GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Revolution Roleplay | V1 (www.rv-roleplay.com) - Forum AKTİF!

Başlatan neastroncan, 09 Haziran 2020, 18:24:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vupsen

Konudan bağımsız ve kışkırtıcı iletiler silinmiştir.

Konudan bağımsız ve kişisel husumet içeren mevzuları konu içerisine yansıtmamaya özen gösterelim.
Son düzenlenme: 11 Haziran 2020, 20:15:27 Sypnosis.

Daxy

Hmm anladım hocam boş boş yorum atıp konuyu trende sokma çabalarınızda güzelmiş, sunucu açılınca rezilliğinizi görmek için dört gözle bekliyorum. Yazık... :)

Milli Savunma Üniversitesi

neastroncan

Selamlar oyun modunun gidişatı ve forum hakkında bilgi vermek istiyorum.İndex,tema,oyun modu hakkında fazla alıntıya girmek istemediğimizden dolayı forum açılışı ve sunucu açılışı biraz gecikecek.Fakat güzel oyun moduyla ve forumla bomba gibi bir geliş yapacağız, beklemede kalın!

Ramy

neastroncan

Alıntı yapılan: Ramy - 13 Haziran 2020, 13:37:07
Tanıtımı açıkçası beğenmedim.
Genede yorumunuz için teşekkürler tanıtımda eksik ve kötü birşey varsa söyleyebilirsiniz ona göre düzeltebilirim.

Sulozzy

Alıntı yapılan: Daxy - 12 Haziran 2020, 03:01:30
Hmm anladım hocam boş boş yorum atıp konuyu trende sokma çabalarınızda güzelmiş, sunucu açılınca rezilliğinizi görmek için dört gözle bekliyorum. Yazık... :)
Sen nesin şaklaban yada kahkaha tufanı mı, PUhahaha.

Frooz

neastroncan

Alıntı yapılan: Frooz - 13 Haziran 2020, 20:47:48
admin kadrosu çok kötü snake hariç.
Neye göre kime göre? Kadromuzda çalışmayan ve olgun olmayan insanları barındırmamaya çalışıyoruz, genede yorum için teşekkürler.

Frooz

Alıntı yapılan: CanNeastron - 13 Haziran 2020, 22:07:11
Neye göre kime göre? Kadromuzda çalışmayan ve olgun olmayan insanları barındırmamaya çalışıyoruz, genede yorum için teşekkürler.
O zaman ilk işin sulozy'yi çıkarmakla olacak sanırım.

Utherz

Alıntı yapılan: Frooz - 13 Haziran 2020, 23:43:47
Yakın zamanda admin kadrosunda büyük değişiklikler olacak. Kim bilir belki o kişide gidebilir.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Jarveus

baha baba dola boynumuza be. Ben önermiştim çocuklara bahayı. Yardımcı olur onlara diye.

neastroncan

Neden sulozzy? Discord üzerinden bana ulaşıp neden bu kadroda bulunmayacağını vs. açıklayabilirsiniz.

neastroncan

Tanıtım düzenlenmiştir, kısa olan yerlere elimizin döndüğünce daha uzun, bilgili şeyler yazılmıştır.

Utherz

Sulozzy ekip içinde kavga, oyuncular üzerinde hakaret içerikli söylem sebebiyle ekipten ihraç edilmiştir.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

EscobaR'

"Ümit, mutsuzluktan alınmış birtakım borçtur."
                                                                                                  "ByDeckLoan(Mustafa)"