.inc(122) : error 021: symbol already defined: "YVers_OnScriptInit"
C:\Users\Ender\Desktop\TM\pawno\include\YSI\internal\y_version.inc(194) : error 021: symbol already defined: "YVers_Callback"
C:\Users\Ender\Desktop\TM\pawno\include\YSI\internal\y_version.inc(122) : error 021: symbol already defined: "YVers_OnScriptInit"
C:\Users\Ender\Desktop\TM\pawno\include\YSI\y_ini.inc(631) : warning 209: function "INI_Close" should return a value
C:\Users\Ender\Desktop\TM\pawno\include\YSI\y_ini.inc(786) : warning 209: function "INI_WriteString" should return a value
C:\Users\Ender\Desktop\TM\pawno\include\YSI\y_ini.inc(807) : warning 209: function "INI_WriteInt" should return a value
C:\Users\Ender\Desktop\TM\pawno\include\YSI\y_ini.inc(921) : warning 209: function "INI_WriteFloat" should return a value
C:\Users\Ender\Desktop\TM\pawno\include\YSI\internal\y_funcinc.inc(60) : error 021: symbol already defined: "_@_y_funcinc_@_"
C:\Users\Ender\Desktop\TM\pawno\include\YSI\y_utils.inc(161) : error 021: symbol already defined: "StripNL"
C:\Users\Ender\Desktop\TM\pawno\include\YSI\y_utils.inc(180) : error 021: symbol already defined: "endofline"
C:\Users\Ender\Desktop\TM\pawno\include\YSI\y_utils.inc(199) : error 021: symbol already defined: "chrfind"
C:\Users\Ender\Desktop\TM\pawno\include\YSI\y_utils.inc(240) : error 021: symbol already defined: "bernstein"
C:\Users\Ender\Desktop\TM\pawno\include\YSI\y_utils.inc(264) : error 021: symbol already defined: "ishex"
C:\Users\Ender\Desktop\TM\pawno\include\YSI\y_utils.inc(290) : error 021: symbol already defined: "isnumeric"
C:\Users\Ender\Desktop\TM\pawno\include\YSI\y_utils.inc(311) : error 021: symbol already defined: "hexstr"
C:\Users\Ender\Desktop\TM\pawno\include\YSI\y_utils.inc(343) : error 021: symbol already defined: "boolstr"

Compilation aborted.

Pawn compiler 3.10.8           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

26 Errors.
Son düzenlenme: 25 Mayıs 2020, 16:27:18 Rotex

Ceto.

Dostum ben compiler ettiğimde bir hata ile karşılaşmadım gerekli c++ lerin yüklü olduğuna emin ol güncelle

M.Kemal ATATÜRK

Goddew

Hadi bende yüklü değil diyelim(Hepsi yüklü neredeyse) @Sawyer arkadaşımdada çalışmıyor.
Bi modu indirip test et derim, compile edilmiyor pawno çöküyor. @Ceto.

TRSinan28

Alıntı yapılan: Rotex - 25 Mayıs 2020, 17:46:25
Hadi bende yüklü değil diyelim(Hepsi yüklü neredeyse) @Sawyer arkadaşımdada çalışmıyor.
Hocam bir kişi bile deneyip hata almıyorsa hata alanlarda sorun vardır. Modu, indirdiğin dosyadaki pawno ile compile etmediysen sorun ondan da olabiliyor.

Goddew

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 25 Mayıs 2020, 18:30:24
Hocam bir kişi bile deneyip hata almıyorsa hata alanlarda sorun vardır. Modu, indirdiğin dosyadaki pawno ile compile etmediysen sorun ondan da olabiliyor.

Bi indirip dener misin? Bende hata olduğunu sanmıyorum arkadaşlarımda denedi çalışmıyor. :D

TRSinan28

Alıntı yapılan: Rotex - 25 Mayıs 2020, 18:33:06

Bi indirip dener misin? Bende hata olduğunu sanmıyorum arkadaşlarımda denedi çalışmıyor. :D
Ah bir deneyebilsem, köydeyim. Deneyince sorun çıkarsa sorunu çözer çözümünü yazarım buraya.

Moonquad

Alıntı yapılan: Rotex - 25 Mayıs 2020, 18:33:06

Deniyorum

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20