GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[YAKINDA] Arya Roleplay v2 ~ www.arya-roleplay.com

Başlatan RaideNN, 24 Haziran 2020, 16:51:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RaideNN

Öz geçmiş hakkında?
Ekibimiz de yer alan çoğu kişi 2009/2010 yıllarında SA:MP ve MTA platformlarında tanışmış ve uzun süre roleplay sunucularında oynamış, görev yapmış kişilerdir. 2017-2018 yılları arasında Arya Roleplay adında SA:MP sunucusuyla faaliyete geçtikten sonra 2019 yılları arasında kapatmış oldukları sunucuyu 2020 yılında tekrardan aktif etmek amacıyla projeyi başlatmıştır.  Artık bu saatten sonra A:RP olarak tek amacımız; Türkiye üzerindeki kaliteli sunucu olmaktır. Bunu başarmak tamamen oyuncularımızın elinde, ne kadar istikrarlı ve sabırlı yaklaşırsanız bunu başarır ve zevk alacağınız bir sunucu haline getiririz.

Çalışmalar ve genel bilgilendirme?
Sizlere, 1 aydır sürdürdüğümüz çalışmalarımızın karşılığını almak amacı ile görüşlerinize sunduğumuz Arya Roleplay'ı tanıtmaktan onur duyuyorum. Kin, nefret, ego kavramlarından tamamen uzak olarak bir araya gelmiş, platformda tarafsız yer edinmeyi başarabilmiş bir ekip olarak, bugüne dek kazandığımız tecrübeleri SA:MP RolePlay ortamında sizlerle paylaşmaya çalışacağız. Son zamanların bomba modası sunucu sistemlerini tanıtmaktan sa photoshop, kodlama gibi konularda bir rolcü ye yetecek düzeye sahip olan ancak rol konusunda uzmanlaşmış ekibini tanımanızı sağlayacak rahatlığı, ortamı sağlamaya çalışacağız. Siz değerli oyunculara halen ufak eksiklerimizi tamamlayamadığımız'dan ve aceleci davranıp hata dolu bir sunucu açmaktansa tamamlanmış bir sunucu açmayı düşündüğümüzden kesin bir açılış tarihi veremesek de en kısa zamanda sunucuyu aktif edip sizleri rahata kavuşturacağız.

Rol düzeni nasıl olacak ?
Genelde akla ilk olarak suçlu-polis-izleyici şeklinde bir düzen geliyor. Suçlu dendiğinde mafyalar, çeteler, polis dendiğinde emniyet birimleri, izleyici dendiğinde ise medya ve legal projelere destek vermeye çalışan kimseler geliyor. Fakat bir süre sonra yine de izleyici kitlesi yine suçlu kitleye dönüşüyor ve oyunda " Polis-Suçlu " şeklinde bir tema oluşuyor. Bir de üzerine kısa sürede çok miktarda paraya sahip oyuncular, admin yandaşları, yalakaları kimseler oyun içinde ev, araba-lar, tekne-ler alıyor ve rol becerisi daha yüksek olan bir oyuncunun da önüne geçerek suçlu zengin-fakir polis düzenine doğru yol aldırıyor.  Bugüne dek böyle bir düzenin olmadığı bir sunucu henüz doğmamışken, bizler yepyeni bir rol döngüsü sayesinde, oyun içi ve oyun dışı adaleti sağlayarak, herkesin eşit şekilde rol yapmasını, rol yaparken kişisel karakter hedeflemelerini daha güzel şekilde biçimlendirmelerini sağlayacağız.

Sunucunun harita tasarımları?
Bir çok sunucu harita tasarımına önem vermemekte, bizler ise sizlerin rol işleyişini güzelleştirecek rol ortamlarını arttıracak şekilde harita tasarımlarına önem vermekteyiz. Özellikle İdlewood ve çevresini tamamen çetelere mesken olabilecek bir şekilde tasarlanmış olup polislerin giremeyeceği bir mahalle olarak tasarlanmıştır. Ayrıca oyununuzu kastırmaması için exterior maplerde textures tercih edilmemiştir sadece interiorlarda textures mevcuttur.

Sunucu içerisindeki ekonomi nasıl olacak?
Oyuncular robot gibi bütün gün meslek yaparak para kasması yerine roller ile daha zevkli ve daha kazançlı şekilde para kazanacaklar. Peki bu nasıl gerçekleşecek? Mantıklı Guest RPler yapacağız. Event ekibimiz olacak, sürekli oyunculara, oyunculardan ziyade oluşumlara çalışıyor olacaklar. Bütün Guest RPler yönetim izni ve yönetim kontrolü veya event ekibi kontrolü dahilinde olacaktır.

Legal - İllegal Düzen?
Genelde oyunlarda, mafya ailelerine mensup kişilerin, oyun dışında bile mafya ailesinde rol yapmayan kişilere karşı ezmeye çalışır şekilde tavırları, gereksiz kompleks ve havalarından herkesin rahatsız olduğu konusunda hemfikiriz. Örneğin bizim sunucumuzda bir taşımacılık şirketi sahibiyken, bir çeteden, mafyadan gelen daveti, şirketini büyütme yolunda ilerleyeceğini, geliştireceğini söyleyerek reddedeceksiniz. Veya tütün yetiştiren bir çete üyesiyken yaptığınız rolden çok memnun kalacak, bir mafyanın emirlerine uymaktansa kendi alanınızda büyümeyi isteyebileceksiniz. Devlet için silah üreten şubelerden birinde müdürlük yapmak sizin hoşunuza gittiğinde, size çok para teklif eden birilerini karakterinizin zenginliğini göstererek polise şikayet edebilecek ve o kişilerin farklı yollara başvurmasını sağlayarak farklı rol döngüleri içine girmelerini sağlayabileceksiniz. Legal rollerde uğraşan kimselerin sanal devlet gelişimi tablosunda artı puanı olabilirken, illegal rollerin devleti zarara uğratması sonucu tabloda eksi puanı eklettirmesine bu sebeplede ülkedeki çalışma alanlarının, araçların, yaşam tarzının gelişmesine veya düşmesine sebep olabileceksiniz. İşlettiğiniz dükkandaki çalışanların sigortalarını, araç ve dükkan kiralarını öderken, çeşitli ticaretlere sokulacak bu sayede, rolünüzde artık gerçek bir dükkan yöneticisine yakın roller yapabileceksiniz. Sürekli radyonun dinleyicisi olarak, ticaret hacminizi ona göre şekillendirecek, ülke durumlarına çeşitli katkılar yapabileceksiniz. Posta yoluyla haberleşmenin yaygın olacağı bir yerde, mektuplaşarak iş başvuruları yapabilecek, öncekilerden çok farklı rol deneyimleriyle karşılaşabileceksiniz.

İnternet Adresi: www.arya-roleplay.com  |  Â:RP İP Adresi: samp.arya-roleplay.com  |  Discord Sunucusu: https://discord.gg/rAEDH2G  |
 Oyun Sürümü: 0.3.DL  |  Mod Versiyonu: V2.0.R1  |  Maksimum Oyuncu: 100

Gerekli ilgi ve alakayı gösteren tüm GTAMulti üyelerine teşekkür ediyor, tüm oyuncuları bu tarafsız proje aracılığı ile "Türk konseptini" zirve noktalara taşımak adına sunucumuza davet ediyorum. Hep birlikte keyifler anlar, dakikalar yaşamak, huzurlarınızda kalıcı olabilmek dileğiyle.. Esen kalın.
Son düzenlenme: 24 Haziran 2020, 22:15:01 RaideNN

RaideNN

Sıkça Sorulan Sorular(S.S.S)

1- Oyun içinde hiç bir bilgiye sahip değilim, oyunda bir hata yaparsam Arya Roleplay Yönetim Ekibi bunu nasıl karşılayacak?
S.S.S: Eğer ki, oyun hakkında pek fazla bilginiz yoksa. Yetkililerimiz bu durumu hafiften alacaktır, Helper ekibimiz tarafından size yönlendirilip gerekli bilgiler bizzat sesli bir şekilde görüşülerek sorularınızı ve işleyişi anlatıcaklar.

2- Yetkili & Oluşum alımlarına nereden bakabilirim?
S.S.S: Çok yakın sürede forum tamamiyle aktif edildiğinde, forum üzerinden ve discord üzerinden duyurulucaktır.

3- Birlik Desteği Verilicek mi?
S.S.S: Şu şekilde destek verilicektir birlik üyenize bağlı bir şekilde ufak mekan 1 adet araç, duruma bağlı şekilde farklı tedarik edilicek gate vs. bağlı verilicektir.

4- Sunucuda istediğim sistemleri nasıl bildirebilirim?
S.S.S: Forumdan AR:GE açabilirsiniz & Discord üzerinden #soru-cevap kanalı üzerinden AR:GE önerisi yapabilirsiniz.

5- Forum adresi nedir?
S.S.S: www.arya-roleplay.com

6- Oyun modunuz alıntı mı?
S.S.S: Oyun modumuz "Gizli" tarafından hazırlanmıştır

7- Sunucu ve forum açılışı ne zaman olucak?
S. S. S: Forum açılışı yakın bir zamanda olucaktır. Sunucu ala acele açıp kitle kaybı yaşam*** için tüm taşlar yerine oturduğunda beta testi ile başlayıp, eksikler giderildiğinde tamamiyle aktif hale gelicektir.

Son düzenlenme: 24 Haziran 2020, 18:28:07 RaideNN

RaideNN

SuPy

Waiting...

Ranthiel

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

RaideNN

cudless.

Vesa

Zamanında hakan(hüseyin)'e aitti iyi tutturmuştu fakat kapatmıştı o açmıyacaktı sordum ona şimdi ona ait değilmiş, heralde yeni proje sahiplerisiniz başarılar.

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Papaz

RaideNN

Alıntı yapılan: Vestro - 24 Haziran 2020, 18:34:21
Zamanında hakan(hüseyin)'e aitti iyi tutturmuştu fakat kapatmıştı o açmıyacaktı sordum ona şimdi ona ait değilmiş, heralde yeni proje sahiplerisiniz başarılar.
Zamanında açılan projede Nurettin var idi, onun reklamları ve kitlesi sayesinde tuttu o sunucu ayrıca sunucu açıldığı zaman bahsettiğin kişi kara listedeydi, tanıtım konularını vs. hepsini Nurettin açmıştı. MTA'da yer alan Arya Roleplay projesinin sahibinden de o izin almıştı, sunucunun tutmasının sebebi Nurettin'di bunu da bir çok kişi biliyor.
:)
https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular/arya-roleplay-~-arya-roleplay-com-~-(-v4-1-beta-)/

Vesa

Alıntı yapılan: RaideNN - 24 Haziran 2020, 18:37:58
Zamanında açılan projede Nurettin var idi, onun reklamları ve kitlesi sayesinde tuttu o sunucu ayrıca sunucu açıldığı zaman bahsettiğin kişi kara listedeydi, tanıtım konularını vs. hepsini Nurettin açmıştı. MTA'da yer alan Arya Roleplay projesinin sahibinden de o izin almıştı, sunucunun tutmasının sebebi Nurettin'di bunu da bir çok kişi biliyor.
https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular/arya-roleplay-~-arya-roleplay-com-~-(-v4-1-beta-)/
Zaten o açmıştı ona laf yok konuyuda evet o hazırlamıstı evet o izin almıştı, fakat açılırmı bilemeyiz yinede başarılar.

a.k.a Vesa

RaideNN

Alıntı yapılan: Vestro - 24 Haziran 2020, 18:40:25
Zaten o açmıştı ona laf yok konuyuda evet o hazırlamıstı evet o izin almıştı, fakat açılırmı bilemeyiz yinede başarılar.
Domaini nurettin satın aldı sunucu açılacağı bir tarih yok 2 yıla yakındır domain bizim hakan(hüseyin)in değil yorumun için teşekkürler domain kayıt tarihine dikkatli bak

Vesa

Alıntı yapılan: RaideNN - 24 Haziran 2020, 18:42:22
Domaini nurettin satın aldı sunucu açılacağı bir tarih yok 2 yıla yakındır domain bizim hakan(hüseyin)in değil yorumun için teşekkürler domain kayıt tarihine dikkatli bak
bize ait değil zaten diyoruz biz burada sana yok bizim o bizimmi diyoruz hayır zamanında sadece ikisi yönetiyordu okadar, başarılar açılırsa tabi.
Son düzenlenme: 24 Haziran 2020, 22:02:17 Sypnosis. Sebep: Hakaret içerikli kısım kaldırılmıştır.
a.k.a Vesa

RaideNN

Alıntı yapılan: Vestro - 24 Haziran 2020, 18:45:01
Alıntı yapılan: RaideNN - 24 Haziran 2020, 18:42:22
Kardeşim kıtmısın heralde anlamadın :d bize ait değil zaten diyoruz biz burada sana yok bizim o bizimmi diyoruz hayır zamanında sadece ikisi yönetiyordu okadar, başarılar açılırsa tabi.
Dostum burda gelip yeni proje sahipleri gelmiş diyen kişi ben yada nurettin değilim gelip boş yapma burda