GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Revolution Roleplay | V1 (www.rv-roleplay.com) - Forum AKTİF!

Başlatan neastroncan, 09 Haziran 2020, 18:24:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vupsen

Konudan bağımsız ve kavga içerikli iletiler silinmiştir.

Wizardry

Açılışa yaklaştığımız, heyecanlanıp meraklandığımız bu günlerde bir güzel haberimiz daha var! Bugün saat 18.00'da Revolution Roleplay forumu siz oyuncularımız için aktif hale geliyor! Artık çalışmalarımızın karşılığını sizler sayesinde almaya başlıyoruz. Hala kayıt olmadıysanız kaydolup onaylanmasını bekleyebilirsiniz.
Son düzenlenme: 06 Temmuz 2020, 12:54:09 Wizardry

egezhd

Selam millet! Uğraşıp emek verdiğimiz, çok beklediğiniz o gün geldi. Revolution Roleplay forumu siz değerli oyuncularımıza aktif!
Forum: https://rv-roleplay.com/forum/
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2020, 18:00:56 egezhd

Riki

Güzel işler yapacağımızı düşünüyorum, başarılar hepimize.Herkese teşekkürler.
Son düzenlenme: 13 Temmuz 2020, 16:23:12 Sypnosis. Sebep: İletiler birleştirilmiştir.

Cowingwa

Başarılar dilerim, admin ekipi saygılı ama biraz çok admin yok mu? Yinede siz bilirsiniz, sadece bu benim kendi görüşüm.

neastroncan

Alıntı yapılan: mode. - 12 Temmuz 2020, 13:57:52
Başarılar dilerim, admin ekipi saygılı ama biraz çok admin yok mu? Yinede siz bilirsiniz, sadece bu benim kendi görüşüm.
Her alanda her yönde çalışan bir admin ekibimiz bulunuyor o yüzden size fazla gelebilir genede görüşünüze saygı duyuyoruz, yorumunuz için teşekkürler.
Son düzenlenme: 12 Temmuz 2020, 14:06:42 Neastron!

timezen

tanıtımda "sıfır mod", alttaki eski bir yönetim üyesinin iletisinde de "mod bulduk geliştiriyoruz" yazıyor.
komedi

huuu hep hi

neastroncan

Alıntı yapılan: timezen - 12 Temmuz 2020, 17:15:27
tanıtımda "sıfır mod", alttaki eski bir yönetim üyesinin iletisinde de "mod bulduk geliştiriyoruz" yazıyor.
komedi
Merhabalar, sunucu açılışında böyle bir yol izlemeyecektik fakat gün geçtikçe alıntı oyun modu konusunda yaşadığımız sorunlardan dolayı sıfırdan mod kodlama aşamasına geçtik, yazan kişi eski bir yönetim üyesi değildi helperdi. Yorumunuz için genede teşekkürler, eski iletilerdede bu konuya değinildi.

xSodyum

Oyuncusundan fazla yetkilisi olan bir sunucu. Zamanında FD yönetimi için anlaşmıştım ama arkadaş ASGH'yi açacaklarını, FD'yi daha sonra dahil edeceklerini söyledi. Sırf ASGH'nin yöneticisi bir admin olduğu için...

Evet değerli arkadaşlar, sunucunun ilk bir ayı veya ilk 2-3 haftası ameliyat rolleri olmayacağını herkes burada biliyor. Ve bu arkadaş ASGH'yi ilk önce aktif etmek istiyor. Benim şahsi düşüncem sunucularının ilk 1-2 haftası böyle sıyırık rolleri falan filan ile geçecek. Ona da doktor bakmıyor yani, EMT ve Paramedikler bakıyor.

Geldik bir sonraki yanlışlarına, bir sonraki yanlışı arkadaşın bana birtakım hakaretler etmesiydi. Hakaretten kastım şu şekilde; ben özel durumuma "yarın doğum günüm" cinsinden bir mesaj yazmıştım ve bu sunucusunu açacak arkadaş yaşımı küçümseyerek dalga geçmeye çalışmıştı. Buradan ona yazıyorum -ki akıl yaşta değil, baştadır. Benim yaşım senden küçük olsa da  senden daha yüksek bir akıl seviyem olduğunu düşünüyorum arkadaşım. Ve bunları yazdıktan sonra engellemişti. Buraya SS atamıyorum ama bana discorddan ulaşanlara atabilirim.

Evet, bir diğer yanlışları ise... Yahu bu yanlışlarıda bir bitmedi ya. :D Evet şimdi bu arkadaşımız FD'yi sadece itfaiye departmanı sanıyor. A-h güzel arkadaşım FD'de sadece itfaiye mi var? Tamam adı "itfaiye departmanı" olabilir lakin itfaiyeden kasıt başka dalda ilgilenenlerde var. Örneğin "EMS". EMS, bir itfaiye değildir. EMS bölümü, paramedikler ve EMT dediğimiz "acil tıp teknisyen"'lerinden oluşur. Bu arkadaş FD'yi sadece itfaiye sanıp açmaması beni en huzursuz eden konuydu. Bana konuları hazırla diyor, herşey bitmek üzereyken de "biz açmayacağız galiba yönetimle konuşup karar vereceğiz" tarzında konuşmuştu. Arkadaşım bir sabit fikirli olun ya. Ben konuları hazırlamışım. Sabahtan akşama kadar emek vermişim arkadaş açmayacağız diyor.

Evet, bütün bu onları anlattığım için; içim biraz da olsa rahatladı. Kısacası tutacağına inanmıyorum. Yöneticisi, başka sunucuların discorduna girerek yönetim üyelerine sataşıyor.Bir yönetici bunu yapmamalı. Tutacağına inanmıyorum.

LessLethal06 - xSodyum

%80 Mapper

%40 Photoshop CS6

%3 Blender

%1 Pawn Coder(Pawn giriş)

%5 Lua(Giriş)

%60 BBCode

En çok ilgilendiğim legal birlik Fire Department

Vupsen

Konudan bağımsız, kavga içerikli ve karalama içerikli iletiler silinmiştir.
İyi forumlar.

Daxy

Sıfır kodluyoruz diye insanları kandırma çabalarınızda güzelmiş, 1 haftada 10-15 sistem yapmakda güzel, (Kopyalayalım Almakta) İyi günler dilerim ;)

Milli Savunma Üniversitesi

Xchatt

İlk konu açıldığında çok acemi bir sunucuya benziyordu tutmaz diye düşünüyordum gitgide sunucuya çeki düzen verildi, başarılar.

Sa-Mp 2014-2020

Goddew

Snake(Baha) arkadaşımdır, severim iyi çocuktur. Ancak çoğu sistem ordan burdan alıntı sıfır taban olabilir ama toplama bi mod olduğunu belirtmek isterim.

Kendilerine ait bir kaç sistemde var.

Xchatt

Alıntı yapılan: Rotex - 13 Temmuz 2020, 20:21:44
Snake(Baha) arkadaşımdır, severim iyi çocuktur. Ancak çoğu sistem ordan burdan alıntı sıfır taban olabilir ama toplama bi mod olduğunu belirtmek isterim.

Şahsımca sıfırdan yazdığın sistemle alıntıladığın sistem aynı olucaksa sıfırdan yazmak mantıksız.

Sa-Mp 2014-2020

Goddew

Alıntı yapılan: Xchatt - 13 Temmuz 2020, 20:51:36
Alıntı yapılan: Rotex - 13 Temmuz 2020, 20:21:44

Şahsımca sıfırdan yazdığın sistemle alıntıladığın sistem aynı olucaksa sıfırdan yazmak mantıksız.

Kendimce yanıtlamak gerekirse, en basit örnek sıfırdan bir mod yapıyorsam adminlik sistemini direkt kopyalamak yerine sıfırdan benzersiz veya daha farklı bir sistem türü düşünebilirdim.