GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Haziran 2025, 01:59:16

Rockford Roleplay Oyun Modu

Başlatan Rubiaceae, 23 Mayıs 2020, 16:42:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Unexpected

Sorunu halletim ama yinede bug var ya baya interiorlara /gotopos interiorların konumlarını yazıyorum gitmiyor + npcler falan silinmiyor silindi diyor ama hala npc duruyor balik tutma yerlerindeki şeylerde silinmiyor işaretler vsvs.

▌│█║▌║▌║ 𝚄𝚗𝚎x𝚙𝚎𝚌𝚝𝚎𝚍 ║▌║▌║█│

Rubiaceae

Düzgün kurulum yaptığınızdan emin olun. /gotopos ile standart samp interiorlarına gidiyorsanız o interiorların int değerlerini de /setint ile kendinize ayarlamalısınız.

Unexpected

Alıntı yapılan: Rubiaceae - 25 Mayıs 2020, 19:59:29
Düzgün kurulum yaptığınızdan emin olun. /gotopos ile standart samp interiorlarına gidiyorsanız o interiorların int değerlerini de /setint ile kendinize ayarlamalısınız.
Düzgünce kurulm yaptığımdan eminim /gotopos la standar samp interiorlarına gitmiyorum interiorlar.pwn'deki kordinatlara gitmeye çalışıyorum ayrıca dediğim gibi  npcler falan silinmiyor silindi diyor ama hala npc duruyor balik tutma yerlerindeki şeylerde silinmiyor işaretler vsvs.

Moonquad

Alıntı yapılan: Unexpected - 25 Mayıs 2020, 20:06:34
Alıntı yapılan: Rubiaceae - 25 Mayıs 2020, 19:59:29
Düzgünce kurulm yaptığımdan eminim /gotopos la standar samp interiorlarına gitmiyorum interiorlar.pwn'deki kordinatlara gitmeye çalışıyorum ayrıca dediğim gibi  npcler falan silinmiyor silindi diyor ama hala npc duruyor balik tutma yerlerindeki şeylerde silinmiyor işaretler vsvs.
mysql.log u bir kontrol et istersen

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Özgür Teras

Pawn ile haşır neşir sfds Ziya sen 10 yıldır sağa sola yalanıyorsun tek yapabildiğin sistem/mod editlemek. Kafanın basmadığını anlayınca Web Developer yok şu developer bu developer oğlum sen 10 yıl pawn ile uğraşıp hala bir şey beceremeyecek kadar yeteneksizsin yazık..

Rubiaceae

Github kullanmayı biliyorsan açar incelersin, tabi senin kafan basmaz. Vücudunda çalışan tek yerin dudakların, o dudaklarında kimi kavradığını çok iyi biliyoruz.

Moonquad

Alıntı yapılan: Özgür Teras - 26 Mayıs 2020, 10:01:10
Pawn ile haşır neşir sfds Ziya sen 10 yıldır sağa sola yalanıyorsun tek yapabildiğin sistem/mod editlemek. Kafanın basmadığını anlayınca Web Developer yok şu developer bu developer oğlum sen 10 yıl pawn ile uğraşıp hala bir şey beceremeyecek kadar yeteneksizsin yazık..
Şu modüler kodlamayi yapta senin modunu kullanalım. Fake manifesto

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Unexpected

V2 de bugları kapatıp paylaşırsanız çok iyi olur.

Crius