GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Revolution Roleplay | V1 (www.rv-roleplay.com) - Forum AKTİF!

Başlatan neastroncan, 09 Haziran 2020, 18:24:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HakanUnique

Tanıtımı geliştirmeniz gerek bazı arkadaşlar alaylı yorumlar yapmış ciddiye almanıza gerek yok herkesin başına geliyor. Hedefiniz var ise ilerlemekten sakınmayın. Başarılar dilerim fakat tanıtım konusunu gerçekten geliştirmeniz gerekmekte.

Gaviria

Alıntı yapılan: HakanUnique - 10 Haziran 2020, 00:27:59
Tanıtımı geliştirmeniz gerek bazı arkadaşlar alaylı yorumlar yapmış ciddiye almanıza gerek yok herkesin başına geliyor. Hedefiniz var ise ilerlemekten sakınmayın. Başarılar dilerim fakat tanıtım konusunu gerçekten geliştirmeniz gerekmekte.
Teşekkür ederim Hakan, konu düzenlecek her şey hazırlanacak.

Utherz

Alıntı yapılan: RaideNN - 09 Haziran 2020, 21:05:02
Maşallah kadro şampiyonlar ligi gibi olmuş tanıtım berbat ötesi domain yok hosting yok forum yok tutucagini sanmam
Onu sunucu açıldığında daha iyi göreceğiz. Ama senin sunucun gibi 2-3 ay boşboş oturup sonra sunucuyu açıp 1 gün aktif tutmayacağız. Elimizden gelen herşeyi yapıyoruz, yapacağız.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Xchatt

Alıntı yapılan: Raspowa - 10 Haziran 2020, 00:42:30
Maşallah kadro şampiyonlar ligi gibi olmuş tanıtım berbat ötesi domain yok hosting yok forum yok tutucagini sanmam
Onu sunucu açıldığında daha iyi göreceğiz. Ama senin sunucun gibi 2-3 ay boşboş oturup sonra sunucuyu açıp 1 gün aktif tutmayacağız. Elimizden gelen herşeyi yapıyoruz, yapacağız.
Doğru söze ne denir ki :) başarılar

Sa-Mp 2014-2020

Gaviria

Alıntı yapılan: Xchatt - 10 Haziran 2020, 02:15:34
Alıntı yapılan: Raspowa - 10 Haziran 2020, 00:42:30
Doğru söze ne denir ki :) başarılar
Teşekkürler.

neastroncan

Alıntı yapılan: M T B - 09 Haziran 2020, 22:57:59
Hahhaha ekibe bak başarısızların toplama kampı
Ya sen şu reversede helperlikte sürünen, admin olamayıp saçma saçma roller yapıpta atıldıktan sonra reversenin gtamulti konusunda hakkımı yediler, ıhıhıhı vs. cümleler kullanıp kendini paralamadın mı? Eleştirini hoşça karşılarım ama yaptığın saygısızlık, dönüpte kendine bak, birşeyleri kötülemekten başka bir başarın yok.
Son düzenlenme: 10 Haziran 2020, 08:39:16 CanNeastron

Sulozzy

Really? Kuyruk acın var sanırım?
Son düzenlenme: 10 Haziran 2020, 11:01:44 SuloBey

Gaviria

Alıntı yapılan: SuloBey - 10 Haziran 2020, 10:57:48
Really? Kuyruk acın var sanırım?
Kendileri bir şeyi beceremeyip bana özelden yardım lazım diyen birisi Sülom.

laéx

Utherz

10.06.2020 güncellemesi

Yeni payday sistemi yapıldı.
Yeni destek talebi sistemi yapıldı.
Kargoculuk mesleği eklendi.
Vip sisteminin temelleri atıldı.

Kargoculuk Mesleği:
Seviye 0: $412
Seviye 1: $567
Seviye 2: $701
Seviye 3: $883
Seviye 4: $975
Seviye 5: $1082

Buritto, Benson, Pony araçları ile yapılabilir. Sistemsel olarak Benson eklenecek. Kendiniz Buritto ve Pony alarak da yapabilirsiniz.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Dyternal

Bari ismini Revolution koymasaydınız da aklımıza hep CnR sunucusu gelseydi. Eğer sunucu çöp olacaksa isme saygısızlık olur kanımca. Zaten yabancı bir sunucuda da bu isim kullanılmıştı, başka bir isim seçseydiniz.

burakks

Hep birlikte güzel işler çıkartacağımızdan eminim.

Reverse Roleplay H1 olarak kadroya katıldı.
27.03.2020

neastroncan

Alıntı yapılan: Dyternal - 10 Haziran 2020, 14:34:59
Bari ismini Revolution koymasaydınız da aklımıza hep CnR sunucusu gelseydi. Eğer sunucu çöp olacaksa isme saygısızlık olur kanımca. Zaten yabancı bir sunucuda da bu isim kullanılmıştı, başka bir isim seçseydiniz.
Uzun bir süre araştırma yaptım 2 ay önce böyle bir isimde sunucu bulamadım.Eleştri için teşekkürler.