GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddew

Alıntı yapılan: DracDonix - 04 Temmuz 2020, 11:32:03
Yukarı'da açılan şikayetler, M.Ö 500'lere dayanmakta sanırım.

Hera'ya da ulaşmak istiyor iseniz: TeamSpeak 3 adresinde gidip, bekleme alanında isminizi [Herayı bekliyorum] olarak değiştirmeniz yeterli olacağı ön görünüşündeyim.

Hayırlı Olsun yetkili misin Rina'da Mehmet Ali? Hera'dan veya Rina adminlerinden çok senin yorumlara olan cevabını görüyorum şaşırdım.

Gaviria

Alıntı yapılan: Rotex - 04 Temmuz 2020, 12:48:44

Hera'ya da ulaşmak istiyor iseniz: TeamSpeak 3 adresinde gidip, bekleme alanında isminizi [Herayı bekliyorum] olarak değiştirmeniz yeterli olacağı ön görünüşündeyim.

Hayırlı Olsun yetkili misin Rina'da Mehmet Ali? Hera'dan veya Rina adminlerinden çok senin yorumlara olan cevabını görüyorum şaşırdım.
aga adam dalga geçiyor dasdadasdsadadsasdsadsadasdasdas

DracDonix

Yetkili olmak ile ne alakası var? Özgürr bir platformdayız, istediğim gibi, istediğim konuya cevabımı yazacak kadar'da özgürüm. Ben Rina hakkında kendi kişisel görüşlerimi ve deneyimleri buraya anlatıyorum. Hiç bir konuyada ark niyetli ileti atmıyorum. Bunlar'a alışsanız iyi edersiniz derim, hayat sizin için yeni başlıyor.
Son düzenlenme: 04 Temmuz 2020, 17:17:11 DracDonix
İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Hera

Alıntı yapılan: Under Armour - 04 Temmuz 2020, 07:35:06
Alıntı yapılan: Hera - 03 Temmuz 2020, 13:52:09
Alıntı yapılan: Under Armour - 02 Temmuz 2020, 22:54:24

Hiç bir şeyden memnun olmayan bir tipseniz zaten sizi memnun edemeyiz, farklı sunucular tercih edin.

@Hera , ne alaka tekrar yazayım bu sefer anlarsın sanırım.

Bu konuda yorum yapacağınızı hiç düşünmemiştim. Bu arada, gerçekten oyuncuları önemsediğinizi anlıyorum.

Ama burada hiçbir şeyden memnun memnun olmadığım gibi yazılar içermiyor. Oyuncuların ipini çok gevşek olduğunu belirtiyorum. (Kısacası, Herkes bir birinin açığını arıyor)

Bunun için elimde yeterince kanıt var, ama bugünlerde bilgisayarda oturmak için zaman bulamıyorum.

Server Player Status:
Oyuncuların ℅95'i bir birinin açığını arıyor.
-
Kalan ℅5'i düzenli oyuncu. Hatalarından bildirerek (/pm veya /b yolu ile) sağlıklı oynuyorlar.

Ne yani? Herkes gerçek hayatta birilerinin açığını aramıyor mu? Sorun Rina platformunda mı?  Gittiğinizde farklı sunucularda herkes birbirine el bebek gül bebek mi olacak, eğer öyleyse herkes polyana ise bize de IP atın, gelelim. Kendinizi kandırmayın, dünyada bu tip insanlar herzaman heryerde karşınıza çıkacak. Bunu Rina Roleplay'e mâl etmek acizlik. Bana ulaşmak zor felanda değil, bunu diyen kendini kandırmasın. Ticketlere birebir yanıt veriyorum, onun dışında gün içerisinde saatlerimi teamspeakte geçirip teknik destek veriyorum.

Gaviria

Alıntı yapılan: Hera - 04 Temmuz 2020, 13:44:10
Alıntı yapılan: Under Armour - 04 Temmuz 2020, 07:35:06
Alıntı yapılan: Hera - 03 Temmuz 2020, 13:52:09
Alıntı yapılan: Under Armour - 02 Temmuz 2020, 22:54:24

Hiç bir şeyden memnun olmayan bir tipseniz zaten sizi memnun edemeyiz, farklı sunucular tercih edin.

@Hera , ne alaka tekrar yazayım bu sefer anlarsın sanırım.

Bu konuda yorum yapacağınızı hiç düşünmemiştim. Bu arada, gerçekten oyuncuları önemsediğinizi anlıyorum.

Ama burada hiçbir şeyden memnun memnun olmadığım gibi yazılar içermiyor. Oyuncuların ipini çok gevşek olduğunu belirtiyorum. (Kısacası, Herkes bir birinin açığını arıyor)

Bunun için elimde yeterince kanıt var, ama bugünlerde bilgisayarda oturmak için zaman bulamıyorum.

Server Player Status:
Oyuncuların ℅95'i bir birinin açığını arıyor.
-
Kalan ℅5'i düzenli oyuncu. Hatalarından bildirerek (/pm veya /b yolu ile) sağlıklı oynuyorlar.

Ne yani? Herkes gerçek hayatta birilerinin açığını aramıyor mu? Sorun Rina platformunda mı?  Gittiğinizde farklı sunucularda herkes birbirine el bebek gül bebek mi olacak, eğer öyleyse herkes polyana ise bize de IP atın, gelelim. Kendinizi kandırmayın, dünyada bu tip insanlar herzaman heryerde karşınıza çıkacak. Bunu Rina Roleplay'e mâl etmek acizlik. Bana ulaşmak zor felanda değil, bunu diyen kendini kandırmasın. Ticketlere birebir yanıt veriyorum, onun dışında gün içerisinde saatlerimi teamspeakte geçirip teknik destek veriyorum.
adam haklı

Can Demir

Alıntı yapılan: DracDonix - 04 Temmuz 2020, 13:22:50

Yetkili olmak ile ne alakası var? Özügr bir platformdayız, istediğim gibi, istediğim konuya cevabımı yazacak kadar'da özgürüm. Ben Rina hakkında kendi kişisel görüşlerimi ve deneyimleri buraya anlatıyorum. Hiç bir konuyada ark niyetli ileti atmıyorum. Bunlar'a alışsanız iyi edersiniz derim, hayat sizin için yeni başlıyor.
Benim bir oyuncu şikayetim var onada bakar mısınız? bunada şimdi gidip bakar hey Allahım hey, yetkili değilsin, o zaman iki amaç var ya yetkili olmak için yada ileti kasmak için yazıyorsun, boş insanın Ali.

DracDonix

Alıntı yapılan: DARK. - 04 Temmuz 2020, 16:52:30

Yetkili olmak ile ne alakası var? Özügr bir platformdayız, istediğim gibi, istediğim konuya cevabımı yazacak kadar'da özgürüm. Ben Rina hakkında kendi kişisel görüşlerimi ve deneyimleri buraya anlatıyorum. Hiç bir konuyada ark niyetli ileti atmıyorum. Bunlar'a alışsanız iyi edersiniz derim, hayat sizin için yeni başlıyor.
Benim bir oyuncu şikayetim var onada bakar mısınız? bunada şimdi gidip bakar hey Allahım hey, yetkili değilsin, o zaman iki amaç var ya yetkili olmak için yada ileti kasmak için yazıyorsun, boş insanın Ali.

Halen ısrarla bana cevap yetiştirdiğine göre, boş insan olduğunu sen burada herkeze kanıtlıyorsun. Diğer iletilerimi dikkatlice okursan ne demek istediğim anlarsın ama yok. Dino, dino, dino. Ek olarak şunuda diyeyim ileti kasma(samp konularında ileti kasılmıyor) yada yetki için milleti övme çabasında değilim(samp oynamıyorum), neden buraya ileti attığımı anlarsın.
Son düzenlenme: 04 Temmuz 2020, 17:15:48 DracDonix
İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Drakath

Açık aramaktan bahsediyorsunda biri sana şikayet açtığında sen ne yapıyorsun çok merak ediyorum.Açık arama mevzusu her serverde var. Belli başlı roleplay kuralları var bunların dışına çıkmayacaksın.Hiç şikayet almayan oyuncularda var onlar ne yapıyor :D . Gelip burda tartışma yapıyorsunuz. Acaba hangi sunucuda bir kurucuya ulaşmak çok kolay?
Ulaşmanın tek yönü ticket...
Önce ihlal yapıyosunuz , şikayet açılınca aaa bana şikayet açmış kesin açık arıyor.
Bu olayları bırakın hocam.
Ben vendetta da oynadım,safaride oynadım,rinada oynadım hata yaparsan şikayet açarlar.Belki sen ilk defa hata yaptın.
Senin o yaptığın hatayı şikayet açan kişinin bir kaç kez başına  gelirse insanda oyun oynama zevki falan kalmaz.
Son düzenlenme: 04 Temmuz 2020, 22:02:36 Drakath

arda?

Eskiden oynardım, güzel olmasa bile o zaman ki gereksinimleri karşılıyordu. Şu an daha güzel roleplay sunucularını bulabilirsiniz.

RapidFire

1000. Post!
Her ne kadar oynamasam da güzel sunucu diyorlar elbet bir gün oynarız.
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2020, 02:24:58 RapidFire

Under Armour

Ne yani? Herkes gerçek hayatta birilerinin açığını aramıyor mu?
Burada ne yazık ki haklısın.

Sorun Rina platformunda mı?  Gittiğinizde farklı sunucularda herkes birbirine el bebek gül bebek mi olacak, eğer öyleyse herkes polyana ise bize de IP atın, gelelim. Kendinizi kandırmayın, dünyada bu tip insanlar herzaman heryerde karşınıza çıkacak. Bunu Rina Roleplay'e mâl etmek acizlik.
Rina'ya karşı değilim ama oyuncuların dengesizliği yüzünden bir kinim var. Siz bunu bir ilk yapın kardeşim o zaman...

Öğle bir eğitim verin ki Forum Görevlilere;

şikayet açan, açık aradığı için ceza alsın! Bak o zaman herkes şikayet açacağı zaman 10, 100 veya 1.000 kere düşünecek.

İşte o zaman diyecem ki el bebek gül bebek bir server var oda Rina RolePlay gerçekten bu sözü hak ediyor

eğer öyleyse herkes polyana ise bize de IP atın, gelelim.
Vardı bütün oyuncular ile rol yaptım hiç biri saçma sapan tiplere girmedi. (Reverse Role Play) neden kapandı sebebi oyuncu az idi. (Tahminim)

Server bir an önce seviye 2  geçmeli (Easy'dan bir yukarı çıkmalı) Medium

SA-MP hakkında bir çok bilgi toplayan. (( GTA'cilar Fan Club ))

Turkiye GTA'cilar yeniden aktif!
Server IP:   91.121.87.14:2214

Eamon

Alıntı yapılan: Under Armour - 05 Temmuz 2020, 02:48:56

Sorun Rina platformunda mı?  Gittiğinizde farklı sunucularda herkes birbirine el bebek gül bebek mi olacak, eğer öyleyse herkes polyana ise bize de IP atın, gelelim. Kendinizi kandırmayın, dünyada bu tip insanlar herzaman heryerde karşınıza çıkacak. Bunu Rina Roleplay'e mâl etmek acizlik.
Rina'ya karşı değilim ama oyuncuların dengesizliği yüzünden bir kinim var. Siz bunu bir ilk yapın kardeşim o zaman...

şikayet açan, açık aradığı için ceza alsın! Bak o zaman herkes şikayet açacağı zaman 10, 100 veya 1.000 kere düşünecek.

İşte o zaman diyecem ki el bebek gül bebek bir server var oda Rina RolePlay gerçekten bu sözü hak ediyor

Vardı bütün oyuncular ile rol yaptım hiç biri saçma sapan tiplere girmedi. (Reverse Role Play) neden kapandı sebebi oyuncu az idi. (Tahminim)

Kitleden kaynaklı muhabbet değil o bence. Sunucunun kuralları ve düzeninden kaynaklı bir şeydir o bence. Kurallar ve yöneticiler, oyuncuların her türlü davranışını belirler.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Drakath

Şikayet açma konusu hala konuşuluyorsa ne diyim :)

İhlal yapmazsan şikayet yemezsin kardeşim.
Bi o kadar şikayet yiyende var, hiç şikayet yemeyende var.
Sıkılınca troll'e kaçarsan,sonuçlarına katlanırsın...
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2020, 10:32:42 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.

NØVA

Kitle konusunda birazda olsa sana hak veriyordum, eskiden. Rina platformunda bazı kanser kitle var fakat bu kitle bu sunucuya özgü değil.Her sunucuda bu kanser kitle olabiliyor.Bende ilk başlarda senin gibi düşünüyordum, sunucuda herkes açık arıyor vs. diye.Hatta 3-4 sayfa geriye git bunun hakkında yorumumu bile görebilirsin.Oynadıkça görüşlerim değişmeye başladı.Sunucudaki o kanser kitle bu sunucuya özgü felan değil.Sen kural ihlali yaptığın için ceza yiyorsun.Emin ol bende hatalar yapar küçük şeyler için ceza yer 30 tane ticket açardım.Şİmdi açmıyorum ki bir hata yaptığım farkedebiliyorum.Küçük şeylerde olsa kural ihlali yapıp o kanser kitlenin eline koz verme.Verip verip bu sunucuyuda baltalama.Yalanmak için vs. söylemiyorum; Hera ne yapabilir? Ne yani sana şikayet açtı diye banlasın mı adamı? Zamanında sürekli kural ihlali yaparak aynı sıkıntıyı çekerdim.Sunucuya ilk başladığım zamanlar "Lan" kelimesine alışık olduğum için 30 tane Türkçe Terimden ceza yedim ve senle aynı şekilde düşünmeye başladım.Hatta aktif rol yokken, adamla iletişime geçmeme rağmen bile /b SS yazdım diye 90 dakika civarı jail yedim.Şimdi ise alıştım, kanser kitleye koz vermiyorum ve şuan tertemiz bir sicile sahibim.Düzenli ve düzgün bir oyuncu isen zaten bu tür küçük şeylerden bile şikayet yemezsin.Şikayet yemek istemiyorsan adamların eline koz verme, küçücük bir mesele için bile kural ihlali yapma.Yapıyorsanda sunucu tanıtımını baltalama kardeşim.Sorunu sadece platformda değil, birazda kendinde ara.Biraz düşün; Bu tür şeyleri sadece ben mi yaşıyorum? Bu tür şeyleri başkalarıda yaşıyor mu? Bu tür şeyleri neden sadece ben yaşıyorum? Bende mi sorun? Düşün.Bir anlık yediğin jail için tüm sinirini tanıtımdan çıkartma.

Alıntı yapılan: [R]ussell_Savrinn - 21 Mart 2020, 16:10:17
Sunucu harika bi sunucu gerek sistemleri olsun gerek mapleri olsun efsane.Fakat Rina'Nın oyuncu kitlesine aynı şeyi söyleyemem günde 600-1000 kişi olan aktif bir sunucu maleesef her türden insan var.
Sunucu ama çok iyi bi sunucu herşey çok güzel emeği geçen herkesin eline sağlık

Bakın, 21 martta* attığım bir ileti.13 Mart 2020 tarihinde başladım RolePlay ve Rina'ya.Yaklaşık 7-8 gün oynadıktan sonra bu tür bir ileti atmışım.Kitlesi aşırı sinirimi bozmuştu ki 5-6 level iken sadece farketmeden 3-4 defa "Lan" kelimesini kullandığım için ayrı ayrı jailler yemiştim.Hatta bir ara soğuyup bırakacaktım fakat bırakamadım.30 Gün önceki siciller silinmese sana burda ne kadar çok Türkçe Terim yediğimi anlatabilirim.Jailleri yedikten sonra kendimi burada buldum ve bu iletiyi attım.Sunucuda herşey çok güzel olsada kitlede sıkıntı olduğunu düşünüyordum.Evet belli bir kitle var sevilmeyen fakat sen onların eline koz verdiğin sürece Jail yemeye, ban yemeye veya burada boş ileti atmaya devam ediceksin.. :(
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2020, 16:31:44 Russell.

BU GEZEGEN DE HAYAT VAR!

Goddew

Yetkili olmak ile ne alakası var? Özgürr bir platformdayız, istediğim gibi, istediğim konuya cevabımı yazacak kadar'da özgürüm. Ben Rina hakkında kendi kişisel görüşlerimi ve deneyimleri buraya anlatıyorum. Hiç bir konuyada ark niyetli ileti atmıyorum. Bunlar'a alışsanız iyi edersiniz derim, hayat sizin için yeni başlıyor.

"Özgür Platformdayız." diyorsun, bende aynı fikirdeyim fakat bu kadar laf geçirmene gerek yoktu ben tahminimi ortaya koydum. :)