GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Revenant Roleplay - Fort Carson - V2 - Aktif!

Başlatan Revenant Roleplay, 30 Ekim 2017, 16:18:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

trabzon

Alıntı yapılan: akaRussian - 24 Kasım 2017, 00:01:10

Unuttunuz sanırım sunucuyu, Pawncoder kış uykusuna yattı..

Kış ayındayız doğrudur, ama yatıp yatmadığımızı veya ne kadar uğraştığımızı siz bilemezseniz bilseniz böyle kırıcı/seviyesiz bir yorum burada olmazdı. Burada bir platform oluşturduk ve bu platform içerisinde bilişim sebeplerinden dolayı olsun, mod kaynaklarından olsun son zamanlarda huzur kaçıracak bir çok problem yaşandı, buna rağmen bazı oyuncular sırf rol zevki için sunucuyu dahi ne olursa olsun bırakmadı. Tek isteğimiz sabırlı olmanız ve anlayışlı olmanız, yorumlarınızda dikkatli olmanız, yorum üzerine özgürlüğünüz var fakat bizlerde insanız. Sunucu lag kaynaklı sebeplerden dolayı bilişim ve isim değiştirecek. PawnoTürk reklam konumuzda ki ana hikaye değişecek, kasaba adına daha farklı bir platform göz önüne getirilecek. Sunucuya giren veya girmek isteyen kişilerden sabırlı olmalarını rica ediyoruz..

Beklemede kalınız,iyi forumlar.

skorpion

freelancer medium level graphic designer
https://www.gtamulti.com/forum/index.php?topic=14143.new#new
mâkul fiyatta logo, banner vs. çalışmalar yapılır.

Jarveus

Alıntı yapılan: Silver - 24 Kasım 2017, 00:53:33

Alıntı yapılan: akaRussian - 24 Kasım 2017, 00:01:10

Unuttunuz sanırım sunucuyu, Pawncoder kış uykusuna yattı..

Kış ayındayız doğrudur, ama yatıp yatmadığımızı veya ne kadar uğraştığımızı siz bilemezseniz bilseniz böyle kırıcı/seviyesiz bir yorum burada olmazdı. Burada bir platform oluşturduk ve bu platform içerisinde bilişim sebeplerinden dolayı olsun, mod kaynaklarından olsun son zamanlarda huzur kaçıracak bir çok problem yaşandı, buna rağmen bazı oyuncular sırf rol zevki için sunucuyu dahi ne olursa olsun bırakmadı. Tek isteğimiz sabırlı olmanız ve anlayışlı olmanız, yorumlarınızda dikkatli olmanız, yorum üzerine özgürlüğünüz var fakat bizlerde insanız. Sunucu lag kaynaklı sebeplerden dolayı bilişim ve isim değiştirecek. PawnoTürk reklam konumuzda ki ana hikaye değişecek, kasaba adına daha farklı bir platform göz önüne getirilecek. Sunucuya giren veya girmek isteyen kişilerden sabırlı olmalarını rica ediyoruz..

Beklemede kalınız,iyi forumlar.

Yavuz açın da kasabada takılalım azıcık , işlemler hakkında yardım destek istersen ulaşırsın..

DarkCity

Aynen ya canım sıkılıyor başka sunuculara giriyorum yine sıkılıyorum açın da birazcık kasabada oynayalım  :polis:

skorpion

Hepinize katılıyorum beyler :D Sıkıldım artık rol lazım rol !

trabzon

Yorumlarınızı gördükçe benimde içim gitmiyor değil arkadaşlar, sabrın sonu erdemdir.

En az bizde sizin kadar, hevesliyiz rol için sabırsızlanıyoruz. :) :pc:

Türk konsepti ve kasabanın birlişiminde güzel roller doğacağına inaniyoruz. Sabrınız için şimdiden teşekkür ederiz, umuyoruz ki beklemenize değer.. :helal:

Jarveus

Alıntı yapılan: Silver - 25 Kasım 2017, 20:57:18

Türk konsepti ve kasabanın birlişiminde güzel roller doğacağına inaniyoruz. Sabrınız için şimdiden teşekkür ederiz, umuyoruz ki beklemenize değer.. :helal:

Türk konsept , kasaba şuan bittin bende Yavuz :/

trabzon

Alıntı yapılan: Jarveus - 25 Kasım 2017, 20:59:52

Alıntı yapılan: Silver - 25 Kasım 2017, 20:57:18

Türk konsept , kasaba şuan bittin bende Yavuz :/

İnsanın gözünde düşmek bile, kalbinden çıkartılmaktan iyidir.
Herşey'in farklı olanını denemekte fayda var Atalay :)

skorpion

Türk konsept ve kasaba , kasaba hayatında Türk rolü yapmak biraz tuhaf geliyor ama.. Denemekte fayda var diye düşünüyorum :)

Jarveus

Alıntı yapılan: !Walter - 25 Kasım 2017, 21:50:27

Türk konsept ve kasaba , kasaba hayatında Türk rolü yapmak biraz tuhaf geliyor ama.. Denemekte fayda var diye düşünüyorum :)

Küçük tekstil mağazası , 2-3 market , kahvehane , kasabanın az dışına jandarma , traktör ve yosemite türü araçların satışı , tarla sistemleri , kasaba dışına ürün satış yeri , hasat sistemleri (biçerdöver) , hayvancılık sistemi , süt toplama sistemi ve süt toplama merkezi. BUNLAR KASABANIN İHTİYAÇLARI YAVUZ MUHTARIM yaparsanız geliyorum :D

trabzon

Alıntı yapılan: Jarveus - 25 Kasım 2017, 22:42:56

Alıntı yapılan: !Walter - 25 Kasım 2017, 21:50:27

Küçük tekstil mağazası , 2-3 market , kahvehane , kasabanın az dışına jandarma , traktör ve yosemite türü araçların satışı , tarla sistemleri , kasaba dışına ürün satış yeri , hasat sistemleri (biçerdöver) , hayvancılık sistemi , süt toplama sistemi ve süt toplama merkezi. BUNLAR KASABANIN İHTİYAÇLARI YAVUZ MUHTARIM yaparsanız geliyorum :D

Mis gibi sistemler işte, yarısından çoğunu düşündük map'lere başlandı.
Öneriler için teşekkürler, ATALAY AĞAM :D

Jarveus

Xobho

trabzon

skorpion

Silver adminim , açılmasına karşı vereceğiniz bir tarih var mı ? Sabırsızlıkla bekliyorum..