GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[SATILIK] Eightborn Roleplay Oyun Modu [SA:MP]

Başlatan #FEK, 02 Haziran 2020, 23:54:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#FEK

Herkese tekrardan merhaba arkadaşlar, elimde bulunan Eightborn Roleplay modunu sizlerin tarafına sunarak satma kararı aldım. Artık modu kullanmayarak farklı bir moda geçiş sağlıyoruz, bu nedenle bu mod tarafımca satılıktır. Bana aşağıda bulunan adreslerden ulaşabilir, gerekiyorsa teklifinizi Gtamulti.com üzerinden yapabilirsiniz. Çıkacak problemlerde destek sağlıyor, kurulumunu yapıyoruz. Modun içerisine sizleri sokarak test yaptırabilirim. Mod içerisindeki sistemler aşağıda mevcut, ek olarak uy****rucu ve silah üretim sistemi bulunuyor.

Discord: FEK#9919
Facebook: www.facebook.com/enis67
Fiyat: Konuşur, görüşürüz.

toshape

Modun hakları bana ait olduğu için kişinin satışa izni yoktur. Satış gerçekleştiğinde satış yapan ve satın alan hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır.

#FEK

Alıntı yapılan: toshape - 03 Haziran 2020, 00:15:25
Modun hakları bana ait olduğu için kişinin satışa izni yoktur. Satış gerçekleştiğinde satış yapan ve satın alan hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır.
Hakları size aitse haklarını buraya atın bir görelim :)
Mod satılıktır, almak istiyorsanız dilerseniz tarafınıza satabilirim @toshape
Suç duyurusu işlemi yapacaksanız, şimdiden yapmaya başlayabilirsiniz. Yani boş iddalarla gelmeyin, iyi günler.
Son düzenlenme: 03 Haziran 2020, 00:28:27 #FEK

toshape

Modu satın almanız haklarını satın aldığınız anlamına gelmez. Satış yaptığınızda işlem yapılacaktır.

#FEK

Alıntı yapılan: toshape - 03 Haziran 2020, 00:30:06
Modu satın almanız haklarını satın aldığınız anlamına gelmez. Satış yaptığınızda işlem yapılacaktır.
Satışı yaptım sayın, işlemi başlatabilirsiniz.

BurakcanA

Komedisiniz, gram emeğiniz olmayan modu, hakları size ait olmayan modu satışa çıkartıyorsunuz. Emek hırsızlığı. @Hwang

nikobernoo

#FEK

Alıntı yapılan: BurakcanA - 03 Haziran 2020, 00:35:12
Komedisiniz, gram emeğiniz olmayan modu, hakları size ait olmayan modu satışa çıkartıyorsunuz. Emek hırsızlığı. @Hwang
P'hahah, komik olan sizsiniz. Anlamadığınız ve bilmediğiniz bir şeyde konuşmak herkesin işi. Ne demiş atalarımız ağzı olan boş-boş konuşuyor.

nikobernoo

toshape

Modu kime sattınız lütfen bana bildirebilir misiniz?

#FEK

Alıntı yapılan: toshape - 03 Haziran 2020, 00:42:29
Modu kime sattınız lütfen bana bildirebilir misiniz?
Hieral adlı arkadaşa sattım, bildirdim gerekli işleme başlayın.

toshape

Rica etsem kişinin bilgilerini verebilir misiniz?

#FEK

Alıntı yapılan: toshape - 03 Haziran 2020, 00:45:44
Rica etsem kişinin bilgilerini verebilir misiniz?
Oldu tc kimlik numaramı da paylaşayım mı? Kartımın ön ve arka yüzünü falan?