GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

CNR- ALFA Hırsız Polis SF~LV Sunucusu samp.ALFA-hp. <Since>2016

Başlatan HELLBOY, 11 Şubat 2018, 17:31:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HELLBOY

HELLBOY

HELLBOY

discord sunucumuz 2.000 üyeye ulaştığı için etkinlik düzenliyoruz sizlerde discord clasic nitro  sahibi olmak istiyorsanız çekilişlerimize katılabilirsiniz.  katılmanız gereken tek şey discordumuza girmeniz TIKLA GİR

sDahdal

Sunucu "Vatan Hırsız Polis" Tarafından satın alindi, oyuncuların herhangi bir veri kaybı olmucaktir. İyi forumlar

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

timezen

huuu hep hi

Vupsen

sDahdal

Sürekli konuyu kilit vurup açıyor neden mi? Konuya kötü yorum yapmasınlar diye Unutma sunucuyu bize sattın sonrada para tatlı geldi herhalde o parayla tatile gittin ;) bu arada kişinin şunucusunu kesinlikle tavsiye etmiyorum oyuncuların hakkına girip banlyorlar sözde 4 senedir acik ama 20'i geçmiyor sunucu bakıyorum oyunda "Damla,Xerium var aha Burak Gine bot atmış diyorum 😂 botu boşver bu adama güvenmeyin sizi satar bizi dolandırdı ve hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor birde özelden yazıyor modu atim mi diye konu unutulsun diye 1 gün geçse bile kaara giriyor (sunucu açıldığından bu yana sürekli bot atılıyor ve Ss'lerde var bot yok felan demesine bakmayın özelden yazin atayim) kısa lafın sözü 300,400 TL ile kişi karakterini satıyor hakaret etmiyorum şuanda yaptığı gibi bu platformda bütün üyeler bilir (eski oyuncular) sunucu 30 kişiyse 15'i bottur 😂
Son düzenlenme: 18 Temmuz 2020, 23:32:00 sDahdal
"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

TAKTAK26

Bana Göre cidden bazı konularda haddini aşmış ve gereksiz bir sunucu olduğunu düşünüyorum. Neden mi? çünkü bu zamandır insanları kandırdınız, yalan dolan haberler üzerine videolar çekmeye çalıştınız daha düne kadar sunucunuza girdiğimde "O Hileyi at sana adminlik" diyordunuz. Her neyse uzun lafın kısası eleştiri nedir nasıl yapılır lafını tam olarak öğrenememişsin. Ek olarak sana karşı kötü bir tabirde vs. bulunmuyorum @HELLBOY fakat cidden haddini fazla aşıyorsun kendine gelmezsen hem senin açından hem de benim açımdan kötü şeyler yaşanacak diyebilirim. Mesela ne gibi? diyecek olursan öncelikle neden böyle videolar yaptığına dair, insanları çekemediğini ve üstelikte ben en iyisiyim gibi dolaşmaktan yana bıkmadın mı? Şu ana kadar kimseye hak vermek istemem fakat cidden @5YPEXE Bu konularda cidden haklı nasıl diyeyim zamanında ben bile video yapmadım onlar bile video yapmadı Creation Community adına neymiş efendim yok şuraya işte saldırı yapıyoruz arkadaşlar evet gördüğünüz gibi. Bu ne dostum @HELLBOY sen cidden kafayı sıyırmışsın kendine gelsen iyi olur ya da bir psikiyatri doktoruna falan gördün derim. Zamanında Sunucu verilerini alıp sağa sola atmaya çalışan, sunuculara zarar vermeye çalışan, herkesin adını lekelemek ve kötüye çıkarmak gibi tabirlerde bulunmadım bunları yapan sendin eğer bak insan isen erkek değilsin bilader sana bu kadarını diyeyim. @HELLBOY Az gez dışarı çık hayatına bak moruk gerek yok böyle şeylere hadi eyvallah forumla ilgilendiğim yok zaten fakat bunu demek istedim, hadi kolay gelsin.

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

Caner K.

Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 18 Temmuz 2020, 23:34:31
Bana Göre cidden bazı konularda haddini aşmış ve gereksiz bir sunucu olduğunu düşünüyorum. Neden mi? çünkü bu zamandır insanları kandırdınız, yalan dolan haberler üzerine videolar çekmeye çalıştınız daha düne kadar sunucunuza girdiğimde "O Hileyi at sana adminlik" diyordunuz. Her neyse uzun lafın kısası eleştiri nedir nasıl yapılır lafını tam olarak öğrenememişsin. Ek olarak sana karşı kötü bir tabirde vs. bulunmuyorum @HELLBOY fakat cidden haddini fazla aşıyorsun kendine gelmezsen hem senin açından hem de benim açımdan kötü şeyler yaşanacak diyebilirim. Mesela ne gibi? diyecek olursan öncelikle neden böyle videolar yaptığına dair, insanları çekemediğini ve üstelikte ben en iyisiyim gibi dolaşmaktan yana bıkmadın mı? Şu ana kadar kimseye hak vermek istemem fakat cidden @5YPEXE Bu konularda cidden haklı nasıl diyeyim zamanında ben bile video yapmadım onlar bile video yapmadı Creation Community adına neymiş efendim yok şuraya işte saldırı yapıyoruz arkadaşlar evet gördüğünüz gibi. Bu ne dostum @HELLBOY sen cidden kafayı sıyırmışsın kendine gelsen iyi olur ya da bir psikiyatri doktoruna falan gördün derim. Zamanında Sunucu verilerini alıp sağa sola atmaya çalışan, sunuculara zarar vermeye çalışan, herkesin adını lekelemek ve kötüye çıkarmak gibi tabirlerde bulunmadım bunları yapan sendin eğer bak insan isen erkek değilsin bilader sana bu kadarını diyeyim. @HELLBOY Az gez dışarı çık hayatına bak moruk gerek yok böyle şeylere hadi eyvallah forumla ilgilendiğim yok zaten fakat bunu demek istedim, hadi kolay gelsin.

Kötü şeylermi olacak :'D ne türden şeyler mesela?

TAKTAK26

Alıntı yapılan: Caner K. - 19 Temmuz 2020, 04:17:14

Kötü şeylermi olacak :'D ne türden şeyler mesela?

Kötü şeyler tabirinden kastığım bu forum için biraz bu sunucunun konusu için iyi olmayacak demek istedim. Neden bu kadar güldün ki komik olan nedir? :)

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

timezen

kelbot abim dediyse doğrudur sen ne diyorsun o bir kere hacker hackler snei dayanamıyorum dur şkmgdfoşjlasd
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Düzgünce düşüncelerimi yazayım.
Sunucuda bot var diye video çekiyorsun, hepsi videonun çekildiği tarihte kaydolmuş ve videonun atı Karton HP ifşa. Botun adı da Kartonox. Allah Allah ne hikmetse artık.
Sunucunun Discorduna girip havlama sesi çıkarıyorsun ve bu videonun adını ifşa koyuyorsun.
İnternetten bulduğun botlar ile chatte "emeğimzi verin eğpğvğv" yapıyorsun.
Stok fotoğrafları kullanarak tasarımlar hazırlıyorsun ve bu banner'lara internetten bulduğun özlü sözleri(inanmak yolun yarısıdır falan) koyuyorsun.
Sunucudaki oyuncuların şifrelerini ifşa edip bununla övünüp bir de enik diyorsun.
Hani bunları yapıp da insanlara eleştiri nasıl yapılır diye bir yazı atman da ayrı bir ironi.
Ve nedense sunucunda hep aynı isimde insanlar var ve bu kişiler AFK, acaba neden ¯\_(ツ)_/¯

Artık enik sıfatını hak eden kişiyi siz kendiniz düşünerek bulursunuz. Bu şahsın konusuna artık mesaj yazmayacağım, herkes nasıl birisi olduğunu biliyor zaten.
Son düzenlenme: 19 Temmuz 2020, 11:03:52 timezen
huuu hep hi