GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Veritabanına araç kaydetme

Başlatan AnaiBubi, 31 Mayıs 2020, 12:22:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AnaiBubi

Merhabalar modda araçlar tablosu yok mysql kaydetmiyor tablo oluşturdum nasıl araçları kaydeder kodu ne?[Oylama Yanlışlıkla Açıldı]
Son düzenlenme: 31 Mayıs 2020, 12:34:16 AnaiBubi

Cherry

Eamon

Kardeşim böyle direkt kod bulup yapılabilecek bir şey değil o. Senin modundaki şeyler ile buraya kod atacak kişilerin kodları birbiriyle uyuşmaz.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

AnaiBubi

Alıntı yapılan: Metafor - 31 Mayıs 2020, 19:49:40
Kardeşim böyle direkt kod bulup yapılabilecek bir şey değil o. Senin modundaki şeyler ile buraya kod atacak kişilerin kodları birbiriyle uyuşmaz.
Mod sadece kayıt sistemi

Eamon

Anlamadım ne demek istediğini. Oyun modunda araçlar kayıt edilmiyorsa belki öyle bir sistem yoktur veya bir hatadan ötürü kayıt olmuyordur araçlar. Sana buradan öyle kod atamayız çünkü senin araç oluşturma sistemini bilmiyoruz.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

jyonsae

araç sistemi mi istiyorsun? eğer gerekiyorsa basit bir tane kodlayıp gönderebilirim ancak senin kurman gerekecek

AnaiBubi

Alıntı yapılan: Fyunkan - 02 Haziran 2020, 01:45:47
araç sistemi mi istiyorsun? eğer gerekiyorsa basit bir tane kodlayıp gönderebilirim ancak senin kurman gerekecek

jyonsae

Alıntı yapılan: AnaiBubi - 03 Haziran 2020, 04:07:12
cevap alamadım

Moonquad

Alıntı yapılan: Fyunkan - 03 Haziran 2020, 04:16:07
Alıntı yapılan: AnaiBubi - 03 Haziran 2020, 04:07:12
cevap alamadım
Benim anladığım pawnodan araçları mysqla bağlamak istiyor.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Coiner

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Açılan taleplerin son iletisi 10 günü geçmesi durumunda; konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır. Sorunu çözülen konularınızı kilitleyip, moderatörlere bildiriniz.
Bölüm kuralları gereği konut kilit.

Coiner