GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Revolution Roleplay | V1 (www.rv-roleplay.com) - Forum AKTİF!

Başlatan neastroncan, 09 Haziran 2020, 18:24:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddew

Cherry

Tanıtımda renk uyumu yok, tasarımlar karmakarışık görünüyor.

Gaviria

Alıntı yapılan: Cherry - 15 Haziran 2020, 01:50:11
Tanıtımda renk uyumu yok, tasarımlar karmakarışık görünüyor.
İleri ki zamanlarda değişecektir.

Oner

Yetkiliye merhaba nasılsın dediğimde anama kadar sövülen yer. Yönetim üyelerine belirtince "senden bir b*k olmazmış" yazıp engelliyorlar.
Reverse RP modu için Jarveus'un köleliğini yapmak ta ayrı mesele.

Discord: Ascendency#7970

neastroncan

Alıntı yapılan: Oner - 15 Haziran 2020, 16:22:32
Yetkiliye merhaba nasılsın dediğimde anama kadar sövülen yer. Yönetim üyelerine belirtince "senden bir b*k olmazmış" yazıp engelliyorlar.
Yetkili kadrosundan kimse şahsına hakaret/ailevi küfür etmedi.Yönetim üyesi galiba benim o konuya gelince hiçkimse hakkında doğru birşey söylemedi, bende bunu görünce size özelden " senin gerçek yüzün anlaşıldı, hadi allaha emanet " diyip engelledim.Reverse RP modu için kimsenin köleliğini yapmıyoruz, sadece gelen teklifleri değerlendiriyoruz.Çeşke biraz dikkatli analiz yapsaydın, görüşürüz.

Hasan Sangrento

neastroncan

Alıntı yapılan: Hasan Sangrento - 15 Haziran 2020, 22:15:15
başarılar, gelirsem pd için gelebilirim
Yorum için teşekkürler desteğin ve yorumun için sağol, açılışta bekliyoruz.

Forumumuz şuanlık yetkililere olmak üzere aktif! 1-2 güne ayarlanıp oyunculara açık hale gelecektir..
Son düzenlenme: 16 Haziran 2020, 08:25:00 Coiner Sebep: flood iletiler birleştirildi

EscobaR'

Fake Hesaplardan Yazıp Tehdit Edip Küfür Edip Engellemek Olmuyor Aslanlarım Kralınız Gelsin :)

Son düzenlenme: 16 Haziran 2020, 21:07:09 Coiner Sebep: özel mesaj paylaşımı yasaktır.
"Ümit, mutsuzluktan alınmış birtakım borçtur."
                                                                                                  "ByDeckLoan(Mustafa)"

Utherz

Alıntı yapılan: Mustafa - 16 Haziran 2020, 20:45:46
Fake Hesaplardan Yazıp Tehdit Edip Küfür Edip Engellemek Olmuyor Aslanlarım Kralınız Gelsin :)

:D ?

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Hasan Sangrento

:D?

neastroncan

? :D
İşimiz gücümüz yok hala kendini birşey zanneden çocuklarla mı uğraşacağız? Seviyemiz altındasın Mustafa, işine.

egezhd

Gaviria

Sulozzy

Alıntı yapılan: Oner - 15 Haziran 2020, 16:22:32
+1

Sulozzy