GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Impulse Roleplay - #againtry

Başlatan Impulse Roleplay, 17 Mayıs 2020, 21:15:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TheMertcaN

Gang shit no lame shit

sampadam

Gayet başarılı adminler çok ilgili sürekli oyundalar ve oyuncu eğlenceisni düşünüyorlar özellikle kdiana ve diğer adminler herşeye anlık karşılık verip yardım sever davranıyorlar başarılar diliyorum umarım daha iyi yere varırsınız.

Impulse Roleplay

İyi günler, yapmış olduğunuz öneri ve eleştirileriniz için öncelikle teşekkür ederim, hepsini dikkate alacağız.

Sunucumuz 1 haftalık bakımdan sonra tekrar aktif edilmiştir.

IP : 213.226.117.242:7777

Forum ; https://impulserpg.com/forum/

Discord ; https://discord.gg/A5ehFhD

Wrix

Jack_Sparrow ismiyle arkadaşım girdi, sunucuda 6 kişi vardı 3'ü admin 3'ü helper. Bir saat sonunda adamın isminin ünlü ismi olduğunu anlayıp bir şey demeden banladılar. Admine yazdım dedim kusura bakmayın, açar mısınız falan diye. Modem reslesin dedi. Dedim resleyemiyor yardım edin. O zaman bay dedi beni de banladı.

6 kişilik sunucu yönetiyor(sunucu dediysem birkaç çocuk bulmuş helper yapmış onlar takılıyor bu da başlarında) öyle havalı havalı takılıyor. Bu kadar ego olmaz. Size bol şans falan demek isterdim ama bu kadar rezil bir yöneticisi olan sunucunun da başarılı olabileceğini sanmıyorum. Ayrıca 3 kişi girdik yani 3 oyuncu kaybettiniz, bu sizin aktif oyuncu oranınızın %100'ü yapıyor. Biraz bu işlerin mobbingle yürümeyeceğini anlarsınız umarım.
Son düzenlenme: 17 Temmuz 2020, 00:45:13 Wrix

TheHunter

Alıntı yapılan: Wrix - 17 Temmuz 2020, 00:43:55
Jack_Sparrow ismiyle arkadaşım girdi, sunucuda 6 kişi vardı 3'ü admin 3'ü helper. Bir saat sonunda adamın isminin ünlü ismi olduğunu anlayıp bir şey demeden banladılar. Admine yazdım dedim kusura bakmayın, açar mısınız falan diye. Modem reslesin dedi. Dedim resleyemiyor yardım edin. O zaman bay dedi beni de banladı.

6 kişilik sunucu yönetiyor(sunucu dediysem birkaç çocuk bulmuş helper yapmış onlar takılıyor bu da başlarında) öyle havalı havalı takılıyor. Bu kadar ego olmaz. Size bol şans falan demek isterdim ama bu kadar rezil bir yöneticisi olan sunucunun da başarılı olabileceğini sanmıyorum. Ayrıca 3 kişi girdik yani 3 oyuncu kaybettiniz, bu sizin aktif oyuncu oranınızın %100'ü yapıyor. Biraz bu işlerin mobbingle yürümeyeceğini anlarsınız umarım.

Aktif oyucu sayımız evet fazla değil ve aktif oyuncu sayımız genel olarak 20-29 kişi arasından oluşuyor.Biz İmpluse ekibi olarak oyuncu yalakası bir yönetim ekibi değiliz ve her önümüze geleni sunucumuz kalabalık olsun diye almıyoruz.Alıcağımız kişilerin rol bilgisi olan kişiler olmasına dikkat ediyoruz.Sizi banlayan adminin iyi bir karar vermiş olduğunu fark etmiş bulunuyorum.Zaten gerçekten rol yapmak isteyen biri hiçbir roleplay sunucusuna "Jack_Sparrow" isimi koyarak girmez.Niyetiniz ve davranışlarınız yönetim ekibimiz tarafından hoş bulunmadığı içinde yasaklanmışsınız.

Ha bu arada

6 kişilik sunucu yönetiyor(sunucu dediysem birkaç çocuk bulmuş helper yapmış onlar takılıyor bu da başlarında) öyle havalı havalı takılıyor.

Küçük diye dalga geçtiğin o adamlar bir karakter sahibi en azından bir sunucuda yasaklandıklarında gidip konularını baltalamaya yönelik davranışta bulunmayacak kadar olgun,büyük ve erdemliler....

Onları örnek almanı tavsiye ederim..
Son düzenlenme: 17 Temmuz 2020, 11:15:32 Proton Expert
Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

TheHunter

Ek Not : Biz 100 rol bilmeyen adam yerine rol bilen 20 kişi ilede bu sunucuyu devam ettiririz.

Modifiye / Yarış Etkinliğinden Görüntü :

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

Wrix

Alıntı yapılan: Proton Expert - 17 Temmuz 2020, 01:48:53

Aktif oyucu sayımız evet fazla değil ve aktif oyuncu sayımız genel olarak 20-29 kişi arasından oluşuyor.Biz İmpluse ekibi olarak oyuncu yalakası bir yönetim ekibi değiliz ve her önümüze geleni sunucumuz kalabalık olsun diye almıyoruz.Alıcağımız kişilerin rol bilgisi olan kişiler olmasına dikkat ediyoruz.Sizi banlayan adminin iyi bir karar vermiş olduğunu fark etmiş bulunuyorum.Zaten gerçekten rol yapmak isteyen biri hiçbir roleplay sunucusuna "Jack_Sparrow" isimi koyarak girmez.Niyetiniz ve davranışlarınız yönetim ekibimiz tarafından hoş bulunmadığı içinde yasaklanmışsınız.

Ha bu arada

6 kişilik sunucu yönetiyor(sunucu dediysem birkaç çocuk bulmuş helper yapmış onlar takılıyor bu da başlarında) öyle havalı havalı takılıyor.

Küçük diye dalga geçtiğin o adamlar bir karakter sahibi en azından bir sunucuda yasaklandıklarında gidip konularını baltalamaya yönelik davranışta bulunmayacak kadar olgun,büyük ve erdemliler....

Örnek almak mı? Ağzımızdan bir hakaret çıkmadı, oyuncu yalakası olun demiyoruz. İnsan gibi yardım istiyoruz, ben sana hakaret edince karaktersiz mi oluyorum? Bak insan gibi geldim sunucunu eleştiriyorum. Oyuncu istiyorsan bana hizmet edeceksin. Yoksa 20 kişilik(çırpınarak) sunucuda 12si yetkili 6sı oyuncu 2si afk rol döndürürsün, yersen.

Alıntı yapılan: Proton Expert - 17 Temmuz 2020, 11:14:22
Ek Not : Biz 100 rol bilmeyen adam yerine rol bilen 20 kişi ilede bu sunucuyu devam ettiririz.

Gerçekten harika roller, havaalanında yarış etkinliği, muazzam. Sunucunuzdaki roller göz kamaştırıyor.
Son düzenlenme: 18 Temmuz 2020, 20:54:02 Sypnosis. Sebep: Hakaret içerikli kısım kaldırılmıştır.

TheHunter

Alıntı yapılan: Wrix - 17 Temmuz 2020, 15:04:29
Alıntı yapılan: Proton Expert - 17 Temmuz 2020, 01:48:53

Ha bu arada

Örnek almak mı? Ağzımızdan bir hakaret çıkmadı, oyuncu yalakası olun demiyoruz. İnsan gibi yardım, ben sana hakaret edince karaktersiz mi oluyorum? Bak insan gibi geldim sunucunu eleştiriyorum. Oyuncu istiyorsan bana hizmet edeceksin. Yoksa 20 kişilik(çırpınarak) sunucuda 12si yetkili 6sı oyuncu 2si afk rol döndürürsün, yersen.

Alıntı yapılan: Proton Expert - 17 Temmuz 2020, 11:14:22

Gerçekten harika roller, havaalanında yarış etkinliği, muazzam. Sunucunuzdaki roller göz kamaştırıyor.

Bunu "Jack_Sparrow" nick ile girip ban yediği için sağ'a sola çemkiren çoçuk söyleyince daha mantıklı geliyor......

Alıntı yapılan: Wrix - 17 Temmuz 2020, 15:04:29
Oyuncu istiyorsan bana hizmet edeceksin

Biz senin gibi oyuncu istemiyoruz.Biz sunucumuzun 20 kişi ile olmasıylada yarısının helper yarısının admin olmasıylada mutluyuz,en azından rol bilen adamlardan oluşuyor oyuncu kadromuz.Kendi aramızda roller çıkartıp mutlu olabiliyoruz.Sanırım sen bu durumu yaş itabari ile anlamıyorsun.Sana bu konuda ısrar edip kafanı yakmak istemiyorum.

Son düzenlenme: 18 Temmuz 2020, 20:54:46 Sypnosis. Sebep: Düzenlenmiş ileti alıntılandığı için ilgili kısım düzenlenmiştir.

-TheVeKToRs

Meniales

TheHunter

Toplu Ban Affı Getirilmiştir.

Son düzenlenme: 18 Temmuz 2020, 11:03:17 Proton Expert

-TheVeKToRs

Coiner

Sunucu, pasif olduğu için konu kilitlenerek arşive taşınmıştır. Konuyu tekrar aktif etmek isterseniz veya bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız moderatörler ile görüşebilirsiniz.

Coiner    

Impulse Roleplay

Sistemler {Güncellenecek}

MDC sistemi

Silah Üretim

Birlik Sistemi

GPS sistemi

Dil sistemi

Mikrofon sistemi

Dövüş Sistemi

Kamp Ateşi

Radyo Sistemi

TheWish

Yaptığımız ufak değişiklikler.

Son düzenlenme: 03 Ağustos 2020, 05:06:54 Aisaka
Impulse Roleplay: Management

TheWish

Gerek kapalı beta da gerek açık beta da bizlere destek çıktığınız için teşekkürler. Bu süreçte yaptığımız hatalar, öğrendiğimiz bilgilerle çok fazla yol kat ettik. Bunlardan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz.

Impulse Role Play Gaming olarak, San Andreas Multiplayer platformunda oyuncu odaklılı prensibi üzerinde hizmet eden, platformu iyi tanıyan, oyuncuların beklentilerini bilen ve yeni beklentiler tanımlayıp, bunların en üst düzeyde tatminini hedefleyen, yaratıcı insan gücüne sahip ve bu doğrultuda teknolojiyi iyi kullanan, güvenilir, oyun değer zinciri alanlarında verimli hizmet sunmayı hedefleyen bir oyun sunucusudur. Açılış döneminin yaklaşmasıyla birlikte yaptığımız çalışmaların sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu süreç içerisinde açılış döneminde legal ve illegal birliklerin rollerinin yönetim olarak oturtulması için çabalayacağız.

Legal birliklerin en başında her sunucuda olduğu gibi Los Santos Polis Departmanı geliyor. Los Santos Polis Departmanı birliğinin kemik kadrosunu ve ilk akademisini bu açılış sürecinde oturtacağız ve bunun sayesinde illegale karşı bir yapılanma olacak, illegal faaliyetleri engellemeye çalışacak. Bu engellemede admin power kesinlikle kullanmayacağız. Her oyuncunun yaptığı role saygılıyız. Tamamen IC olarak ilerleyiş göstereceğiz. Los Santos Polis Departmanı birliği içerisinde bulunan birkaç rütbeli karakter illegal rol düzeninin oturmasına destek sağlamak amaçlı badcop rolleri gerçekleştirecek, bu rolleri gerçekleştirecek karakterler yönetim tarafından belirlenecek. Açılış sürecini tamamladıktan sonra yeni döneme geçişte tamamen rol düzeninin oturmuş olduğu bir sunucu ile karşılaşmayı düşünüyoruz. Açılış sürecinde sistemsel açıdan tüm açıkları sizlerle beraber görerek en kısa sürede düzeltmeyi hedef ediniyoruz. Sizlerle birlikte bu açılış sürecini çok güzel bir şekilde atlatacağımızı düşünüyoruz.

04.08.2020 Tarihinde Sunucuyu açmayı umuyoruz.

Impulse Roleplay: Management