GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Güncel Youtuber & Streamer Tagı Bir Tık Gelişmiş

Başlatan ʏᴜɴᴜs ᴇᴍʀᴇ, 01 Haziran 2020, 14:38:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ʏᴜɴᴜs ᴇᴍʀᴇ

Merhabalar bugün sizlere işinize yarayacak kendi yaptığım bir script paylaşacağım.

Görüntüler:

/ytag yazdığınızda aktif oluyor, /ytag yazdığınızda in-aktif bu kadar..

PAWN Kodu: Seç
CMD:ytag(playerid, params[])
{
new str[128];
if (PlayerData[playerid][pYoutuber] < 1)
    return SendErrorMessage(playerid, "Youtuber değilsin!");

if (!PlayerData[playerid][pYTDuty])
{
SetPlayerColor(playerid, 0xFF0000FF);
format(eskiad[playerid], 24, "%s", ReturnName(playerid));
SendServerMessage(playerid, "Youtuber tagın açıldı!");
format(str, sizeof(str), "||Youtuber & Streamer||");
AdminText[playerid] = Create3DTextLabel(str, 0xFF0000FF, 30.0, 40.0, 50.0, 40.0, 0);
Attach3DTextLabelToPlayer(AdminText[playerid], playerid, 0.0, 0.0, 1.0);
PlayerData[playerid][pYTDuty] = 1;
SendClientMessageToAllEx(COLOR_GREEN, "** %s adlı youtuber videoda !", ReturnName(playerid, 0));
}
else
{
    SetPlayerColor(playerid, DEFAULT_COLOR);
    Delete3DTextLabel(AdminText[playerid]);
PlayerData[playerid][pYTDuty] = 0;
SetPlayerName(playerid, eskiad[playerid]);
SendServerMessage(playerid, "Youtuber olarak tagı bıraktın!");
SendClientMessageToAllEx(COLOR_GREEN, "** %s adlı youtuber videoyu sonlandırdı !", ReturnName(playerid, 0));
}
return 1;
}

[NOT] : Çalıntı değildir lütfen kırıcı yorumlar yapmayınız..
Son düzenlenme: 01 Haziran 2020, 15:44:06 By.Yunus
Expert Graphic Designer | www.theyunusemre.net

Cherry

ʏᴜɴᴜs ᴇᴍʀᴇ

Alıntı yapılan: Cherry - 01 Haziran 2020, 14:44:15
çok gelişmiş olmuş
Alıntı yapılan: undefined
[NOT] :lütfen kırıcı yorumlar yapmayınız..

Goddew

Güzel olmuş tavsiyem devam etme, platformda çok saçma adamlar var değmez uğraşmaya. Yapıyorsan kendine yap paylaşma iyilik yaramaz dostum burada.

ʏᴜɴᴜs ᴇᴍʀᴇ

Alıntı yapılan: Rotex - 01 Haziran 2020, 14:48:16
Güzel olmuş tavsiyem devam etme, platformda çok saçma adamlar var değmez uğraşmaya. Yapıyorsan kendine yap paylaşma iyilik yaramaz dostum burada.
Kendi çapımda bir şeyler yapmak istedim ufakta olsa teşekkür ederim

Cherry

Hata var mı yok mu kontrol etmedim, filterscript şeklinde her moda uygun basit bir kod. Eğer hata varsa yazabilirsiniz güncel halini paylaşırım. (Sistem MySQL ile çalışmamaktadır, geliştirmeniz için temel olarak paylaşıyorum.)

https://pastebin.pl/view/396bb5fa

ʏᴜɴᴜs ᴇᴍʀᴇ

Bu arada bu scripte yt tagı verme komutunu atmadım isteyen kendine göre uyarlayabilir

jyonsae

hevesini kırmak gibi olmasın ama böyle şeyleri mod galerisinde paylaşmanı önermem çünkü çok basit şeyler, kendin yap ve çalıştırmayı dene. böyle böyle geliştir kendini. ufak ve işe yarayabileceğini düşündüğün şeyleri de kullanışlı kodlar kısmında paylaş. ayrıca çok incelemedim ama kodda geçen bazı fonksiyonları ve değişkenleri vb. paylaşmamışsın ki uyumlu olmayan hiçbir modda o fonksiyonları ve değişkenleri kendin yazmadıkça çalışmaz. yine de emeğine sağlık, kendini bir adım daha önde hissediyorsan ne mutlu sana

Hata

sağol çok güzel olmuş eline sağlık fakat cherryninde değidiği gibi fazla gelişmiş olmamış sıradan bir YT tagına benziyor yanlış anlama kötülemek amaçlı söylemedim sadece bir eleştiri

Vesa

Çok güzel olmuş, oyuncu ismi yerine kişinin youtube kanal ismi çıkabilir.

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Goddew

Alıntı yapılan: Vestro - 01 Haziran 2020, 21:17:38

Aga Roleplay sunucusunda öyle yapmak çok doğru olmaz, ama güzel fikir bak @By.Yunus böylede yapabilirsin, aduty gibi.

ʏᴜɴᴜs ᴇᴍʀᴇ

Alıntı yapılan: Fyunkan - 01 Haziran 2020, 21:07:35
hevesini kırmak gibi olmasın ama böyle şeyleri mod galerisinde paylaşmanı önermem çünkü çok basit şeyler, kendin yap ve çalıştırmayı dene. böyle böyle geliştir kendini. ufak ve işe yarayabileceğini düşündüğün şeyleri de kullanışlı kodlar kısmında paylaş. ayrıca çok incelemedim ama kodda geçen bazı fonksiyonları ve değişkenleri vb. paylaşmamışsın ki uyumlu olmayan hiçbir modda o fonksiyonları ve değişkenleri kendin yazmadıkça çalışmaz. yine de emeğine sağlık, kendini bir adım daha önde hissediyorsan ne mutlu sana
Görüşünüz için teşekkürler ben zaten keyfine yaptım bidahakine dikkatli olurum yorumun için teşekkürler

Alıntı yapılan: Hata - 01 Haziran 2020, 21:08:17
sağol çok güzel olmuş eline sağlık fakat cherryninde değidiği gibi fazla gelişmiş olmamış sıradan bir YT tagına benziyor yanlış anlama kötülemek amaçlı söylemedim sadece bir eleştiri
Ufak tefek eklentiler ekledim çok birşey değil ama hoş duruyor. Görüşünüz için teşekkür ederim

Geliştirebilirim boş olduğum zamanlar ayrıca çok teşekkür ediyorum

Alıntı yapılan: Rotex - 01 Haziran 2020, 22:42:56

Aga Roleplay sunucusunda öyle yapmak çok doğru olmaz, ama güzel fikir bak @By.Yunus böylede yapabilirsin, aduty gibi.
Geliştirebilirim iyi fikir.
Son düzenlenme: 02 Haziran 2020, 00:25:53 Coiner Sebep: flood iletiler birleştirilmiştir

ChaoS

Abode After Effetcs

Abode Premiere Pro

~ Gaviria ~