GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SE7EN Roleplay! | v2: FUTURE Yayında! | 140/160 ile Yola Devam | Türkiye'de no1

Başlatan Rainman, 29 Nisan 2020, 22:22:35

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Thanos

alicaliskan

kumite

seVen'ı Batuhan Vivala'dan görmüştüm. Şimdi tekrar açıldığını gördüm, tam da PC topladığım zaman açılmış. Sizin için GTA V'i indiriyorum. :)

gl1tch1337

Geliştirici günlüğü 2 yayında!

Sunucunun yazılımsal olarak gelişimini ve gelecek planlarımızla ilgili yazdığımız yazıya aşağıdaki linkten ulaşabilir, görüşlerinizi konu altına yorum atarak belirtebilirsiniz.

https://forum.sevenroleplay.com/topic/1143-geliştirici-günlüğü-2/

Frooz

hellsociety

seVen RoleplayGame Admin II (2018-2020)
Rekkitz CityGame Admin (2021~)

Rainman

9 Ağustos Duyurusu

Selamlar,

Bildiğiniz üzere her Pazar günü düzenli olarak bakım yapmaktayız. Her Pazar günü gerek size sunduğumuz yeni komut ve sistemler gerekse sizin aslında doğrudan görmediğiniz ama dolaylı olarak hissedeceğiniz altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Örnek vermek gerekirse sunucumuz 48 saat boyunca hiçbir kesintiye uğramadan hizmetinizdeydi. Bu süre fark edeceğiniz üzere giderek uzuyor. Sizin için bir şeyleri yapmaya çalıştığımızı ve bizim de bir oyuncu olarak bu rol ortamını paylaştığmıızı unutmamanızı istiyoruz. Gelelim konumuza,

Pazar bakımı, senkron & ping problemlerine büyük çözüm.

9 Ağustos saat 08.00 itibariyle sunucumuz 15.00'a kadar bakıma alınacaktır. Bu bakım sürecinde sunucumuzun işletim sistemini Windows'tan Linux'a geçireceğiz. Peki ya bu bizim için ne anlama geliyor? Makine ve mod işletim sistemimizin Linux'a geçilmesiyle senkron ve ping problemlerine çok büyük ölçüde çözümler getiriyoruz. Bu sıralar yeni sistem ve komutlar konusunda sessiz kaldığımızı hepiniz fark etmişsinizdir. Bunun en büyük sebebi üzerinde çalıştığımız altyapı değişikliği. Bu altyapı değişikliği sayesinde sunucunun uzun vadede ömrünü sağlamlaştırmış olacağız. Linux'a geçilmesiyle beraber senkron ve ping problemlerine çok büyük çözümler gelmiş olacak. Bu değişimi hissedeceğinizden emin olabilirsiniz.

GTA 5 Güncellemesi Geliyor!

Salı günü gelecek olan GTA 5 güncellemesi nedeniyle RageMP tarafından sunucu hizmetleri bir süre pasife alınacak. Bu sürenin 24 - 48 saat arası olacağı düşünülüyor. Dünya çapında RageMP sunucularına erişim olmayacak, bu bizimle alakalı değildir. RageMP geliştiricileri mevcut GTA 5 güncellemesine optimizasyon çalışmalarını yapmadan sunucuyu aktif etmemiz mümkün değil. RageMP geliştirici ekibinin yeni güncellemeyi ne kadar sürede getireceği net olmamakla beraber, sunucunun ne zaman aktif olacağı net değildir. Bu konuda detayları Salı günü aktif olarak sizlerle paylaşıyor olacağız.

Bakım Süreçlerinde Sistem Geliştirmeleri

Altyapı çalışmalarının yarın itibariyle tamamlanmasının ardından altyapı sürecini takipte olmamız gerekecek. İşletim sistemimizin değişikliği bize bir süre sıkıntı çıkartabilir. En azından bizim tahminlerimiz bu yönde. Altyapı sürecini bir kaç gün daha takipte olarak sıkıntı çıkmamasını sağlayacağız. Altyapı sürecini tamamladıktan sonra üzerinde çalıştığmıız kıyafet sistemini, telefon sistemini ve diğer sistem değişikliklerini sırayla aktif ediyor olacağız. Unutmayın, aktif olarak sunucu gelişimini sağlayan @gl1tch1337  gece gündüz sunucu teknik geliştirmesi için çalışıyor. Bu konuda hiçbir şüpheniz olmasın.

Unutmayın!

Bu rol ortamı hepimizin, bu sunucu hepimizin. Her zaman dediğimiz gibi,

Biz GTA 5'in ilk ve en köklü sunucusuyuz. Kalıcılığmızı bu sene herkese garantilediğimizi düşünüyoruz. Herkesi tek çatı altında rol yapmaya davet ediyoruz. Bugün beğenmediğiniz problemler, er ya da geç çözülmüş olacağı için sadece bugünü değerlendirmeden, geleceğe yönelik düşünerek bizimle bu eğlenceyi paylaşmaya devam edin. Sizler için, hepimizin eğlencesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceğimize emin olabilirsiniz. Daha eğlenceli rollerde buluşmak dileğiyle.

Zeta

Gerçekten hakkı teslim edilmesi gereken bir proje. Başarılar.

Heleina

Tanrı düşmanlarıma acısın ve merhamet göstersin; çünkü ben göstermeyeceğim.

Rainman

Herkese çok teşekkürler. Yakında RageMP 1.1 ile senkron hatası olmadan rollere devam edeceğiz. Sunucumuz aktiftir, kayıt olmayı unutmayın. :kro: