GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
22 Nisan 2026, 19:07:51

mysql.ini

Başlatan Sheix, 24 Mayıs 2020, 23:10:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sheix

Merhaba arkadaşlar ben yabancı bir siteden roleplay modu yükledim ve moda sql bağlantısı mysql.ini üzerinden yapılıyor oraya ayarlamaları nasıl yapacağım mysql ini içerisindeki ayarlar şu şekildedir;

PAWN Kodu: Seç
=localhost
=root
=password
=database

San Andreas Multiplayer - #bySheix

EmirKarapelit

orda belirtilmiş database database ismi password ilede şifre var ise oraya yazıcaksın
Son düzenlenme: 25 Mayıs 2020, 00:34:15 Asher

Kjen

Alıntı yapılan: Sheix - 24 Mayıs 2020, 23:10:15
Merhaba arkadaşlar ben yabancı bir siteden roleplay modu yükledim ve moda sql bağlantısı mysql.ini üzerinden yapılıyor oraya ayarlamaları nasıl yapacağım mysql ini içerisindeki ayarlar şu şekildedir;

=localhost
=root
=password
=database
Sana tavsiyem onları kaldırıp moddan bağlantıyı yapması ancak sql dosyasında bildiğim kadarıyla

=localhost
=root
=şifren
=databasen

şeklinde yapılıyor diye biliyorum database'ni oraya gir ve şifreni gir olur diye tahmin ediyorum.

HasanEfe

Alıntı yapılan: Sheix - 24 Mayıs 2020, 23:10:15
=localhost
=root
=password
=database 

=localhost //bu giriceğin ip ye bağlı eğer kendi bilgisiyarındaki xammp yada wamp kullanıyorsan elleme
=root  //eğer mysql a girerken kullanıcı adı istiyorsa kendine göre gir
=password  //eğer şifre istiyorsa gir yoksa boş bırak
=database  //veri çekiceği database yani şöyle anlatiğim eğer sen mysql adını ahmet yaptıysan oraya ahmet yaz
Son düzenlenme: 27 Mayıs 2020, 10:14:45 HasanEfe

Coiner

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Açılan taleplerin son iletisi 10 günü geçmesi durumunda; konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır. Sorunu çözülen konularınızı kilitleyip, moderatörlere bildiriniz.

Konu kilit.

Coiner