GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Santos Roleplay - www.santos-roleplay.com

Başlatan Santos Roleplay, 04 Temmuz 2019, 09:35:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kumite

LSPD'den kaçan adama -silahsız- kafasına ateş açılıyor, Chief of Police -low rp- sanki herkesde  infernus varmış gibi birde kendisinin işi oymuş gibi EDWARD aracıyla siren yakmış geziyor. "Herkesde infernus var sanki mala bak." dedim diye 5 birim kovaladılar. LUL

RuLinGS

Alıntı yapılan: Szamjklam - 23 Haziran 2020, 23:28:11

Serverin ilk oyuncularındanım 2019 dan belli oynuyodum sw 2 gün bakıma alıdı sürecinde eskisendne kötü olduğunu düşünüyorum Adam gibi adam olarak tanıdım bi adminler ParoX Can Demir Spawn sw açıldı 3 saat'tir iademi istedim ss at dediler ss attım kanıtladım vermediler zaten oynamiyacam dedim cıvıttım hile açtım  dedi hile kanıtın al baktım adam 3 saat içinde 642K nasıl bulduysa sw açılır açılmaz neyse kolay gelsin
Şimdi, yine çamur atan bir DM'ci daha, şimdi ilk öncelikle attığın SS'te adminin testte yaptığı bir paradır, buga girerek olmuştur, kişiden aldık zaten parayı, sana silahı iade etmememizdeki amaçsa silahı aldığın gibi LSPD'yi kovalayıp DM atman, sunucudan kalıcı yasaklandın zaten, Başka sunuculardan hile veya DM'den ban yemiş kişisin zaten, kimseninde sana itibar edeceğini sanmam.
Alıntı yapılan: dreamer - 23 Haziran 2020, 22:44:40
LSPD'den kaçan adama -silahsız- kafasına ateş açılıyor, Chief of Police -low rp- sanki herkesde  infernus varmış gibi birde kendisinin işi oymuş gibi EDWARD aracıyla siren yakmış geziyor. "Herkesde infernus var sanki mala bak." dedim diye 5 birim kovaladılar. LUL
[/url] Böyle insanlar ile muhattap olmuyorum, yorumun için teşekkürler.
Son düzenlenme: 23 Haziran 2020, 23:38:18 Coiner Sebep: özel mesaj paylaşımı yasaktır.

kumite

Alıntı yapılan: RuLinGS - 23 Haziran 2020, 23:35:18
Alıntı yapılan: Szamjklam - 23 Haziran 2020, 23:28:11

Serverin ilk oyuncularındanım 2019 dan belli oynuyodum sw 2 gün bakıma alıdı sürecinde eskisendne kötü olduğunu düşünüyorum Adam gibi adam olarak tanıdım bi adminler ParoX Can Demir Spawn sw açıldı 3 saat'tir iademi istedim ss at dediler ss attım kanıtladım vermediler zaten oynamiyacam dedim cıvıttım hile açtım  dedi hile kanıtın al baktım adam 3 saat içinde 642K nasıl bulduysa sw açılır açılmaz neyse kolay gelsin
Şimdi, yine çamur atan bir DM'ci daha, şimdi ilk öncelikle attığın SS'te adminin testte yaptığı bir paradır, buga girerek olmuştur, kişiden aldık zaten parayı, sana silahı iade etmememizdeki amaçsa silahı aldığın gibi LSPD'yi kovalayıp DM atman, sunucudan kalıcı yasaklandın zaten, Başka sunuculardan hile veya DM'den ban yemiş kişisin zaten, kimseninde sana itibar edeceğini sanmam.
Alıntı yapılan: dreamer - 23 Haziran 2020, 22:44:40
[/url] Böyle insanlar ile muhattap olmuyorum, yorumun için teşekkürler.
Millet yazı yazdığında s*kine takmıyorsun  lmao
Son düzenlenme: 24 Haziran 2020, 00:18:18 Coiner

SpawN

PAWN Kodu: Seç
V.1.2:Patch
Aynı slotunuzda olan silahlar örnek AK-47,M4 AK-47'yi M4 Yapıyolardı fixlendi.
LS-PD İçin /bagajara eklendi.
Artık LS-PD Suçlu olduğunu düşündüğü yada suçlu olduğunu bildiği insanların aracından silahlarını kolayca alabilecek,ama silah koyamayacak kendi aracına.

Teaxy

Alıntı yapılan: RuamleS - 04 Temmuz 2019, 11:50:17
LSPD gibi şeylerde adaletsizlik oluyor ise Pursuit açabilirsiniz?
Misyon ve vizyonunuz çok saçma, bir şey vaat etmiyorsunuz bana göre.
Başarılar.

cudless.

ayazcik

olum gömme zamanınız geldi gömün gitsin platformu yeni başlayacak insanlara kötü gösteriyorsunuz

NikolaiS

Banner yaparken çok zorlandınız mı?

RuLinGS

Alıntı yapılan: RuamleS - 24 Haziran 2020, 20:11:39

Daha iyi bir görünüşü olduğu için öyle yapmak istedik.

Vupsen

Konudan bağımsız ve tartışma içerikli iletiler silinmiştir.

Gavirilia

Alıntı yapılan: RuLinGS - 24 Haziran 2020, 21:34:11

Daha iyi görünüşü nerde bunun? Ben tam olarak göremedim.

Daxy

Şimdi şöyle arkadaşın kullandığ arka plan çok parlak, en azından siyah bir effect atabilirmiş (Eğer Effect Kullanmayı Biliyorsa)
Sağ tarafta kullanılan karakter o şekilde durunca leş gibi duruyor. Zaten alt ayağı yok, en azından ayağını gizleyebilir veya yazıya gizleyebilirmiş.
Son düzenlenme: 25 Haziran 2020, 08:56:04 Daxy
Milli Savunma Üniversitesi

Gavirilia

daha iyi bir koruma lazım sunucuya

Xchatt

Telefonda dolaşırken canım sıkıldı yapayım dedim.

Sa-Mp 2014-2020

Rodeiun

Alıntı yapılan: Nemesis Roleplay - 04 Temmuz 2019, 09:35:27
Peki neden bu sunucuya gelmeliyim ?,kısaca yanıtlıyalım.Bizim sunucuda ADALET olacak ilk başta sunucularda adalet olmazsa o sunucunun durumu kötüdür zaten.

https://youtu.be/OFsHueiDsDo Adalet kavramını bu videoda kanıtlıyorsunuz zaten.