GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Doğukan, işini gerçekten iyi yapıyor. Server bot felan'da değil. Yıl olmuş 2020/21 siz halen botsunuz bot atıyorsunuz söylemleri yapıyorsunuz, üzücü. :(

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Under Armour

Rina RP çok güzel bir sw olamayacak gibi benim gibi düşünenler olursa Rina cöp olur.

Bu saatten sonra Rina oynamayı bırakıyorum (bunu yazdım ama Doğukan'ın umrunda olmayacak biri gider bir diğeri gelir hesabı yapıyor muhtemelen)

Rina oyuncularının ℅95'i bir birinin açığını aramakta.
(( Güzel bir sw için böyle bir durumda içine ediyorlar.
Sebebi basit aslında Doğukan/Hera'nın yüz vermesi düzenli görevlileri yetiştirememesi.

Herkes iyi oyunlar.

SA-MP  0.3.7 gibi sürümde California HP veya Dark gaming gibi sw'lerde oyun oynamak hak ediliyor. Rina RP karşı değilim ama dengesi olmayan oyuncular yüzünden bir kinim oluştu artık.

(( Burada onlara çok sağlam küfür ederek içimdeki öfkeyi söndürmek isterdim ama gereksiz olurdu boşu boşuna forum ban almak istemiyorum. ))

SA-MP hakkında bir çok bilgi toplayan. (( GTA'cilar Fan Club ))

Turkiye GTA'cilar yeniden aktif!
Server IP:   91.121.87.14:2214

DracDonix

Alıntı yapılan: Under Armour - 02 Temmuz 2020, 22:54:24
Rina RP çok güzel bir sw olamayacak gibi benim gibi düşünenler olursa Rina cöp olur.

Bu saatten sonra Rina oynamayı bırakıyorum (bunu yazdım ama Doğukan'ın umrunda olmayacak biri gider bir diğeri gelir hesabı yapıyor muhtemelen)

Sebebi basit aslında Doğukan/Hera'nın yüz vermesi düzenli görevlileri yetiştirememesi.

Herkes iyi oyunlar.

SA-MP  0.3.7 gibi sürümde California HP veya Dark gaming gibi sw'lerde oyun oynamak hak ediliyor. Rina RP karşı değilim ama dengesi olmayan oyuncular yüzünden bir kinim oluştu artık.

(( Burada onlara çok sağlam küfür ederek içimdeki öfkeyi söndürmek isterdim ama gereksiz olurdu boşu boşuna forum ban almak istemiyorum. ))

Adamlara server'e girmemei desin? Her ne olursa olsun bu kadar kalabalık bir kitleye söz geçirmek ya da ilgilenmek gerçekten çok zor.

Mr.Dallas

Rina RP'nin namını çok duydum ama girmemi engelleyen sorun kullanıcıların yorumu.Çoğu yorum Rina da Gereksiz/Sebepsiz DM yapılıyor denmesiydi.
Eğer varsa yazarmısınız ona göre kayıt olayım.

jyonsae

Alıntı yapılan: Mr.Dallas - 03 Temmuz 2020, 03:53:10
Rina RP'nin namını çok duydum ama girmemi engelleyen sorun kullanıcıların yorumu.Çoğu yorum Rina da Gereksiz/Sebepsiz DM yapılıyor denmesiydi.
rina oynayacağına bir roleplay sunucusunda oyna

DracDonix

Alıntı yapılan: Mr.Dallas - 03 Temmuz 2020, 03:53:10

Yorumlar'a aldanıpta girmemezlik yapma. Server'da gerçekten oynayıp, zevk almak istiyorsan, ya arkadaşlarını topla gir server'a, yada girip paranı kastıktan sonra kendine bir ekip yarat.

DM, sebepsiz işlem vs. bunların hepsi uydurma. DM evet olabiliyor. Sizlerin ne yapmalı, kanıtları alıp şikayet açmalı.

https://prnt.sc/tb016l
Gördüğünüz gibi 28 Haziran'dan beri 5 adet şikayet açtım. Bunların üç'ü sonuçlandı, şahıslar cezalandırdı. Günlük 800-950 kişi çeken server'da düzeni sağlamak o kadar'da kolay değil. Anlayış gösterip, birilerine yardım etmek o kadar'da zor bir hadise olmamalı he?

chatt

Çoğu kişi rina ya içinde ki 01 adana, çukur aşkını söndürmek için giriyor.

Hera

Herkes iyi oyunlar.

Hiç bir şeyden memnun olmayan bir tipseniz zaten sizi memnun edemeyiz, farklı sunucular tercih edin.

Vupsen

Konudan bağımsız ve kavga içerikli iletiler silinmiştir.

Rodeiun

Yönetime ulaşamıyoruz ya, herayla konuşmam gerek diyorum sen onla konuşmak için ilk önce g*tünü vermen gerekiyor gibisinden tepki alıyorum. Yönetim(özellikle üst yönetim) iletişim kolaylığını genişletmesi gerek.
Son düzenlenme: 03 Temmuz 2020, 23:12:12 Sypnosis. Sebep: Küfürlü kısım sansürlenmiştir.

Under Armour

Alıntı yapılan: Hera - 03 Temmuz 2020, 13:52:09

Hiç bir şeyden memnun olmayan bir tipseniz zaten sizi memnun edemeyiz, farklı sunucular tercih edin.

@Hera , ne alaka tekrar yazayım bu sefer anlarsın sanırım.

Bu konuda yorum yapacağınızı hiç düşünmemiştim. Bu arada, gerçekten oyuncuları önemsediğinizi anlıyorum.

Ama burada hiçbir şeyden memnun memnun olmadığım gibi yazılar içermiyor. Oyuncuların ipini çok gevşek olduğunu belirtiyorum. (Kısacası, Herkes bir birinin açığını arıyor)

Bunun için elimde yeterince kanıt var, ama bugünlerde bilgisayarda oturmak için zaman bulamıyorum.

Server Player Status:
Oyuncuların ℅95'i bir birinin açığını arıyor.
-
Kalan ℅5'i düzenli oyuncu. Hatalarından bildirerek (/pm veya /b yolu ile) sağlıklı oynuyorlar.

Under Armour

Şöyle örnek belirtmek istiyorum:

Kişi ayrıca yalan söylüyor  rolde /b böldü diyor orada rol yapılmıyor ben yazdığımda sonradan rol yapılıyor.

Yukarıda bulunan spoyleri gözden geçirin. Hepsini paylaşmak istemediğim çok fazla kanıtım var. Bu arada, **sansür** kullanarak isimleri boyadım.

Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 03 Temmuz 2020, 23:06:50
Yönetime ulaşamıyoruz ya, herayla konuşmam gerek diyorum sen onla konuşmak için ilk önce g*tünü vermen gerekiyor gibisinden tepki alıyorum. Yönetim(özellikle üst yönetim) iletişim kolaylığını genişletmesi gerek.
Harbi böyle mi merak ettim bende Hera'yı talep edeceğim bakalım.
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2020, 23:02:24 Under Armour Sebep: Resimleri sildim sebep karşı tarafı ispitlemek olmasin

DracDonix

Yukarı'da açılan şikayetler, M.Ö 500'lere dayanmakta sanırım.

Hera'ya da ulaşmak istiyor iseniz: TeamSpeak 3 adresinde gidip, bekleme alanında isminizi [Herayı bekliyorum] olarak değiştirmeniz yeterli olacağı ön görünüşündeyim.

Gaviria

lan kaç aylık şikayetleri atmış adam

bana açılan şikayetlerde 4 sayfa ama ben bunları atıom hadi baqim