GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Fancy Roleplay, farklı düşünüyoruz. [fancyroleplay.com]

Başlatan ayazcik, 05 Temmuz 2020, 12:05:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ayazcik

samp ihanetlerle dolu, mod forum satılıktır dc güncel ulaşabilirsiniz.
Son düzenlenme: 16 Temmuz 2020, 19:24:53 ayazbutfeyzullah

neastroncan

Wizardry

Başarılar, her şey gönlünüzce olsun.

RaideNN

Cowingwa

BasBasParalariMiralaya

Goddew

nikobernoo

Eamon

Farklı düşündüğünüzü zannediyorsunuz, sizin gibi herkes böyle düşünüp sunucu açmaya çalışıyor. Bir farklılık veya diğer sunucuların yönetim ekibini kötü göstererek. Demişsin ki: "Oyun Modumuzda ev ve işyerlerini farklı bir boyuta taşıdık, evlerinize şifreli kasa ekliyebilirsiniz
Dikkat edin, bunlar kırılabiliniyor!" cidden eve bir kasa ekleyerek farklı bir boyuta mı taşıdığınızı düşünüyorsunuz? Herkes gibi klasik daha realistik düşünüyorsunuz yani bir fark göremiyorum başarılar.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Moonquad

Alıntı yapılan: Metafor - 05 Temmuz 2020, 14:46:34
Farklı düşündüğünüzü zannediyorsunuz, sizin gibi herkes böyle düşünüp sunucu açmaya çalışıyor. Bir farklılık veya diğer sunucuların yönetim ekibini kötü göstererek. Demişsin ki: "Oyun Modumuzda ev ve işyerlerini farklı bir boyuta taşıdık, evlerinize şifreli kasa ekliyebilirsiniz
Dikkat edin, bunlar kırılabiliniyor!" cidden eve bir kasa ekleyerek farklı bir boyuta mı taşıdığınızı düşünüyorsunuz? Herkes gibi klasik daha realistik düşünüyorsunuz yani bir fark göremiyorum başarılar.
Haklı,başarılar dilerim bende.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

ayazcik

Alıntı yapılan: Provazano - 05 Temmuz 2020, 14:43:16
Başarılar.
Teşekkürler <3

Alıntı yapılan: Moonquad - 05 Temmuz 2020, 14:52:52
Haklı,başarılar dilerim bende.
Geri bildirimin için teşekkür ederim, fakat bunları yazmamızın sebebi bu sistemleri aktif olarak kullanmamız yani, aktif olarak kullanan bir sunucu varmı bilemem. Yani tekrardan özür diliyorum şu amaçla yazdım; aktif olarak kullanan sunucu yok diye.
:)

Can Demir

Sana gelince başka sunuculara çamur atmayı bilirsin, hadi 1 ay dayandırda görelim Ayaz efendi, milletin sunucusuna gidip sobeit açıp DM atmak ile ve milletin serverine açık koymak ile olmuyor o işler, cebine 5 kuruş geçti diye sunucu açan kişisin. Tutmaz.

ayazcik

Alıntı yapılan: DARK. - 05 Temmuz 2020, 16:10:49
Sana gelince başka sunuculara çamur atmayı bilirsin, hadi 1 ay dayandırda görelim Ayaz efendi, milletin sunucusuna gidip sobeit açıp DM atmak ile ve milletin serverine açık koymak ile olmuyor o işler, cebine 5 kuruş geçti diye sunucu açan kişisin. Tutmaz.
Dostum, kimin sunucusuna açık koymuşum, biraz konuyu açabilirmisin. Hatta istersen discord'a gel ne yaptığımı anlatırmısın geri bildirimin için teşekkür ederim. :)