GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Revolution Roleplay | V1 (www.rv-roleplay.com) - Forum AKTİF!

Başlatan neastroncan, 09 Haziran 2020, 18:24:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tao

Konu tasarımına bile ilgi gösterilmemiş. Sadece 20-30 kişilik bir sunucuda ego tatmini için açtığınızı düşünüyorum. Başarılar demek isterdim ama bunu dileyecek bir izlenim bırakmadınız bende.

Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

neastroncan

Alıntı yapılan: G0|) - 09 Haziran 2020, 23:40:53
Konu tasarımına bile ilgi gösterilmemiş. Sadece 20-30 kişilik bir sunucuda ego tatmini için açtığınızı düşünüyorum. Başarılar demek isterdim ama bunu dileyecek bir izlenim bırakmadınız bende.
Eleştriniz için teşekkürler, şöyle söylüyeyim konu tasarımı bu gece veya yarın sabaha kadar düzenlenmiş olacak, 20-30 kişilik bir sunucuda olmayacağımızı düşünüyorum ilk günden discorda 75+ insan geldi.Başarılar dilemezseniz bile genede teşekkürler.

Gaviria

Alıntı yapılan: G0|) - 09 Haziran 2020, 23:40:53
Konu aceleyle açıldı gece veya sabah dahada güzel olacaktır.
İsterse sunucumuz 5 kişi olsun yine vaz geçmeyeceğiz her türlü role destek vereceğiz. Yorumun için teşekkür ettim.

neastroncan

Alıntı yapılan: RaideNN - 09 Haziran 2020, 21:05:02
Maşallah kadro şampiyonlar ligi gibi olmuş tanıtım berbat ötesi domain yok hosting yok forum yok tutucagini sanmam
Eleştriniz için teşekkürler.Domain, hosting, forum olmadığını nerden çıkarttınız şuan indexler hazırlanıyor, 1-2 güne domain ve hosting alınacak, forum açılacak.

Gaviria

Silindi
Son düzenlenme: 09 Haziran 2020, 23:50:59 Gaviria Sebep: Silindi

neastroncan

Alıntı yapılan: Daxy - 09 Haziran 2020, 21:29:58
Açılmadan kapanır, yönetim arasında sürekli kavga olacağını düşünüyorum. Kurucusu Neastron çok sıkıntılı birisi açmadan kapatmanız gerekiyor. Çünkü sürekli yönetim arasında kavga olacağına eminim :)
İnsanlardan özür dileyip, affına sığınıp daha sonra onun arkasından laf söylemek bizim kitabımızda yazmıyor.Bunları senin gözüne soktuğumdan dolayı bu eleştriyi yiyorsam pekte birşey diyeceğimi düşünmüyorum.Daha önce birçok sunucuda yetkili olarak bulundum pek sıkıntılı olduğum söylenemez, kendi projene bakmanı sevinirim en azından durmadan bir sunucu açıp kapatmıyorum.

Alpay / Security

the author of most of the codes you use.

Tao

Alıntı yapılan: CanNeastron - 09 Haziran 2020, 23:46:08
Eleştriniz için teşekkürler, şöyle söylüyeyim konu tasarımı bu gece veya yarın sabaha kadar düzenlenmiş olacak, 20-30 kişilik bir sunucuda olmayacağımızı düşünüyorum ilk günden discorda 75+ insan geldi.Başarılar dilemezseniz bile genede teşekkürler.
Discorda bir tık basıp gelmek ile bir sunucuya 1-2 hafta aralıksız zaman ayırabilecek kadar değer vermek aynı şey değildir.

Alıntı yapılan: Gaviria - 09 Haziran 2020, 23:46:26
İsterse sunucumuz 5 kişi olsun yine vaz geçmeyeceğiz her türlü role destek vereceğiz. Yorumun için teşekkür ettim.
Rica ederim, çabanız takdire şayan fakat umudunu yitirmiş birisi olarak sizlere iyimser davranamıyorum, yine de başarılar..

Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

Gaviria

Alıntı yapılan: G0|) - 09 Haziran 2020, 23:55:17
Alıntı yapılan: CanNeastron - 09 Haziran 2020, 23:46:08
Discorda bir tık basıp gelmek ile bir sunucuya 1-2 hafta aralıksız zaman ayırabilecek kadar değer vermek aynı şey değildir.

Alıntı yapılan: Gaviria - 09 Haziran 2020, 23:46:26
Rica ederim, çabanız takdire şayan fakat umudunu yitirmiş birisi olarak sizlere iyimser davranamıyorum, yine de başarılar..
Tekrardan teşekkür ederim(z), aslında 27 Nisan'da açılacaktı fakat Neastron adlı yönetixi başka projeye gittiği için askıya alındı. Sunucumuz tutsun diye ters takla atmıyoruz veyahut allaha sövmüyoruz. Sistem geliştiriyoruz birşeyler elde etmek için çabalıyoruz ama discord sunucumuza gelip bize değişik değişik şeyler söylüyorlar kimse anasının karnından developer olarak çıkmadı biz umudumuzu yitirmiyoruz bir şeyler için çabalıyoruz gelip AR&GE kanalına bakın bir çok sistem önerisi yağıyor hepsini eklemeye çalışıyoruz özel modeller ekliyoruz sunucuya kendim yapıyorum bazı insanlar saçma saçma yorumlar atıyor vaz geçin arkadaşlar.  :kalp:

Oner

Discord: Ascendency#7970

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

SpawN

Alıntı yapılan: RaideNN - 09 Haziran 2020, 21:05:02
Maşallah kadro şampiyonlar ligi gibi olmuş tanıtım berbat ötesi domain yok hosting yok forum yok tutucagini sanmam
Kendini ne zannediyorsun god felan mı :D