GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Alıntı yapılan: Rotex - 05 Temmuz 2020, 17:15:37
Alıntı yapılan: DracDonix - 04 Temmuz 2020, 13:22:50
Alıntı yapılan: Rotex - 04 Temmuz 2020, 12:48:44
Alıntı yapılan: DracDonix - 04 Temmuz 2020, 11:32:03
Yukarı'da açılan şikayetler, M.Ö 500'lere dayanmakta sanırım.

Hera'ya da ulaşmak istiyor iseniz: TeamSpeak 3 adresinde gidip, bekleme alanında isminizi [Herayı bekliyorum] olarak değiştirmeniz yeterli olacağı ön görünüşündeyim.

Hayırlı Olsun yetkili misin Rina'da Mehmet Ali? Hera'dan veya Rina adminlerinden çok senin yorumlara olan cevabını görüyorum şaşırdım.

Yetkili olmak ile ne alakası var? Özgürr bir platformdayız, istediğim gibi, istediğim konuya cevabımı yazacak kadar'da özgürüm. Ben Rina hakkında kendi kişisel görüşlerimi ve deneyimleri buraya anlatıyorum. Hiç bir konuyada ark niyetli ileti atmıyorum. Bunlar'a alışsanız iyi edersiniz derim, hayat sizin için yeni başlıyor.

"Özgür Platformdayız." diyorsun, bende aynı fikirdeyim fakat bu kadar laf geçirmene gerek yoktu ben tahminimi ortaya koydum. :)

Diline sağlık o zaman.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Under Armour

Alıntı yapılan: Drakath - 05 Temmuz 2020, 10:07:30
Şikayet açma konusu hala konuşuluyorsa ne diyim :)

İhlal yapmazsan şikayet yemezsin kardeşim.
Bi o kadar şikayet yiyende var, hiç şikayet yemeyende var.
Sıkılınca troll'e kaçarsan,sonuçlarına katlanırsın...

Alıntı yapılan: Drakath - 04 Temmuz 2020, 17:18:11
Açık aramaktan bahsediyorsunda biri sana şikayet açtığında sen ne yapıyorsun çok merak ediyorum.Açık arama mevzusu her serverde var. Belli başlı roleplay kuralları var bunların dışına çıkmayacaksın.Hiç şikayet almayan oyuncularda var onlar ne yapıyor :D . Gelip burda tartışma yapıyorsunuz. Acaba hangi sunucuda bir kurucuya ulaşmak çok kolay?
Ulaşmanın tek yönü ticket...
Önce ihlal yapıyosunuz , şikayet açılınca aaa bana şikayet açmış kesin açık arıyor.
Bu olayları bırakın hocam.
Ben vendetta da oynadım,safaride oynadım,rinada oynadım hata yaparsan şikayet açarlar.Belki sen ilk defa hata yaptın.
Senin o yaptığın hatayı şikayet açan kişinin bir kaç kez başına  gelirse insanda oyun oynama zevki falan kalmaz.

Açık aramak diye bir olay var ortada sen ne anladın bana anlatır mısın konuda bağımsız bir yorum yaptın

Şunu bir incele bakalım : https://www.gtamulti.com/forum/index.php?msg=188845

Alıntı yapılan: Metafor - 05 Temmuz 2020, 04:35:29

Kitleden kaynaklı muhabbet değil o bence. Sunucunun kuralları ve düzeninden kaynaklı bir şeydir o bence. Kurallar ve yöneticiler, oyuncuların her türlü davranışını belirler.
Senin bahsettiğine bakacak olursam bunu yapmayan sw yok. Kurallar farklı olan bir sunucu daha görmedim geneli aynı.

Vega-RP, Reverse-RP (bir kaç sw daha hepsinin ismini hatırlamıyorum) oynadım bir zamanlar oradada bir sorun yoktu az kitle içeriyor ama hepsi akıllıca oynuyordu.

Bu gün Rina'da DM'ler hâlâ bitmiyor neden olduğunu anlamak zor değil !

(basit düşünmeyin herşeyi... Ne olacak protesto için veya Trol için) DEĞİL ASLINDA.

Bahsettiğim https://www.gtamulti.com/forum/index.php?msg=188845 linkte ki insanlar artık Rina'da oynamayı bezdiriyor. Sadece bunun gibi olsa.

Artık bir "KİN" başlıyor ve rahatlamak için dm yapmayı tercih ediyorlar.

Bu konuda haksizlar mı? Elbette Düşünceye bağlı ama yapanlara bu konuda hak vermeye başladım.

Neyse kısacası  Rina-RP oyuncuları ipi çok gevşedi buna çözüm buldukları zaman Rina oynamaya devam edeceğim. en başta dediğim gibi elimde yeterince hatta çok fazla kanit var ama Rina'ya karsi olmadigim buraya paylaşarak karma / protesto yapmak istemiyorum

Daha fazla anlamı olmayan yorumlar yapmaya gerek yok bu kadar yorum yapılacağını tahmin etmemiştim  :bandit:
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2020, 19:19:50 Under Armour
SA-MP hakkında bir çok bilgi toplayan. (( GTA'cilar Fan Club ))

Turkiye GTA'cilar yeniden aktif!
Server IP:   91.121.87.14:2214

NØVA

Şuna bak hele.Hergün DM yiyormuşta, kitlesi dmciymişte, kitle düzelince gelecekmişte.Laflara bak  :kahkaha: .Yaklaşık 3,5 aydır sunucuda bulunuyorum 1 kez olsun birine DM'den şikayet açmadım/DM'den şikayet yemedim.Onu geç oynadığım süre boyunca sadece 3 kez DM yedim ve en son yediğim DM 1,5 ay önceydi.Bazen inceliyorum hem sunucu içerisinde hem gtamulti gibi platformlarda yok sunucu DMci dolu yok Freeroam felan.Ben niye hiç DM yemiyorum :D? Sorunu kendini aramaya başlasan iyi olur, sunuculuk birşey yok.Sunucuda DM atıldığını felan görmedim pek.

Alıntı
Sunucuda DM felan yok ben hiç çok çok büyütülücek bir DM yemedim.3,5 Aydır sunucudayım neden yemedim?

Şikayet yediniz diye, hıncınızı alamadınız diye, ona buna sinirlenip KİN tuttunuz diye DM atmak; Tamamen Aptallıktan başka birşey değildir.Atılan DM'ler pek birşey ifade etmiyor.Gelirsin vurursun adamı açarlar şikayet yersin jaili.Aşırı DM sicili olanlar ticket ile ban yiyor.RK olup silahını kaybedenler Ticket ile yine kaybını geri alıyor.
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2020, 22:38:27 Sypnosis. Sebep: Hakaret içerikli kısım düzenlenmiştir.

BU GEZEGEN DE HAYAT VAR!

Testere

Rina'nın ilk oyuncularından biri değilim ama bayadır sunucuda oynuyorum ve sunucuyu önceden biliyordum,insanlar çok önyargılı bir şekilde rina dm sunucusudur dm sunucusudur deyince bir şans daha vereyim dedim,açıkçası okadar dm olayı görmedim sadece tırcılık yaparken birine çarptım diye adam beni ak ile taradı,şikayet açtığımdada çabuk şekilde sonuçlandı freeroam ve diger konsept türdeki sunuculardan gelen insanlar olabilir kimse anasının karnından rol öğrenmedi onlarada şans vermek gerekiyor sunucu oldukça düzelmiş,iyi günler dilerim.
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2020, 20:55:22 Testere

Under Armour

Alıntı yapılan: Russell. - 05 Temmuz 2020, 19:59:56

Şuna bak hele.Hergün DM yiyormuşta, kitlesi dmciymişte, kitle düzelince gelecekmişte.Laflara bak  :kahkaha: .Yaklaşık 3,5 aydır sunucuda bulunuyorum 1 kez olsun birine DM'den şikayet açmadım/DM'den şikayet yemedim.Onu geç oynadığım süre boyunca sadece 3 kez DM yedim ve en son yediğim DM 1,5 ay önceydi.Bazen inceliyorum hem sunucu içerisinde hem gtamulti gibi platformlarda yok sunucu DMci dolu yok Freeroam felan.Ben niye hiç DM yemiyorum :D ? Sorunu kendini aramaya başlasan iyi olur, sunuculuk birşey yok. Sunucuda DM atıldığını felan görmedim pek. Kuralına ve düzenine göre oynayacaksan oyna, oynamayacaksan 2 şikayet yedin diye burada ağlamana gerek yok.

Alıntı yapılan: undefined
Sunucuda DM felan yok ben hiç çok çok büyütülücek bir DM yemedim.3,5 Aydır sunucudayım neden yemedim?

Şikayet yediniz diye, hıncınızı alamadınız diye, ona buna sinirlenip KİN tuttunuz diye DM atmak; Tamamen Ap***lıktan başka birşey değildir.Kin besleyip sunucuda DM atınca tek yaptığın Ne kadar ap*** olduğunu belli etmek.Atılan DM'ler pek birşey ifade etmiyor.Gelirsin vurursun adamı açarlar şikayet yersin jaili.Aşırı DM sicili olanlar ticket ile ban yiyor.RK olup silahını kaybedenler Ticket ile yine kaybını geri alıyor.Siz kendiniz hala DM atarak sunucuya zarar verdiğinizi sansanızda, bu tür düşüncelere kapılsanızda aslında ne kadar Ap*** olduğunuzu belli ediyorsunuz.

İleti yasağı yerim büyük ihtimal ama umrumda değil.Sözümü geri çekmiyorum; Tamamen Ap***sınız.

İyi forumlar.

Neyin davası ?
Neden bahsediyorsun ?
Senin Bahsettiklerin ile benim bahsettiğim ile ne alakası var?

Güzelim bir sunucuyu açık arayan insanlar tarafından ele geçirilmesinden bahsediyorum ve DM yediğimi sürekli belirtmiyorum  sadece neden yaptıklarını tahmin ediyorum.

3 aydan fazla oynadığını belirttiniz ama yeterince bir cok insan ile karşılaşmadığın bariz gerceklik. Demek ki rol yapmaktan kaçınan birisiniz burada bu yorumu yapmadan önce tam bir keşif yapsaydın.

Oyunda nick'in nedir seninle boş zamanımda bir karşı karşıya gelmek istiyorum. Bir hafta boyunca benimle gez anlarsın...

Hakaretlerin kimsenin umrunda olmayacak. Burada kendini küçük düşürüyorsun sadece  :melek:

#&@

NØVA

İletim silinmiş.O arkadaş ne demek istediğimi çok güzel bir şekilde anladı  :melek:

BU GEZEGEN DE HAYAT VAR!

Gaviria

Alıntı yapılan: Under Armour - 05 Temmuz 2020, 19:11:29
Alıntı yapılan: Drakath - 05 Temmuz 2020, 10:07:30
Şikayet açma konusu hala konuşuluyorsa ne diyim :)

İhlal yapmazsan şikayet yemezsin kardeşim.
Bi o kadar şikayet yiyende var, hiç şikayet yemeyende var.
Sıkılınca troll'e kaçarsan,sonuçlarına katlanırsın...

Alıntı yapılan: Drakath - 04 Temmuz 2020, 17:18:11
Açık aramaktan bahsediyorsunda biri sana şikayet açtığında sen ne yapıyorsun çok merak ediyorum.Açık arama mevzusu her serverde var. Belli başlı roleplay kuralları var bunların dışına çıkmayacaksın.Hiç şikayet almayan oyuncularda var onlar ne yapıyor :D . Gelip burda tartışma yapıyorsunuz. Acaba hangi sunucuda bir kurucuya ulaşmak çok kolay?
Ulaşmanın tek yönü ticket...
Önce ihlal yapıyosunuz , şikayet açılınca aaa bana şikayet açmış kesin açık arıyor.
Bu olayları bırakın hocam.
Ben vendetta da oynadım,safaride oynadım,rinada oynadım hata yaparsan şikayet açarlar.Belki sen ilk defa hata yaptın.
Senin o yaptığın hatayı şikayet açan kişinin bir kaç kez başına  gelirse insanda oyun oynama zevki falan kalmaz.

Açık aramak diye bir olay var ortada sen ne anladın bana anlatır mısın konuda bağımsız bir yorum yaptın

Şunu bir incele bakalım : https://www.gtamulti.com/forum/index.php?msg=188845

Alıntı yapılan: Metafor - 05 Temmuz 2020, 04:35:29

Kitleden kaynaklı muhabbet değil o bence. Sunucunun kuralları ve düzeninden kaynaklı bir şeydir o bence. Kurallar ve yöneticiler, oyuncuların her türlü davranışını belirler.
Senin bahsettiğine bakacak olursam bunu yapmayan sw yok. Kurallar farklı olan bir sunucu daha görmedim geneli aynı.

Vega-RP, Reverse-RP (bir kaç sw daha hepsinin ismini hatırlamıyorum) oynadım bir zamanlar oradada bir sorun yoktu az kitle içeriyor ama hepsi akıllıca oynuyordu.

(basit düşünmeyin herşeyi... Ne olacak protesto için veya Trol için) DEĞİL ASLINDA.

Bahsettiğim https://www.gtamulti.com/forum/index.php?msg=188845 linkte ki insanlar artık Rina'da oynamayı bezdiriyor. Sadece bunun gibi olsa.

Artık bir "KİN" başlıyor ve rahatlamak için dm yapmayı tercih ediyorlar.

Bu konuda haksizlar mı? Elbette Düşünceye bağlı ama yapanlara bu konuda hak vermeye başladım.

Neyse kısacası  Rina-RP oyuncuları ipi çok gevşedi buna çözüm buldukları zaman Rina oynamaya devam edeceğim. en başta dediğim gibi elimde yeterince hatta çok fazla kanit var ama Rina'ya karsi olmadigim buraya paylaşarak karma / protesto yapmak istemiyorum

Daha fazla anlamı olmayan yorumlar yapmaya gerek yok bu kadar yorum yapılacağını tahmin etmemiştim  :bandit:
Ya kardeşim oynuyosan git oyna kendi kafana göre arkadaşlar bul gelip burada boş boş heraya falan laf atmayın bende atıyordum bak heraya ama adam emeğinin karşılığını almak için uğraşıyor sizin gibi +13 yaş tayfa konusuna saçma saçma şeyler yazsın diye değil biraz anlayış gösterin low rp veya dm atan var ise git şikayetini aç bu kadar basit kardeşim allah allah +burada rinaya sallayanlara diyom+
Son düzenlenme: 06 Temmuz 2020, 00:17:22 Gaviria

Under Armour

@Gaviria,

Alıntı yapılan: Gaviria - 06 Temmuz 2020, 00:14:51
sizin gibi +13 yaş tayfa konusuna saçma saçma şeyler yazsın diye değil
Sadece yorum yapmak isteğinde bulundun sanırım.

Alıntı yapılan: Gaviria - 06 Temmuz 2020, 00:14:51
low rp veya dm atan var ise git şikayetini aç bu kadar basit kardeşim allah allah +burada rinaya sallayanlara diyom+

Şikayet açmak ve şikayet almak sikici bir duruma geldi artik. Şikayetler sadece acil Veya ihtiyarlık durumunda kullanılmalı gereksiz kullanıma gerek yok!

@&#&@#&!!

NØVA

Alıntı yapılan: Under Armour - 06 Temmuz 2020, 09:31:39
Şikayet açmak ve şikayet almak sikici bir duruma geldi artik. Şikayetler sadece acil Veya ihtiyarlık durumunda kullanılmalı gereksiz kullanıma gerek yok!

@&#&@#&!!
Ee? Ne diye ağlıyorsun burda ozaman :D?

BU GEZEGEN DE HAYAT VAR!

R3FL3X

Arkadaşlar isteyen istediği sunucuda oynasın kimse zorla bir sunucuda tutulmuyor. Beğenmeyen beğendiği tarza yönelsin yani değil mi? Zor bir şey değil. Eleştiri ve yorumlarınız için teşekkürler ama bazıları tamamen kötülemek amacı ile burada, orada burada duyduğu cümleler ile burada yorumlar yazıyor. Bu yanıtımı onlar için yazdım.
Son düzenlenme: 08 Temmuz 2020, 10:51:36 R3FL3X
Olur öyle şeyler.
Rina Roleplay / High Senior Admin

carbonhai

Rina Roleplay'da aşağı yukarı 1 yıldır oynuyorum.

Şunu diyebilirim ki,
Bu sunucuda forum görevlisi kadrosunda da bulundum, yönetimi de gördüm. Oldu ki forum görevlisi olduğum süreç boyunca günde 20-25 şikayet ile uğraşıyordum. Kaldı ki 800-900 kişi çeken bir sunucuda şikayetlerin 1-2 gün aralığında sonuçlanmaıs bile iyi bir şey. Doğukan Üçkardeş işini iyi yapıyor. Bundan yarım yıl önce #FEK birlik moderatörüydü. O sırada Creption, Zaystev, Pavlov, Dharma vb. DM toplulukları vardı. #FEK adminlikten ayrıldıktan sonra Birlik Moderatörü Hydraizm oldu. Tüm DM oluşumlarını kapattı. Şundan eminim ki, sürekli DM peşinde olan oluşumlar artık onaylı birlik bile olamıyor arkadaşlar. DM yeme şansınız oldukça düştü. Keyifle sunucuda oynayabilirsiniz.
Son düzenlenme: 09 Temmuz 2020, 00:39:21 carbonhai

PabloEscobar

Kulaktan dolma bilgilerle şu süreçte DM sunucusu olduğunu söylemek sadece önyargı.

• Silah kullanmak için minimum 10 seviye olmak gerekiyor ve bu - sürekli aktifseniz - 1 haftanızı alıyor.
• Silahlar 10.000$ gibi düşük bir fiyata değil. En ucuz silah 20.000$, o da COLT-45.
• Ammunationa girip 5.000$'a SHOTGUN alıp sağa sola sıkamıyorsunuz.
• Sürekli değişen, yetkilinin bile haberdar olmadığı kurallar yok.
• Bir SKİ veya DM'e mağruz kalırsanız gerekli kanıtlarla şikayet açıyorsunuz ve şikayet 24 saat içinde sonuçlandırılıyor.
• Eğer şikayetiniz de haklı görülürseniz kaybettiğiniz silah, para vb. gibi mal varlığınız iade ediliyor.
• Her türlü log mevcut. Mal varlığınız, emeğiniz kaybolmuyor.

Ekstra olarak merak ettiğiniz varsa sorun yanıtlarım. İyi forumlar  :polis:

Trigger

Alıntı yapılan: Testere - 05 Temmuz 2020, 20:42:45
tırcılık yaparken birine çarptım diye adam beni ak ile taradı.
Baya normal bir şey bu.Class rina rp userları.aGa aK47 aLaMda poLiSleRe sıkaMda viDeo aLAm , tipleri var bu sunucuda.

PabloEscobar

Alıntı yapılan: Trigger - 09 Temmuz 2020, 03:27:43
Alıntı yapılan: Testere - 05 Temmuz 2020, 20:42:45
tırcılık yaparken birine çarptım diye adam beni ak ile taradı.
Baya normal bir şey bu.Class rina rp userları.aGa aK47 aLaMda poLiSleRe sıkaMda viDeo aLAm , tipleri var bu sunucuda.
Türkiye de Roleplay'ın aldığı son hal bu. Sadece bu sunucuda yaşanan bir şey değil. 1000 kişilik sunucu içerisinde de bakacak olursanız diğer sunuculardan daha fazla görünüyor diyebilirsiniz.
Burada devreye matematik giriyor. 60 kişilik sunucunun 30'u böyleyse, 1000 kişilik sunucuda da 50 kişi böyleyse bir kıyaslama yapıp; 1000 kişilik sunucuyu kötülemek sadece matematik hatası olur.
Son düzenlenme: 09 Temmuz 2020, 12:34:22 Talat

Riki

Rina yetkililerini tebrik ediyorum öncelikle, 1000 kişilik bir sunucuyu yönetmek kolay bir şey değil. Ancak oyuncular keşke onlar kadar güzel işler yapabilse. Ama tekrar dediğim gibi çok başarılı bir ekipsiniz başarılar.