GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Insıde Roleplay www.ınsıde-roleplay.com.tr Helper alimlari açildi.

Başlatan İnside Roleplay, 06 Temmuz 2020, 04:12:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jyonsae

konunun kilitlenmesi gerekiyor çünkü tanıtım samp türkiye camiasına hakaret niteliğindedir. gereken yapılsın lütfen.

timezen

Böylesine bir tanıtım ihanettir, hakarettir, vahşettir.
Birkaç güne arşivde görmek dileği ile.
ingilizcede "i" büyük yazılır
Son düzenlenme: 06 Temmuz 2020, 20:05:43 timezen Sebep: Anlam hatası düzeltimi
huuu hep hi

Cowingwa

Başarılar dilerim, trailer pek iyi olmamış bana göre.
Son düzenlenme: 06 Temmuz 2020, 20:45:32 mode.

S W E S T

Alıntı yapılan: Daxy - 06 Temmuz 2020, 18:36:35
Arkadaş victim modunu kullanıyor, sql bağlama bilgisi bile yok. Pawn bilginiz yok. Modu alıp direk koyacağınızdan eminim. En ufak bugları bile çözemeyeceksiniz. Yol yakın iken vaz geçin, kolay değil. Makina ücretsiz hosting yok, domain yok nasıl bir işlere kalkışıyorsunuz anlamıyorum. Sunucunun ismi İnside, logo İnsede. :)
Ulan bi insan bu kadar haklı olamaz hacı aynı yorumu ben yazıcaktım neyse tutmaz başarılar

Utherz

Arkadaş victim modunu kullanıyor, sql bağlama bilgisi bile yok. Pawn bilginiz yok. Modu alıp direk koyacağınızdan eminim. En ufak bugları bile çözemeyeceksiniz. Yol yakın iken vaz geçin, kolay değil. Makina ücretsiz hosting yok, domain yok nasıl bir işlere kalkışıyorsunuz anlamıyorum. Sunucunun ismi İnside, logo İnsede. :)
1 ay öncesine kadar sizin yaptıklarınızı yapıyorlar işte. Sizde şimdi Vine modu kullanıyorsunuz.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

NikolaiS

Arkadaşlar şakadır bu, öyle olması gerekiyor, adamların kafasına gelmiş "Şaka yapalım" fikri yapmışlar, bence şakadır, şakada güzel şaka ha, nasıl ama güldük değil mi, gerçek olmadığını açıklayında şaşırmaları bitsin, nasıl ama yılan dimi, şakalar şakalar, ulan ne güldük be, valla güzel açıklamalar, şakada emek var logo falan yapmışlar, üst düzey bir şaka olduğu konusunda hemfikiriz, bütün SA-MP oyuncuları gülmeli ve görmeli bu şakayı, nereden buluyorsun ki bu şakayı, "İnside" yazarken bile şaka olsun diye İ'yi büyük yazmış bak şaka ama, güzel şaka valla yedi herkes.

Değil mi?

DracDonix

Alıntı yapılan: RuamleS - 06 Temmuz 2020, 21:47:00
Arkadaşlar şakadır bu, öyle olması gerekiyor, adamların kafasına gelmiş "Şaka yapalım" fikri yapmışlar, bence şakadır, şakada güzel şaka ha, nasıl ama güldük değil mi, gerçek olmadığını açıklayında şaşırmaları bitsin, nasıl ama yılan dimi, şakalar şakalar, ulan ne güldük be, valla güzel açıklamalar, şakada emek var logo falan yapmışlar, üst düzey bir şaka olduğu konusunda hemfikiriz, bütün SA-MP oyuncuları gülmeli ve görmeli bu şakayı, nereden buluyorsun ki bu şakayı, "İnside" yazarken bile şaka olsun diye İ'yi büyük yazmış bak şaka ama, güzel şaka valla yedi herkes.

Değil mi?

Ya zaten şaka yapıyorlar.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Vesa

Trailer berbat ötesi Map mod vs hep Victim az emek verseniz tutturabilirsiniz belki.

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

İnside Roleplay

Konu kilitlesin diyen arkadaş hepsini emek verdim ve baya boş yapıyorsunuz begenen geliyor victim modu kullanıyor diyen arkadaş herkes victim kullanıyor ve herkes sunucuya baktığımızda victim kodu tabanı teşekür ederim tekrardan trend 1 deyiz isterseniz küfür edin umrumda değil yanımda olan can dostlarım var ve her geldikçe çoğalıyor hepside biliyor iyi okumalar

Alıntı yapılan: Vestro - 06 Temmuz 2020, 23:46:04
Trailer berbat ötesi Map mod vs hep Victim az emek verseniz tutturabilirsiniz belki.
teşekür ederiz ilerde güncellemede duzelicektir

Alıntı yapılan: Raspowa - 06 Temmuz 2020, 21:45:26

1 ay öncesine kadar sizin yaptıklarınızı yapıyorlar işte. Sizde şimdi Vine modu kullanıyorsunuz.
Buglari yapamazsam bile Developer tutarım o ses Türkiye'nin bayan kuaförüm

Alıntı yapılan: mode. - 06 Temmuz 2020, 20:44:06
Teşekür ederim video duzenelecektir
Son düzenlenme: 07 Temmuz 2020, 01:01:44 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.
Doğukan Emre Çimşir

Moonquad

Arama motoruna kalitenin adresi yazınca buraya attı beni

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Gaviria

Cyrus

Sunucu adı Inside mı? Yoksa Insede mi? İsim ve logo değişik ama siz bilirsiniz.

Moonquad

Çevreyi çekip trailer diye koymakta ne bileyim yani

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

ayazcik

Alıntı yapılan: İnside Roleplay - 07 Temmuz 2020, 00:56:38
Konu kilitlesin diyen arkadaş hepsini emek verdim ve baya boş yapıyorsunuz begenen geliyor victim modu kullanıyor diyen arkadaş herkes victim kullanıyor ve herkes sunucuya baktığımızda victim kodu tabanı teşekür ederim tekrardan trend 1 deyiz isterseniz küfür edin umrumda değil yanımda olan can dostlarım var ve her geldikçe çoğalıyor hepside biliyor iyi okumalar

Alıntı yapılan: Vestro - 06 Temmuz 2020, 23:46:04
teşekür ederiz ilerde güncellemede duzelicektir

Alıntı yapılan: Raspowa - 06 Temmuz 2020, 21:45:26

Buglari yapamazsam bile Developer tutarım o ses Türkiye'nin bayan kuaförüm

Alıntı yapılan: mode. - 06 Temmuz 2020, 20:44:06
Teşekür ederim video duzenelecektir
kuaformüsün saçıma 2 fön çeksene hacı bozulmuşta, bu arada düzeltmem için bana yalvarıp düzeltince engelleyen o ses türkiyenin kuaförü olamaz kesinlikle. Yoksa acun size para vermiyormu söyleyinde kulağını çekek :D

fahrenheit

Konunun adı farklı, logoda yazan farklı ki o logo şu anda büyük bir sunucununkine çok benziyor nedense, her neyse başarılar.
Son düzenlenme: 07 Temmuz 2020, 09:36:04 fahrenheit