GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL]Orais Roleplay -- www.orais-roleplay.com

Başlatan S W E S T, 09 Haziran 2020, 15:10:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TheWish

Başarılar dilerim, güzel yerlere gelmeniz dileğiyle.

Impulse Roleplay: Management

Dolya

Johner

Lead Admin olduğum sunucuda helper başvuruları aktifken başvuru yapıp onaylandıktan sonra sınavı kıl payı puanla geçen, sonrasında " yetersizlik " sebebiyle kadrodan ihraç ettiğim kişi sunucu açmış.

SMF tema satışı, ücretli/ücretsiz destek için iletişime geçebilirsiniz.

Daxy

Milli Savunma Üniversitesi

South City

Alıntı yapılan: Johner - 09 Haziran 2020, 18:01:50
Lead Admin olduğum sunucuda helper başvuruları aktifken başvuru yapıp onaylandıktan sonra sınavı kıl payı puanla geçen, sonrasında " yetersizlik " sebebiyle kadrodan ihraç ettiğim kişi sunucu açmış.
Discord adresini atabilirmisin?

Her başarı, sabır ile zamanı birleştirerek sağlanır.

Johner

Alıntı yapılan: Savor - 09 Haziran 2020, 18:24:16
Discord adresini atabilirmisin?

Tanıtımı açan kişi hakkında söylemiştim.
Aktif olarak discord kullanmıyorum. AD.N: Hudavendigar

SMF tema satışı, ücretli/ücretsiz destek için iletişime geçebilirsiniz.

SpawN

"HER İNSAN DEĞİŞİR"

Abusivesnake17

Başarılar diliyorum ekibe. Hayırlı olsun.  ;)

S W E S T

Hangi sunucu ve benim niye haberim yok böyle bir olaydan acaba?

Daxy

Şimdi şöyle birşey var ki, biz burda ne Allah ız ne ilahız. Dıştan bakarak sunucunun tutup tutmayacağını öğrenemeyiz. Biz ne sunucular gördük açılmadan kapanan, ama bizim projemiz öyle değil kapanacak olsa açmayız zaten. Her neyse herkese değerli yorumu için teşekkür ederiz.

ayazcik

RaideNN

Alıntı yapılan: Daxy - 09 Haziran 2020, 19:16:43
Şimdi şöyle birşey var ki, biz burda ne Allah ız ne ilahız. Dıştan bakarak sunucunun tutup tutmayacağını öğrenemeyiz. Biz ne sunucular gördük açılmadan kapanan, ama bizim projemiz öyle değil kapanacak olsa açmayız zaten. Her neyse herkese değerli yorumu için teşekkür ederiz.
canım burda gelip sunucu kotuluyorsunuz sonra Hakan(Hüseyin) ekipte yok diyorsunuz dikkat edinde içinizde ajan olmasın bir gece ansızın geliriz forum temanızı eleştireyim az bari lacosapalm in temasını kullansaydınız milletan önce kalma tema koyulmuş tutucagini sanmıyorum
Son düzenlenme: 09 Haziran 2020, 21:27:17 Coiner

Daxy

Alıntı yapılan: RaideNN - 09 Haziran 2020, 21:01:54
Alıntı yapılan: Daxy - 09 Haziran 2020, 19:16:43
Boş yapma canım burda gelip sunucu kotuluyorsunuz sonra Hakan(Hüseyin) ekipte yok diyorsunuz dikkat edinde içinizde ajan olmasın bir gece ansızın geliriz forum temanızı eleştireyim az bari lacosapalm in temasını kullansaydınız milletan önce kalma tema koyulmuş tutucagini sanmıyorum
Hakan(Hüseyin) kadromuzda yok zaten kardeşim makinayı ondan alıyoruz, bir gece ansızın gelirmiş gelsene bakayım.Seninde açtığını sunucuyu gördük, gel oyna bakalım proje nasıl açılırmış izlersin. Yorumunuz için teşekkürler.
Son düzenlenme: 09 Haziran 2020, 21:26:54 Coiner

Rodeiun

Başarılar, tutup tutmayacağını konuşmak bize düşmez. Bu mevzuyu sunucu yönetimi belirler.

Panos

Dark Squad Gaming President