GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
06 Mayıs 2025, 17:23:59

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Tüm herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun, iyi bayramlar.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

timezen

Alıntı yapılan: lacosapalm - 24 Mayıs 2020, 00:41:39

Herkesin bayramı mübarek olsun. Büyüklerimin ellerinden,küçüklerimin gözlerinden öperim.

Teşekkürler, senin de bayramın mübarek olsun.

huuu hep hi

Enkei

Tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Hayırlara vesile olması dileğiyle.

Katya

Tüm GtaMulti üyelerinin bayramını en içten dileklerimle kutlarım. İYİ Bayramlar !

Hermaphros

Teşekkürler. İyi bayramlar diliyorum.

TheHunter

Altı üstü 2 ay girmedim yavaş yav :D

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Eamon

O da bir şey mi ben hiç bakmıyorum oraya, gerekte yok zaten, bir ara yanlışlıkla tıkladım durmadan bildirim geliyordu :D

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Jarveus

Canım ufaklığım, kardeşim. @Muteo 'nun benim için yaptıkları benim onun için yaptıklarından bahsedip onun yeteneğini size azıcık anlatıyım.

Orçun kardeşim 04 doğumlu. Aşırı zeki ve yetenekli ama azıcık troll xd. Çalışırken çok eğleniyorsunuz. Ben 92liyim. Aramızda 12 yaş var. Bu tatlı kardeşimiz biraz hilelere ve trollere düşkün ama bir o kadar da iyi anticheat ve antitroll makinesi. Sistem, forum, client desen derya deniz. Hataları ve buglar oluyor azıcık deneyimi eksik. 3 ayda onunla birlikte nasıl sunucu kurulur, tutturulur ve kapatılır öğrendim. Kafam kaldırmıyor diye yalnız bıraktım biraz ama canı istediği sürece benimle. İleri de onu çok farklı yerlerde göreceksiniz. Bunu minnet borcu olarak duyuruyorum.

Respect muteo. ölüm demek.  :kral:

Not: Allah'a emanet olun racon bitmiştir.

Muteo

Alıntı yapılan: Jarveus - 13 Haziran 2020, 19:16:35
Canım ufaklığım, kardeşim. @Muteo 'nun benim için yaptıkları benim onun için yaptıklarından bahsedip onun yeteneğini size azıcık anlatıyım.

Orçun kardeşim 04 doğumlu. Aşırı zeki ve yetenekli ama azıcık troll xd. Çalışırken çok eğleniyorsunuz. Ben 92liyim. Aramızda 12 yaş var. Bu tatlı kardeşimiz biraz hilelere ve trollere düşkün ama bir o kadar da iyi anticheat ve antitroll makinesi. Sistem, forum, client desen derya deniz. Hataları ve buglar oluyor azıcık deneyimi eksik. 3 ayda onunla birlikte nasıl sunucu kurulur, tutturulur ve kapatılır öğrendim. Kafam kaldırmıyor diye yalnız bıraktım biraz ama canı istediği sürece benimle. İleri de onu çok farklı yerlerde göreceksiniz. Bunu minnet borcu olarak duyuruyorum.

Respect muteo. ölüm demek.  :kral:

Not: Allah'a emanet olun racon bitmiştir.
Her şey için teşekkürler abi, sayende neden bu platformda sunucu açılmayacağını ve platformun ne kadar bozulduğunu 3 ayda anlamış oldum. Kore'deki hayatında başarılar diliyorum. :elsalla:

Goddew

RapidFire

Bak, şu an öyle demek.

Eamon

Kore'de ne işin var kardeşim gel Hollanda'ya.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Goddew

Alıntı yapılan: Metafor - 13 Haziran 2020, 23:12:26
Yok lan, gel İsviçreye bekliyoruz ne Hollandası bea.

Xchatt

Alıntı yapılan: Rotex - 13 Haziran 2020, 23:34:45
Alıntı yapılan: Metafor - 13 Haziran 2020, 23:12:26
Yok lan, gel İsviçreye bekliyoruz ne Hollandası bea.
Türkiye cennet vallah fışş

Sa-Mp 2014-2020