GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OnlySimon

Bana göre Sunucunun Yönetimi gayet iyi,gerek oyuncularla iletişimleri,gerek admin kadrosunda ki iletişimleri oldukça başarılı.Eskiden sırf ortamı için girilebilecek sunuculardan dı.Yönetim ekibi gerek sistemler olsun,gerek client üzerinde ne kadar başarılı olsa da sırf kitlesi yüzünden şans vermediğim sunuculardan birisi.Sadece sosyal platformlardan bakılacak olura Sunucu kitlesinin bir çoğu birbirine laf atmaya hevesli 11-16 yaş arasında,DM ye çatışma ismi vermiş,sadece silah ile sıkmak için oynayan kişilerden oluşuyor.Tabi rolünü hakkıyla yapan bir grup insan var ve bunlara karışamam.Bana göre burada Yönetim ekibinin hatası bu kitleye gereği kadar sert uyarmamış olması,Sadece OOC Hapis yada bandan fazlasını yapmalılar.Sunucudaki hile kısmına gelecek olursam Yönetim ekibinin bunun için elinden geleni yaptığına eminim fakat oyuncunun hırsından daha güçlü birşey yok,Sunucuya uzaktan bakıldığında oluşan ön yargım bu.Umarım bu ön yargımı kırıp sunucuya rol için girebilirim.(Burada öncelikle kendi görüşüm olduğunu belirtmek isterim.Görüşümü buraya kadar okuduysanız teşekkürler)
Son düzenlenme: 08 Haziran 2020, 20:32:26 OnlySimon

Hera

Alıntı yapılan: OnlySimon - 08 Haziran 2020, 20:27:19
Bana göre Sunucunun Yönetimi gayet iyi,gerek oyuncularla iletişimleri,gerek admin kadrosunda ki iletişimleri oldukça başarılı.Eskiden sırf ortamı için girilebilecek sunuculardan dı.Yönetim ekibi gerek sistemler olsun,gerek client üzerinde ne kadar başarılı olsa da sırf kitlesi yüzünden şans vermediğim sunuculardan birisi.Sadece sosyal platformlardan bakılacak olura Sunucu kitlesinin bir çoğu birbirine laf atmaya hevesli 11-16 yaş arasında,DM ye çatışma ismi vermiş,sadece silah ile sıkmak için oynayan kişilerden oluşuyor.Tabi rolünü hakkıyla yapan bir grup insan var ve bunlara karışamam.Bana göre burada Yönetim ekibinin hatası bu kitleye gereği kadar sert uyarmamış olması,Sadece OOC Hapis yada bandan fazlasını yapmalılar.Sunucudaki hile kısmına gelecek olursam Yönetim ekibinin bunun için elinden geleni yaptığına eminim fakat oyuncunun hırsından daha güçlü birşey yok,Sunucuya uzaktan bakıldığında oluşan ön yargım bu.Umarım bu ön yargımı kırıp sunucuya rol için girebilirim.(Burada öncelikle kendi görüşüm olduğunu belirtmek isterim.Görüşümü buraya kadar okuduysanız teşekkürler)

Görüşleriniz için teşekkürler. :)

Dediğim gibi her telden insanı barındırıyoruz, elimizden geldiğince kitleyi kontrol altında tutmaya çalışıyoruz. Rina Roleplay olarak sizi de bir gün sunucumuzda ağırlamak isteriz.

Johner

Alıntı yapılan: Hera - 08 Haziran 2020, 18:46:17
Alıntı yapılan: Johner - 07 Haziran 2020, 20:40:37
Yönetimiyle övünen bir sunucu.
TICKET'a verdiği yanıt: https://i.hizliresim.com/qDTPBt.jpg
Siz böyle devam edin hocam. Bakalım o 24 saat taşıma kasan elemanlar da yönetiminizi fark edince ne yapacaksınız.

Ek olarak oyuncuyla dalga geçen yönetimin başka yanıtları:
https://prnt.sc/svgiws
https://prnt.sc/svgj7z

Yine de böyle bir ortamda bulunmak isterseniz bir ara gelin sizi de aramıza alıp bizi daha yakından tanımanızı sağlayalım.
Bi' ara gelen herkesi yönetim ekibine aldığınız için böyle şeyler yaşıyorsunuz. O bi' ara gelenleri almak yerine kaliteli adamları ekibinizde bulundurun.
En ufak eleştiriyi kaldıramıyorsunuz dediğimde; " hayır biz eleştiriye açığız " diyen sizdiniz. Şuan verdiğiniz tepki daha gülünç durumda.

Alıntı yapılan: bergy - 08 Haziran 2020, 18:43:49
tmm (!)

Neyse ilgi çekmeyi başardınız size cevap vereyim.

Güzel bir PR çalışması olmuş :) Attığınız görüntüler admin kadrosunun arasındaki ticketlerden alınmış.
Siyasetçilerin konuşmalarını tepki çekecek şekilde ufak detaylarından montajlayan medya kuruluşu gibisiniz adeta.
Kusura bakmayın da benim sizler gibi 10-18 yaşlarında çocukların ilgisini çekmek gibi bir derdim yok. Hiçbir şekilde oynama yok attığım ekran görüntülerinde. LightShot üzerinden attıklarım birebir aynı TİCKET üzerinden atılmış yanıtlar. İsterseniz girin kontrol edin. Hızlı Resim üzerinden attığım TİCKET'ın göndereni " abi banlarlar beni o kadar emeğim var " dediği için tarihi vs. kapatıp attım.
Son düzenlenme: 09 Haziran 2020, 10:38:48 Johner
SMF tema satışı, ücretli/ücretsiz destek için iletişime geçebilirsiniz.

kumite

Hera

Alıntı yapılan: Johner - 09 Haziran 2020, 10:33:48
Alıntı yapılan: Hera - 08 Haziran 2020, 18:46:17
Alıntı yapılan: Johner - 07 Haziran 2020, 20:40:37
Yönetimiyle övünen bir sunucu.
TICKET'a verdiği yanıt: https://i.hizliresim.com/qDTPBt.jpg
Siz böyle devam edin hocam. Bakalım o 24 saat taşıma kasan elemanlar da yönetiminizi fark edince ne yapacaksınız.

Ek olarak oyuncuyla dalga geçen yönetimin başka yanıtları:
https://prnt.sc/svgiws
https://prnt.sc/svgj7z

Yine de böyle bir ortamda bulunmak isterseniz bir ara gelin sizi de aramıza alıp bizi daha yakından tanımanızı sağlayalım.
Bi' ara gelen herkesi yönetim ekibine aldığınız için böyle şeyler yaşıyorsunuz. O bi' ara gelenleri almak yerine kaliteli adamları ekibinizde bulundurun.
En ufak eleştiriyi kaldıramıyorsunuz dediğimde; " hayır biz eleştiriye açığız " diyen sizdiniz. Şuan verdiğiniz tepki daha gülünç durumda.

Alıntı yapılan: bergy - 08 Haziran 2020, 18:43:49
tmm (!)

Neyse ilgi çekmeyi başardınız size cevap vereyim.

Güzel bir PR çalışması olmuş :) Attığınız görüntüler admin kadrosunun arasındaki ticketlerden alınmış.
Siyasetçilerin konuşmalarını tepki çekecek şekilde ufak detaylarından montajlayan medya kuruluşu gibisiniz adeta.
Kusura bakmayın da benim sizler gibi 10-18 yaşlarında çocukların ilgisini çekmek gibi bir derdim yok. Hiçbir şekilde oynama yok attığım ekran görüntülerinde. LightShot üzerinden attıklarım birebir aynı TİCKET üzerinden atılmış yanıtlar. İsterseniz girin kontrol edin. Hızlı Resim üzerinden attığım TİCKET'ın göndereni " abi banlarlar beni o kadar emeğim var " dediği için tarihi vs. kapatıp attım.

Sizi alt yönetim ekibine değil, bizim ekip içerisinde aramızdaki espiritüelleri anlamadığınız için sohbete davet ettim. Kuruntu yapmanıza gerek yok. Bahsettiğiniz ticket numarası 48904 (https://prnt.sc/swhrbt) ve zamanında FG olan birinin açtığı sistem eksiği ticketi. Ticketi dün yanıt olarak cevap verdiğimizde de biliyorduk eleştiriye kapalı olsak bu sebeple banlar geçeriz, Bergy ve bana yaşımızın maksimum 18 yaşında bir birey olduğumuzu söylemişsiniz konuyla alakasız bir şekilde. Yaşımızda 20'nin üstünde, içiniz rahat olsun.

Birbirimizi kandırmayalım, seviliyorsunuz.

Johner

Alıntı yapılan: Hera - 09 Haziran 2020, 14:12:11
Sizi alt yönetim ekibine değil, bizim ekip içerisinde aramızdaki espiritüelleri anlamadığınız için sohbete davet ettim. Kuruntu yapmanıza gerek yok. Bahsettiğiniz ticket numarası 48904 (https://prnt.sc/swhrbt) ve zamanında FG olan birinin açtığı sistem eksiği ticketi. Ticketi dün yanıt olarak cevap verdiğimizde de biliyorduk eleştiriye kapalı olsak bu sebeple banlar geçeriz, Bergy ve bana yaşımızın maksimum 18 yaşında bir birey olduğumuzu söylemişsiniz konuyla alakasız bir şekilde. Yaşımızda 20'nin üstünde, içiniz rahat olsun.

Ben adamın kadronuzda olduğunu nereden bileyim? Bizim grubumuza atılan fotoğrafları gönderdim size. Ek olarak size 18 yaşında birey dediğimi nereden çıkardınız? Benim insanları kandırdığımı söyleyen bergy'e; asıl siz 0-18 yaş grubu arasındaki çocukları kandırıyorsunuz dedim.

SMF tema satışı, ücretli/ücretsiz destek için iletişime geçebilirsiniz.

bergy

Alıntı yapılan: Johner - 09 Haziran 2020, 15:29:54
Alıntı yapılan: Hera - 09 Haziran 2020, 14:12:11

Ben adamın kadronuzda olduğunu nereden bileyim? Bizim grubumuza atılan fotoğrafları gönderdim size. Ek olarak size 18 yaşında birey dediğimi nereden çıkardınız? Benim insanları kandırdığımı söyleyen bergy'e; asıl siz 0-18 yaş grubu arasındaki çocukları kandırıyorsunuz dedim.

Açık bir şekilde söylüyorsunuz kendiniz de zaten. Konunun ve ticketin & tickette dönen muhabbetin içeriğine hakim olmadan sadece size gönderilmiş olan bir fotoğrafı paylaşıp yönetimi kötülüyorsunuz:

"Siz böyle devam edin hocam. Bakalım o 24 saat taşıma kasan elemanlar da yönetiminizi fark edince ne yapacaksınız."

Yaptığınız yaş muhabbeti ile bu davranışınız çelişiyor.

Hera

PabloEscobar

PabloEscobar

Alıntı yapılan: Fobus - 04 Aralık 2017, 19:24:25
Gerek ortam gerek sistem olarak çok gelişecek ve parlayacak bir sunucu,iyi yerlere gelecek.
2020 den selamlar

dreamz

Roulette.

Ellerinize Sağlık Baya Başarılı :)

Hera

Harita & Özel Model
• Sizlerden gelen 4 adet çevre düzenlemesi eklendi. (Bone County, Palomino Creek, Car Wash karşısı, Flint County)
• Özel haritalar yüklendi.
• Son özel modeller yüklendi, özel model yükletmeleri kalıcı olarak kapatıldı.

Eklemeler
• Kulaklık aksesuarı eklendi.
• Apartmandan içerisinde ki evler /gps > Ev Bul üzerinden bulmaya çalışıldığında hatalı yer gösteriyordu, artık bulunduğu apartmanı gösterecek.
• Mobilya düzenini başka eve kopyalama eklendi. Detaylar aşağıda.
• Hatalı hapis yediğinizde üzerinizdeki silah bilinmediği için bazen silah iade edilmiyordu, buna önlem olarak jail yediğinizde yetkililer panelden üzerinizden giden silahları görebilecek.
• Resmi araçlar Pay&Spray kullandığında tamir ücreti kesiyordu, artık kesmeyecek.

Düzeltmeler
• Araçtayken birini sürüklediğinizde araç buga girebiliyordu, düzeltildi.
• /get komutu ile helperler Game Admin rankında bulunanları çekebiliyordu, düzeltildi.
• İpbagla komutunda her iki taraftan biri hapishanede veya paintballda ise çalışmayacak.
• Yetkililerle ilgili bazı sistemlerde düzeltme yapıldı.
• Mobilya materyallerinin renklerini değiştirme bugluydu, düzeltildi.
• Ev anahtarı işlevsizdi, bugları düzeltildi.

Anti hile ilgili geliştirmeler
• Driveby hilesi fixlendi.
• Invisible hilesi ile ilgili geliştirmeler yapıldı.

Mobilya Düzeni Kopyala

Mimarların işine yarayacak bir sistem getirme konusunda çalışmalarımız vardı ancak bu sistem hem mimarların hemde normal oyuncuların işine çok yarayacak bir yenilik. Eğer ki aynı interior numarasına sahip bir ev aldıysanız aldığınız eve gidip /mobilya > Mobilya Düzeni Kopyala kısmından mobilyası dizili olan evi seçip tüm mobilyaları desenleriyle birlikle o eve kopyalayabileceksiniz ancak mobilyayı kopyalarken tüm mobilya ücretlerini tekrardan ödeyeceksiniz.

NOT: Sistemi kullanabilmek için her iki evdede mobilya yetkilendirmenizin olması yeterlidir.

sDahdal

2018'den beri oynuyordum, lakin son zamanlarda yönetim aşırı derecede ilgisiz talepler geç bakılıyor, Bir destek atıyorum 10 dakika bekliyorum :) "Oyun Görevlinin" önünde adam CR yapıyor  yetkili takmadı bile küfür etseydik takardı ama neyse,, bence yönetim ilgisiz ve PD ekibi kötü PO-ll rütbesi var daha vatandaşla nasıl konuşulucağını bilmiyor. Eskiden PD eğitimleri bu kadar sıkı değildi. Şuan sıkı oldu bu seferde PD rol bilmiyor adam beni kışkırttıyor, Destek atıyorum admin ilgileniyorum diyor ve PD ile rolu gördüğü gibi sanırsam izlemeden  çıkıyor yada hiç izlemiyor, Eskiden daha çok zevk alıyordum şuan tek gram zevk almıyorum(Hera'nın elinden geldiğini yaptığını düşünüyorum ama yönetim ekibi ilgisiz)

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

Hera

Alıntı yapılan: sDahdal - 18 Haziran 2020, 19:12:24
2018'den beri oynuyordum, lakin son zamanlarda yönetim aşırı derecede ilgisiz talepler geç bakılıyor, Bir destek atıyorum 10 dakika bekliyorum :) "Oyun Görevlinin" önünde adam CR yapıyor  yetkili takmadı bile küfür etseydik takardı ama neyse,, bence yönetim ilgisiz ve PD ekibi kötü PO-ll rütbesi var daha vatandaşla nasıl konuşulucağını bilmiyor. Eskiden PD eğitimleri bu kadar sıkı değildi. Şuan sıkı oldu bu seferde PD rol bilmiyor adam beni kışkırttıyor, Destek atıyorum admin ilgileniyorum diyor ve PD ile rolu gördüğü gibi sanırsam izlemeden  çıkıyor yada hiç izlemiyor, Eskiden daha çok zevk alıyordum şuan tek gram zevk almıyorum(Hera'nın elinden geldiğini yaptığını düşünüyorum ama yönetim ekibi ilgisiz)

1000 kişilik sunucuda destek talebinden (türüne göre) saniyesinde yardım beklemeyin. CR yapıyor ve o an yetkili ilgilenemiyorsa (ki bu çok nadir) forum şikayeti açabilirsiniz. Departman konusunda bir eleştiri göremedim ve kin sezdim, ona pek yorum yapmayacağım. Yanıt için teşekkürler.