GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
04 Mayıs 2026, 07:41:48

Whatsapp sistemi V2

Başlatan Hata, 21 Haziran 2020, 22:16:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hata

Merhaba arkadaşlar bugün size daha önce kodlayıp paylaştığım whatsapp sisteminin üzerine alıntılar yaparak güncellediğim whatsapp sistemini paylaşıcam güle güle kullanın. İlk sistem için: https://www.gtamulti.com/forum/mod-galerisi/kendi-kodladigim-whatsapp-sistemi/

playerData'ya
enum playerData {
pWhatsappGrup,
pTelefon (telefon kısmını kendi modunuza göre ayarlayın)
};

Komutların olduğu yere
CMD:wp(playerid, params[])
{
 if(isnull(params)) return SendClientMessage(playerid, "/wp [mesaj]");
 if (PlayerData[playerid][pTelefon] == -1) return SendErrorMessage(playerid, "Telefonunuz yok.");
 if(OyuncuBilgi[playerid][pWPGrup] == 0) return SendErrorMessage(playerid, "Grubunuz ayarlanmamış, grubunuzu ayarlayınız. (/wpgrup)");
 WhatsappMesaji(0x00AD00AA, "[WHATSAPP] %s: %s",ReturnName(playerid,0),params);
 return 1;
}

CMD:wpgrup(playerid, params[])
{
 new grup;
 if(sscanf(params, "d", grup)) return SendClientMessage(playerid, "/wpgrup [grupid]");
 if (PlayerData[playerid][pTelefon] == -1) return SendErrorMessage(playerid, "Telefonunuz yok.");
 PlayerData[playerid][pWhatsappGrup] = grup;
 SendClientMessage(playerid, "Whatsapp grubunuzu ayarladınız. (#%d)");
 return 1;
}

Stockların olduğu bölüme
stock WhatsappMesaji(whatsapp, renk, const str[], {Float,_}:...)
{
static args, start, end, string[144];
#emit LOAD.S.pri 8
#emit STOR.pri args

if(args > 12)
{
#emit ADDR.pri str
#emit STOR.pri start

for (end = start + (args - 12); end > start; end -= 4)
{
        #emit LREF.pri end
        #emit PUSH.pri
}
#emit PUSH.S str
#emit PUSH.C 144
#emit PUSH.C string
#emit PUSH.C args

#emit SYSREQ.C format
#emit LCTRL 5
#emit SCTRL 4

foreach (new i : Player) if(PlayerData[i][pWhatsappGrup] == whatsapp) {
    SendSplitMessage(i, renk, string);
}
return 1;
}
foreach (new i : Player) if(PlayerData[i][pWhatsappGrup] == whatsapp) {
  SendClientMessage(i, renk, str);
}
return 1;
}

Son düzenlenme: 22 Haziran 2020, 06:52:09 Hata

Xchatt

pBaygin , pKelepce faln ne alaka

Sa-Mp 2014-2020

Hata

Alıntı yapılan: Xchatt - 21 Haziran 2020, 22:31:26
pBaygin , pKelepce faln ne alaka
baygınken ve kelepçeliyken /wpgrup ve /wp komutunu kullanamaz onları kendi modunuza göre ayarlayabilirsiniz

Utherz

İlk başta kendin yapmamışsın. Bu şekilde devam edersen kendini geliştirmen çook zor. İki satır kod için kimseyle kavga etmeyeceğim ama bu şekilde ilerlemeye devam edersen yerinde sayarsın.

Aynı zamanda yanlış hata verecektir. SendClientMessage(playerid, "hvfwyuıfg"); Bu şekilde kullanmışsın. Doğrusu, SendClientMessage(playerid, Renk, "uıgaıywfwefw");

Ayrıca SendErrorMessage diye bir mesaj tanımı bulunmamakta. Konu kilitlenecektir büyük ihtimalle.

Daha önceden paylaştığın sisteme yorum olarak attığımda daha farklı bir sistem atmıştım. Onu alıp buraya koymuşsun. Konu
Son düzenlenme: 22 Haziran 2020, 00:35:58 Raspowa
Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Hata

Alıntı yapılan: Raspowa - 22 Haziran 2020, 00:33:42
İlk başta kendin yapmamışsın. Bu şekilde devam edersen kendini geliştirmen çook zor. İki satır kod için kimseyle kavga etmeyeceğim ama bu şekilde ilerlemeye devam edersen yerinde sayarsın.

Daha önceden paylaştığın sisteme yorum olarak attığımda daha farklı bir sistem atmıştım. Onu alıp buraya koymuşsun. Konu
Evet onu düzenledim, ben bunu inkar etmiyorum bu sistemide daha fazla kişi görsün ve ihtiyacı olan varsa kullansın diye buraya konu olarak açtım

Rodeiun

Alıntı yapılan: Raspowa - 22 Haziran 2020, 00:33:42

Aynı zamanda yanlış hata verecektir. SendClientMessage(playerid, "hvfwyuıfg"); Bu şekilde kullanmışsın. Doğrusu, SendClientMessage(playerid, Renk, "uıgaıywfwefw");

Ayrıca SendErrorMessage diye bir mesaj tanımı bulunmamakta. Konu kilitlenecektir büyük ihtimalle.

Xchatt in dediği gibi pBaygin gibi değişkenlerin bir değeri yok, oradaki koşullar konu için fazla büyük. Önerim şu koşullardan baygin ve kelepceli koşulunu kaldır millet sonra kendisi eklesin.

Moonquad

Diyaloglu olsa daha işlevli olabilirdi. Bence bu sistem roleplay sunuculari için uygun değil f chat gibi mix döner burada da.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Sawyer

Kendini az geliştir ondan sonra paylaşım yap.

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

cudless.

Paylaşım için teşekkürler, sistem daha iyi olabilirdi. Örneğin grup kurma, grup yöneticiliği, grup adı eklenebilirdi.

Alıntı yapılan: Sawyer - 22 Haziran 2020, 02:14:38
Kendini geliştirirken paylaşım yaparak diğer insanlarında kendini geliştirmesine yardımcı oluyor paylaşım kurallarında böyle bir kural göremedim, ortada bir emek var saygılı olmak gerekiyor.
Son düzenlenme: 22 Haziran 2020, 03:00:59 cudless.

Sawyer

Alıntı yapılan: cudless. - 22 Haziran 2020, 02:59:24
Paylaşım için teşekkürler, sistem daha iyi olabilirdi. Örneğin grup kurma, grup yöneticiliği, grup adı eklenebilirdi.

Kendini geliştirirken paylaşım yaparak diğer insanlarında kendini geliştirmesine yardımcı oluyor paylaşım kurallarında böyle bir kural göremedim, ortada bir emek var saygılı olmak gerekiyor.

Kusura bakma ama ben fazla emek göremiyorum malesef.

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

cudless.

Alıntı yapılan: Sawyer - 22 Haziran 2020, 03:07:48
Alıntı yapılan: cudless. - 22 Haziran 2020, 02:59:24

Kusura bakma ama ben fazla emek göremiyorum malesef.
Bilgin varsa daha iyisini yapıp paylaşabilirsin böylece insanlar yararlanır.

Hata

Alıntı yapılan: Moonquad - 22 Haziran 2020, 01:26:34
Diyaloglu olsa daha işlevli olabilirdi. Bence bu sistem roleplay sunuculari için uygun değil f chat gibi mix döner burada da.
dialoğu V3de getiririm, bu sistem roleplay sunucuları için uygun veya değil bunu freeroam sunucusu açanda kullanır roleplayde ben bununla ilgili birşey belirtmedim ama yorumun için teşekkürler

Krater

Eamon

Konu açmak için mi böyle paylaşımlar yapıyorsun..

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.