GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.7] Vatan Gaming Hırsız Polis ┊www.vatanhp.com

Başlatan Xchatt, 11 Mayıs 2020, 02:36:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sDahdal

Lütfen bir anlık kin ile milletin sunucularına saçma sapan yorum yapmayın bu konu hakkında daha fazla yazmicam isteyen oyuna gelir görür.
Son düzenlenme: 17 Haziran 2020, 01:16:51 sDahdal
"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

sDahdal

Sunucu bakıma alındı, Sunucunun Anti Hile sistemini geliştiriyoruz 2 veya 3 gün sonra tekrardan aktif olucaktir.

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

chatt

Merhaba, sunucu yaklaşık 1 ay sürecek bir bakıma alındı bu süreçte mod sıfırdan kodlanıp daha bilgili ve hatalarından ders almış bir yönetim ile geri döneceğiz, Veriler de bi aksaklık olmayacak kimsenin emeği gitmeyecek. Ayrıcı discord üzerinden bir çekiliş düzenliyoruz katılım için discord sunucumuza geliniz.
Tıkla

sDahdal

HELLBOY

vasat hile sistemleri 0 hiçbirşey beceremezler kesinlikle tavsiye etmiyorum emek yok hazır mod hadi sunucu açalım para kazanalım kafası.2edit yapıp hazır mod değilmiş gibi göstermeleride cabası :D

Xchatt

Alıntı yapılan: HELLBOY - 20 Temmuz 2020, 15:42:32
vasat hile sistemleri 0 hiçbirşey beceremezler kesinlikle tavsiye etmiyorum emek yok hazır mod hadi sunucu açalım para kazanalım kafası.2edit yapıp hazır mod değilmiş gibi göstermeleride cabası :D
Burak sana burdan ekmek çıkmak az ötede ağla bunu bana Bozkurt modunu satın alıp Anadolu sistemlerini kopyalayan adam diyor komik sunucuna bot atıp heyyo 100 çektik diye sevinmen de çabası.

Sa-Mp 2014-2020

Coiner

Sunucu, pasif olduğu için konu kilitlenerek arşive taşınmıştır. Konuyu tekrar aktif etmek isterseniz veya bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız moderatörler ile görüşebilirsiniz.

Coiner