GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni Nesil Roleplay ~ yn-gaming.net

Başlatan CaLderoN, 02 Mart 2017, 23:54:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gaviria

Alıntı yapılan: Cherry - 11 Haziran 2020, 16:34:04
Para için her şeyi yapan sensin @Jarveus, bu adamlar senin gibi değil kendinle karıştırma.  :elsalla:

Not: Mesajlaşmalar bir discord sunucusundan alınmıştır özel mesaj içermiyor.
Dünyanın en iyi web developeri selen pardon berkecan ablam abim teyzem ninem.
Sahte Coder sunucunu açta bir gelelim bakalım anti hilelerine, sanal'da kızım diye geçiniyorsun yazık Jarveus -Satayım mı?- derken şaka yapıyordu istesek bize verir o sistemi şimdi çöplüğüne git ve kod kodla.
Son düzenlenme: 11 Haziran 2020, 18:32:32 Coiner

Jarveus

Alıntı yapılan: Hardy - 11 Haziran 2020, 16:36:00
Alıntı yapılan: Jarveus - 11 Haziran 2020, 15:16:31
Alıntı yapılan: Hardy - 11 Haziran 2020, 10:54:09
Alıntı yapılan: Jarveus - 10 Haziran 2020, 22:43:17
Çok komikler ya. Adminlik satmak ne ya? Savunuyorsunuz ya bunu bir de. Ali Sahil Güvenlik kardeşimiz kanıtlı diğerleri de tahminen güzel paralara adminlik almıştır. Sizin verdiğiniz paralar çerez parası canlarım güzellerim. Bir forum hostingine en fazla 200 (yıllık). Sunucu barındırmaya aptal değilseniz @Mütemadiyen 'den alıp maksimum 300 aylık verirsiniz. Ya da meriçten alıp yine maksimum 300-400 verirsiniz. Zaten bu rakamları çıkardınız YETKİ SATARAK. Her forumda benim hesabım var. Jarveus. 19-Vice-(vendetta nickimi söylemiyim aykut abim bana kin tutup ban atıyor sonra ailesiyle güzel anılarımız var 2010-11'de.)-Rinadakini yukarıdan görebilirsiniz.

"Vay anasını nasıl yapmışlar" diyeceğiniz her şeyin aynısını 1 hafta içerisine size teslim edersek ,sigara içip çayımızı yudumlarken, ne olacak peki? ^^

Selamlar, öncelikle 9 senelik bir geçmişi olan sunucuyuz. Hosting işlerini vesaire başka kişilere önerin. Sunucunun arka planında neler dönüyor bilmiyorsunuz ve böyle önyargılı kinci şekilde konuşarak ciddi şekilde emegimize hakaret ediyorsunuz. Sponsor adminlik satılmak zorunda kimse babasının hayrına bu sunucuyu açmıyor, yonetmiyor. Bu sizin zorunuza gidiyorsa konumuzdan çıkabilirsiniz ve her samp sunucusunda olduğu gibi bizde de illaki bir gelir oluyor. Bu gelir emin olun tamamıyla hak edilmiş bir gelir. En başından beri olayların içinde olduğum için rahatlıkla söyleyebilirim ki Burak ve Eren kodlama ve geliştirme işini 10 aydır her gün düzenli olarak yapıyorlar. Başka sunucuların 2 saat uğraştığı bir sistem için 2 gün uğraşıyoruz, farklı olalım daha güzel olalım diye. Bu insanlar salak değil, kendi işlerinden vakitlerinden feragat edip sunucu işleriyle ilgileniyorlar ve kazandıkları para da tamamen hak edilmiş bir para. Dolandırıcılık yapıyorsunuz diyorsunuz dolaylı yoldan. :D :D yukarıda çok güzel cevaplar var daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Lütfen gereksiz yorum atmayın.

Ek olarak sanırım bana ücretli olarak trailer yaptirmissiniz, yaptığınız sunucu ve sistemleri ortada.  :D

Son olarak "nasıl yapmışlar biz 1 haftada yapıp teslim ederiz" kısmı için de,  fikir kısmı önemli olan kısım zaten. pawno bilgisi olan eli tutan kişiler kodlayabilir. Önemli olan fikir, geliştirme kısmı. Kodlamak için aylarinizi alacak şeyler de var onları da sunucu açıldıktan görürsünüz ayri konu. Başkalarına laf atacaginiza kendi geçmiş işlerinize bakın. R*v*rse roleplay adında unity station'a Haydarpaşa garı diyorsunuz. VIP oyuncular silahlarının skinlerini değiştiriyor falan :) neyse

"Ek olarak sanırım bana ücretli olarak trailer yaptirmissiniz, yaptığınız sunucu ve sistemleri ortada.  :D

Son olarak "nasıl yapmışlar biz 1 haftada yapıp teslim ederiz" kısmı için de,  fikir kısmı önemli olan kısım zaten. pawno bilgisi olan eli tutan kişiler kodlayabilir. Önemli olan fikir, geliştirme kısmı. Kodlamak için aylarinizi alacak şeyler de var onları da sunucu açıldıktan görürsünüz ayri konu. Başkalarına laf atacaginiza kendi geçmiş işlerinize bakın. R*v*rse roleplay adında unity station'a Haydarpaşa garı diyorsunuz. VIP oyuncular silahlarının skinlerini değiştiriyor falan :) neyse"

Hardy, hardy. Çekim günü seninle konuşurken aa sistemlere bak diyen Hardy. Git ve diğer videolarımıza da bir bak Tugay Aloğlu ve Gürkan Gürel'den. Hatta konumuzu vs gidip tanıtımları sistemleri bulabilirsin. Unity Station'a haydarpaşa garı diyen arkadaşlar SF.Bizim İPŞİR tarafından spawn mapini kullandığımızı biliyorsundur. Bilmiyorsan da öğren. Orasıda "TR" konsept iken Marmaray durağı diye geçiyordu hayali bir isim. Fikir mi? :D Hiç bir sunucuda görülmeyen sistemler yaptı @Muteo hepsini de biz düşündük yada esinlendik.

VIP oyuncular eightbornda da silah skinini değiştiriyordu.

Vice,19,Eightborn,Breeze,Vendetta,99,RealityGaming,Hayat İstanbul bile sizden daha karakterli satmıyorlar :D

EK OLARAK; 9 senelik sunucu geçmişi Polat ve Doruk'a ait. Siz onların ismini aldınız ve bir şeyi beceremediniz. Respect other rp servers.

Bugdan gecilmeyen ve aşırı basic sistemlerinizle ovunmekten vazgeçin. Kadikoy sahilinde rol yapın bence siz. Ooc marketinize göz atın bize laf atmadan önce.

Yetki alan kişi sunucuya yardımcı olmaya çalışır ve uygun görülürse kalıcı admin olur olayı budur. Başka yerde ağlayın, bir kaç başarınız olsun sonra başkalarını küçük görün.

Bu arada Polat ve Doruk zaten devamlı olarak arka planda bizimleler neyden bahsediyorsun bilmiyorum.

ABİMMMMM BENİMMMMMMMMM, Benim marketimde bir şey yok. Siz araç/ev satıyordunuz. :D Klasik OOC market, Vice-19-Rina hatta bir nevi VG'den bile farksızdı. Bugdan geçilmeyen ? :D 1 kere sunucuya girdin. Video çekerken abi çok iyi yata bak orjinal gibi objeyle yapmadınız mı oooo diyen hardy,hardy. Bize reklam için gelip sonra biz yazınca sorun olmuyor demi :D İlk önce sen yazmışsın hayatım. 7 MAYISTA BİZE 14 MAYISTA BİZ SANA YAZMIŞIZ BALIM.

Son düzenlenme: 11 Haziran 2020, 18:43:17 Coiner

fury

- IQ tarıtşması başlamış en sevdiğim kenardan izliyeyim bari.

Jarveus

Alıntı yapılan: fury - 11 Haziran 2020, 16:45:45
- IQ tarıtşması başlamış en sevdiğim kenardan izliyeyim bari.

zevkli oluyor IQ'mu düşürüp bu çocuklarla uğraşıyorum :D

Hardy

Teşekkürler konuyu hypelattigin için dostum. Yatın buglarinin olduğunu ama oyuncuların kullanmadığını söyleyen sizdiniz :) iyi forumlar

fury

hardyden sasırtan tepki ilk defa adam gibi cevap vermis?

Jarveus

Alıntı yapılan: Hardy - 11 Haziran 2020, 17:01:19
Teşekkürler konuyu hypelattigin için dostum. Yatın buglarinin olduğunu ama oyuncuların kullanmadığını söyleyen sizdiniz :) iyi forumlar

Yatın bugu dediği şey de objeyi tekneye bağladık. Sahile yaklaşınca sorun oluşuyor ama 4 milyon veren adam onu yapıp ban yemeyi göze almaz dedik. Abilerine sor neden böyle olduğunu anlatsın. Biz victim modu gibi direk oble olarak eklemedik. Realistik olsun diye tekneye bağladık.

Hardy

Alıntı yapılan: Jarveus - 11 Haziran 2020, 17:09:16
Alıntı yapılan: Hardy - 11 Haziran 2020, 17:01:19

Yatın bugu dediği şey de objeyi tekneye bağladık. Sahile yaklaşınca sorun oluşuyor ama 4 milyon veren adam onu yapıp ban yemeyi göze almaz dedik. Abilerine sor neden böyle olduğunu anlatsın. Biz victim modu gibi direk oble olarak eklemedik. Realistik olsun diye tekneye bağladık.

Tamamdır, açıklaman için teşekkürler.

Eamon

Çok gereksiz tartışmalara giriyorsunuz, alakanız olmayan konulara karışıyorsunuz.
Yeni Nesil Roleplay zaten açık olduğu dönemlerde de admin satışı yapıyordu, şimdi de satış yapması bir anormallik değil. Ekran görüntüsü felan atıp açık bulmuş gibi davranıyorsunuz, hiç yakışmıyor size.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Coiner

Konu içerisindeki konudan bağımsız ve kavga ortamı oluşturabilecek iletiler silindi. Devamı halinde konu 3 günlüğüne kilitlenecektir.
Son düzenlenme: 11 Haziran 2020, 18:37:37 Coiner
Coiner    

Zellda

Parayla adminlik satmak ne ya metin2 mi burası? :D

ReFeled

Alıntı yapılan: Zellda - 11 Haziran 2020, 19:06:49
Parayla adminlik satmak ne ya metin2 mi burası? :D
Yeni Nesil Roleplay zaten açık olduğu dönemlerde de admin satışı yapıyordu, şimdi de satış yapması bir anormallik değil.

Yeni Nesil

Alıntı yapılan: xoduzy - 11 Haziran 2020, 16:11:45
LSPD konuları yada el kitapları sanırım eskiden kullandığınız el kitabı. Üniformalara, rütbelere baktım da bunlar şu anki LSPD işleyişinde bulunmuyor. (Departman Şefi vb.) Güncel bilgilerle gitmek daha iyi olabilir.

Başarılar.

Şu an ki LSPD işleyişine ayak uydurma gibi bir planımız yada isteğimiz yok, zamanında da kullanılan bir işleyiş değildi zaten. Bizim sunucumuza özgü, bizler tarafından oluşturulmuş ve yıllarca kullanılmış bir düzen. Yine bizim sunucumuza özgü olarak kullanmaya devam edeceğiz. Zaman içerisinde rütbeler ve işleyişler minimal olmaktan çıkıp daha karmaşık düzenler halinde yürürlükte olacak ancak şuan için bu şekilde kullanıyoruz.

Bazı işi gücü olmayan, tanımadığı insanlara çocuk ve hırsız diyebilen, dünyadan bi haber vatandaşların aksine içi dolu bir yorum atarak eleştiri yaptığın için TEŞEKKÜR ederim.

Alıntı yapılan: Coiner - 11 Haziran 2020, 18:34:47
Konu içerisindeki konudan bağımsız ve kavga ortamı oluşturabilecek iletiler silindi. Devamı halinde konu 3 günlüğüne kilitlenecektir.

Konuyla alakasız kişiler saçma sapan yorum atıyor diye, atan kişileri forumdan yasaklamak yerine yorumlarını silip tekrar atmalarına müsade edip konuyu kilitlemek ne alaka çözemedim.   :helal:
Son düzenlenme: 11 Haziran 2020, 21:02:45 Yeni Nesil

Pearce

Eski ortamlara hasret kalmıştık, şimdi geri dönüyoruz. :serefe: