GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Insıde Roleplay www.ınsıde-roleplay.com.tr Helper alimlari açildi.

Başlatan İnside Roleplay, 06 Temmuz 2020, 04:12:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İnside Roleplay

Merhabalar, size sunucu hakkında kısa bir özet geçecem. Yaklaşık 1 aydir hayal etiğim sunucudu Insıde Roleplay. içerisinde ağır roller dönen bir sunucu birlikte olucaksiniz. Oyun modumuz, sistemlerimiz, sunucu düzeni bir şekilde oturttuk. Admin ve helper olarak oyunculuğa saygı ve sevgi çerçevesi'de bulucaktır her türlü eleştiriye açığız. kısaca özeti herkesin yardımına ihtiyacımız var. sebepipi fikriniz önemli serverimizi yüksek biryerlerde görmek istiyoruz . gerçekçi rol kavramlarını doruklarda yaşatmayı hedefliyoruz simdiden iyi roller.

Sunucu Bilgileri

SAMP: 13.93.75.223:7777
Clent Bakimda

Vizyon

Sayıca küçük kardeşlerimiz tarafından açılan RPG serverler dan beklendiniz olmasin bu platforma büyük bir katkıda bulunmak için Insıde Roleplay bu kurali bozmaya geliyor Bizim tek amacımız rol yapmak,Sınır tanımayan ve gerekmedikçe insanları kısıtlamayan rol anlayışımız ile siz değerli oyunculara hizmet etmek. Bu cümlelerle özetleyebiliriz

Logomuz

Genel İşleyiş

Özetlendiğimiz gibi üzere şehir üzerinde büyük bir kaos hakim. insanlar dişari cikmayi korkar hale geldi  İki bölgeye ve iki kitleye ayrılmış durumda olan bu kaotik şehirde bir tarafı seçmek zorundasın. Tarafsızlık diye bir ilke yok. Bağımsızlık yok, itaat etmek zorundasın. Peki ya bu olaylardan keyif alan yöneticilere ne demeli? Sonraki seçimlerde bu adamı göndermek lazım. İşte, sen buradaki kırmızı çizgisin. Bu kararı sen vereceksin. Maddi ve manevi açıdan çökük bu şehirde bir tarafı mı seçeceksin? Yeni bir düzen için, halk kahramanı olmak için kolları mı sıvayacaksın? İşte tüm bunlar senin elinde! Beyazları yüceltmekte, siyahileri daha da dibe vurmak senin elinde. Unutma, bu eyaletteki en büyük ırkçı valinin ta kendisi!

Birlik Destekleri

• Sistemsel Onay: Bu onayı alan birlikler masaya girebilir. Artık söz hakkına sahip olup, para kazanmaya başlayabilir demek oluyor.
  • uy****rucu Onayı: Bu onayı alan birlik şehrin karteli olur. Tüm uy****rucu işlerinden sorumludur. Basit bir satıcı ya da basit bir üretici değildir. En büyüktür.
  • Hood Onayı: Bu onayı alabilmek için öncelikle sistem onaylı bir birliğe sahip olmanız gerekiyor. Kendine bir bölgeyi mesken etmiş ve kendini kanıtlamış birlikler alabilir. Saygınlığınıza saygınlık katacaktır.

Sıkça Sorulan Sorular [S.S.S.]

Soru 1: Siz kimsiniz? Neden Insıde RPG
Cevap 1: Biz uzun yıllardır bu platform için uğraşmış, platformu yüceltmek için çaba sarf etmiş kişileriz. Insıde ismini seçme nedenimiz, yarattığımız konsept ve hikaye ile çok uyumlu olması. Sözlük karşılığı "kurban" olan İnside, bizim için harika bir seçimdi.

Soru 2: Oyun modu, haritalar ve forum teması kimin eseri?
Cevap 2: Oyun modu sıfır'dan yazılmadi oyun modunu ben bir zart kendim üzerine eklentiler yaparak kurdum. Tester ve yönetim ekibimizin önerilerinden yola çıkarak yapıldı
Soru 3: Sunucu bilgileri nedir?
Cevap 3: Rol yaptığımız yer; Los Santos, yabancı konsept olarak belirlenmiştir. Rol seviyemiz için bir sınırlandırma koymadık. En iyisi olmak için çabalayacağız.

SÖZ

"İşi bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan çamur atar."

Tanıtım kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.

Son düzenlenme: 14 Temmuz 2020, 21:05:21 İnside Roleplay
Doğukan Emre Çimşir

İnside Roleplay

Arkadaşlar buraya gereksiz yorum göndermeyin beğenmiyorsan yazmayabilirsin fazla mesaj atiğiniz zaman Tren#1 cikiyor beğenen varsa simdiden teşekür ederim

Doğukan Emre Çimşir

chatt

neastroncan

Tutacağını sanmıyorum, çalıntı logo, imla kurallarına uyulmamış, tanıtımına fazla önem verilmemiş bir sunucu.Genede başarılar.

Riki

Tutacağını sanmıyorum, bu zamana kadar 2.el modla roleplayda uzun süreli olan olmadı. İlk olursanız mutlu oluruz neyse. Başarılar.

İnside Roleplay

Alıntı yapılan: Neastron! - 06 Temmuz 2020, 11:29:55
Tutacağını sanmıyorum, çalıntı logo, imla kurallarına uyulmamış, tanıtımına fazla önem verilmemiş bir sunucu.Genede başarılar.
logo çalıntı değil kardeşim aynı diye tamamen Sunucu sahipi kararı

Alıntı yapılan: Riki - 06 Temmuz 2020, 11:30:12
Tutacağını sanmıyorum, bu zamana kadar 2.el modla roleplayda uzun süreli olan olmadı. İlk olursanız mutlu oluruz neyse. Başarılar.
dediğim gibi Mod 2 ci el değil eskilerden bulduğum ve geliştirdiğim Mod %65 kendi modum bulunuyor yinede teşekür ederim
Son düzenlenme: 06 Temmuz 2020, 16:40:05 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.
Doğukan Emre Çimşir

Wizardry

Alıntı yapılan: İnside Roleplay - 06 Temmuz 2020, 14:47:56
Alıntı yapılan: Neastron! - 06 Temmuz 2020, 11:29:55
logo çalıntı değil kardeşim aynı diye tamamen Sunucu sahipi kararı
Logo nasıl çalıntı değil, bildiğin şuan gayet bilindik bir sunucu ile aynı logoyu kullanıyorsunuz, üstüne sunucu ismi 'İnside Roleplay'
logoda ise 'İnsede Roleplay' yazıyor zaten, ne yapmaya çalışıldığını pek anlamadım açıkçası ^^

chatt

Alıntı yapılan: İnside Roleplay - 06 Temmuz 2020, 14:49:43
dediğim gibi Mod 2 ci el değil eskilerden bulduğum ve geliştirdiğim Mod %65 kendi modum bulunuyor yinede teşekür ederim
Yahu kardeşim sen MYSQL kurmak için yardım talebi açmadın mı nasıl mod kodluyorsun?

Moonquad

Alıntı yapılan: İnside Roleplay - 06 Temmuz 2020, 14:49:43

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Eamon

Trailer da çaldığınız zamanı geri verin kardeşim, hiç mi trailer görmediniz ya. Yok yani normalde böyle bir şey yazmam fakat dürüst değilsiniz, kalitenin adresi diyorsunuz bari ufak atın.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

chatt

Alıntı yapılan: Metafor - 06 Temmuz 2020, 16:33:27
Trailer da çaldığınız zamanı geri verin kardeşim, hiç mi trailer görmediniz ya. Yok yani normalde böyle bir şey yazmam fakat dürüst değilsiniz, kalitenin adresi diyorsunuz bari ufak atın.

Can Demir

Bedava açılan serverler ne zamandan beri kalite oluyor?

BasBasParalariMiralaya

Başarılar diliyorum her şey gönlünüzce olsun.

Rodeiun

Tutmaz, yönetim tecrübesiz. Development hakkında bilgisi olan varmıdır yokmudur oda muamma. Logo vs. çalıntı. Klon sunuculardan biri daha.

Daxy

Arkadaş victim modunu kullanıyor, sql bağlama bilgisi bile yok. Pawn bilginiz yok. Modu alıp direk koyacağınızdan eminim. En ufak bugları bile çözemeyeceksiniz. Yol yakın iken vaz geçin, kolay değil. Makina ücretsiz hosting yok, domain yok nasıl bir işlere kalkışıyorsunuz anlamıyorum. Sunucunun ismi İnside, logo İnsede. :)
Son düzenlenme: 06 Temmuz 2020, 18:43:37 Daxy
Milli Savunma Üniversitesi