GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Los Santos Apocalypse Roleplay - Sunucu Aktif!

Başlatan Amper, 16 Nisan 2020, 23:01:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rubiaceae

Normalde tartışmaktan uzak kalır, buraya tek satır dahi yazmazdım ama şu cümle sonrası cidden insanın tansiyonunun ne kadar yükseltirsiniz tekrar açığa çıktı.

https://prnt.sc/sdrmvb

Amper'e tam destek, sunucusu oyuncuyu görse de görmese de.. bu desteği de saldırgan tavrınızın aksini kanıtladığı için alıyor. Aktif olarak bizimle geliştirme yapsa da yapmasa da. Eğer; "siz şunları yapamazken biz bunları yapıyorduk" algısına girerseniz, tüm ekibinizin biz geçmişte ve şuan büyük kitlelere oynarken support ekiplerinde can çekiştiğini de hatırlatmak isterim. İnsanlarla uğraşmaktan sıkılmadınız mı? Projeniz sonlansa dahi projeyi sonlandıran kişi bu ortamı terk edecek ama tüm işi gücü bırakmış siz, bu ortamla uğraşırken oynamaya devam edecek ve aynı yüzlere bakmayı sürdüreceksiniz. İki tarafa da projelerinde başarılar dilemek düşer, konuyu bize getirmediğiniz sürece.
Son düzenlenme: 09 Mayıs 2020, 19:44:45 Rubiaceae

~ Gaviria ~

Trigger

Acıldığında bu soundtrack'la uğrayacağım, böyle projeler beni heyecanlandırıyor.Zombiler "The Walking Dead" gibi yavaş koşucaklar değil mi?
Son düzenlenme: 14 Mayıs 2020, 21:50:47 Trigger

Amper

@Trigger Forum içerisinde bulunan sistem tanıtımlarından zombi test videolarını inceleyebilirsin ve evet zombilerin saldırı aşaması dışında tüm işleyişi tamamen TWD'den örnek alınarak yapıldı.

Oyun sunucusunda aktif olarak kullanılmaya başlanan savaş fiziğinin videosu uzun süredir yayında incelemenizi öneririm.
(renkler ve çoğu tasarımsal öge oyun içerisinde değiştirildi bu video eski bir sürümden kalma)

Amper

Sürülerin duvarlarını yıktığı Ulusal Güvenlik ileri karakollarını sık sık göreceksiniz.

sweezy

Alıntı yapılan: Amper - 26 Mayıs 2020, 20:27:48
Sürülerin duvarlarını yıktığı Ulusal Güvenlik ileri karakollarını sık sık göreceksiniz.
çok iyi

Amper

Sunucuyu ne zaman açacaksınız? sorusunu son günlerde çok almaya başladım ve #soru-cevap dışında bir kanal üzerinden ayrıntılı biçimde yanıtlamak istiyorum.

Los Santos Apocalypse Roleplay ilk günden beri mükemmeliyetçiliği hedef alıyor bunu oyun modumuzun işlevsel sistemleri ve web sayfamızın kullanıcıya verdiği güvenden kolaylıkla kullanıcı tarafının anlayabildiğini düşünüyorum. Oyun modunu tam bir sürüm olarak size sunmak istiyoruz Open Beta tarzında kullanıcı deneyimini zedeleyebilecek test süreçlerini kullanıcılara asla sunma gibi düşüncemiz bulunmuyor. Evren konusuna gelince çalışmalarımız LSA evreni için her gün devam ediyor ve her gün yeni bir senaryo ilerlemesini getiriyoruz henüz bunları görememe sebebiniz mahalle karantinası döneminden karakterlerinizin çıkmamasıdır çeşitli Ulusal Güvenlik muhafızı yapan karakterlere bu tür senaryo bilgileri iletildi.

Son olarak kendi adıma bir şey söylemek istiyorum. Idlewood, Idlegas gibi yerlerde anlamsızca drive-by yiyerek vurulacağınız bir Zombi evreni istemiyoruz. Karakter özelliklerinin, envanter işlemlerinin bu kadar önemli olduğu bir platformda herhangi bir kayıp yaşamanızı veya buglarla baş başa kalmanızı istemiyoruz unutmayın LSA'nın hedef aldığı en temel şeyler bunlar size bu iki şey için kesinlikle tüm kullanıcılara benzersiz deneyim garantisini veriyorum.

LSA adına Amper.

Vupsen

Konu, pasif olduğu için kilitlenerek arşive taşınmıştır. Konuyu tekrar aktif etmek isterseniz veya bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız moderatörler ile görüşebilirsiniz.

Vupsen

Konu sahibinin isteği ile tekrar aktif edilmiştir.

cruiser

@Amper çalışmalarıyla kendini gösteren başarılı bir geliştirici kaliteli bir ekip barındırdığı sürece başarılı olacaktır,güzel bir konsept umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.

Shella

Amper

Alıntı yapılan: Shella - 30 Haziran 2020, 20:45:47
Buda kapanır 2 kere kapandı buda 3 olur
Kendime ait hiçbir sunucum olmadı. LS-RP veya başka bir sunucuyu benimle bağdaştırmanız tamamen saçmalık. Sunucuyu açan kişilerin başarısızlıklarını bana yüklemeyi bırakın. Tamamen yeteneksiz bir geliştirici ekibinin ve yönetici ekibinin bana sığınması sonucunda bana saldırmayın.

Moonquad

Amper varsa bu sunucu tüm isteklerimizi karşılayacağına eminim. Başarılar dilerim dostuma.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

UZAYLI

Oner

Alıntı yapılan: UZAYLI - 06 Temmuz 2020, 13:55:25
Sanırım proje iptal

İki yüz kez açıklama yapılmış hâla iptal diyorsun..

Discord: Ascendency#7970