GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

www.miami-rpg.com (Miami Roleplay) ~ bir santos rüyası

Başlatan Gavirilia, 24 Temmuz 2020, 14:40:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gavirilia

Ön Söz

Miami Roleplay temelleri 2019'da atılmış bir medium roleplay tabanlı, öz geçmişli bir roleplay sunucucusudur. Sadece roleplay olarak hizmet vermeyip gaming olarakda hizmet veren Miami Roleplay asıl amaçlarından birisi dürüst ve adaletli olmaktır. Olgun yaş kitlesine sahip olan Miami Roleplay Admin Power'ın olmaması için dikkatli ve özenli bir şekilde admin kadrosunu seçmekte. Sunucumuz Los Santos haritasında geçmektedi.

Hakkımızda

Kalıcılık & Sizden beklentilerimiz
Sunucu açılımında bir takım etkinlikler yapmayı planlıyoruz, fakat bu aktifliğe göre değişebilir. Sunucu açılımında sizlere bir takım çekilişimiz olacaktır. Üstelik olarak aktiflik sayısını elde tutabilirsek, sizlere sık sık çekiliş yapacağımızı belirtmek isteriz.

Yetkili ve Oyuncu İlişkileri Nasıl Olacak?
Miami Roleplay yönetim ekibi'nin hedeflediği en büyük şeylerden birisi daha iyi ve düzenli bir roleplay ortamı kurmak ve, görevimizi en iyi derece icra etmeye çalışıyoruz. Adminlerimiz'in, Helper kadromuzun oyuncularımızdan hiç bir üstünlüğü olmadığını sizlere buradan belirtmek isterim. Herkes eşittir. Ayrı olarak gerek üst yönetim gerek yönenetim ekibi gerek helper ekibi egosuz, veya kalp kırıcı sözler kullanmamaya özen gösterecekler. Yönetim kadromuz yıllarca roleplay çatısında toplanarak tecrübelerini öne süren kişilerden oluşmaktadır. Sizlere en güzel roleplay ortamını sağlamak için buradayız. Admin Power'ı ortadan kaldırmak için sürekli olarak helper ve admin kadrosu üst yönetim tarafından gözetimlenecektir. Sizlere Admin Power yapılmayacağına söz verebiliriz, yapıldığı tespit edilirse kişileri yasaklayacağız.

Miami Roleplay ekibi tam olarak neyi amaçlıyor?
Hedeflediğimiz en önemli şeylerden birisi, sizlere adaletli ve düzgün bir rol ortamı sağlamak. Admin Power'ı en az derece düşürmek.

Sistemleri görebilir miyiz?
Şuanda maalesef ki sistemleri görmeniz mümkün değildir, fakat discord adresimiz üzerinden güncelleme kanallarından sık sık sistemlerden kesitler koyabiliriz, ve sizde bunları görebilirsiniz.

Diğer sunuculardan farkınız ne olacak?
Admin kadromuzun oyuncularla içli/dışlı olmasını istemiyoruz. Çünkü admin kadromuzun ezilmesini ve dalga geçilmesini istemiyoruz, herkese eşit davrandırtmaya çalışıyoruz. Tabii ki bu sizlere sert davranacağımız anlamına gelmiyor, sizlere tabii ki iyi davranacağız, fakat diğer sunuculardaki gibi admin kadrosunun, helper kadrosunun ezilmesini istemiyoruz. Sunucunumuz da olan mod yıllardır geliştirmiş olduğumuz emek vermiş olduğumuz moddur sadece Vine Roleplay üzerinden çeşitli şeyler eklenmiştir. Yani bu sayede güzel bir şekilde rollerinizi yapabilirsiniz. Ayrıca sunucumuzda eşitligi ön planda tutmaya çalışıyoruz, hiçbir oyuncumuz ezilmeyecek ve göz ardı edilmeyecektir.

Yönetim Ekibi

Cartel - Management
Mertz - Lead Admin & Web Developer
Donatus - High Senior Admin
Dcive - Senior Admin
MertcanAldi - Senior Admin
Mehmet - Game Admin

"Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum"
Kopyalanması yasaktır.

Son düzenlenme: 26 Temmuz 2020, 19:17:51 Cartel Sebep: Hata Düzeltimi

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Gavirilia

Alıntı yapılan: DracDonix - 24 Temmuz 2020, 15:03:34
Başarılar, ancak tasarım geliştirilmeli.
Tasarımcımıza ileteceğim, yorumunuz için teşekkürler.

Rodeiun

başarılar.
Son düzenlenme: 24 Temmuz 2020, 15:32:10 Sypnosis. Sebep: Kışkırtıcı kısım kaldırılmıştır.

Utherz

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

DracDonix

Alıntı yapılan: Cartel - 24 Temmuz 2020, 15:14:32
Alıntı yapılan: DracDonix - 24 Temmuz 2020, 15:03:34
Başarılar, ancak tasarım geliştirilmeli.
Tasarımcımıza ileteceğim, yorumunuz için teşekkürler.

Konu tasarımından bahsettim ama, neyse...

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

TheWish

Umarım dilediğiniz yerlere gelirsiniz, başarılar.

Impulse Roleplay: Management

Gavirilia

Alıntı yapılan: Aisaka - 24 Temmuz 2020, 18:39:25
Umarım dilediğiniz yerlere gelirsiniz, başarılar.
Yorumun için teşekkürler.
Son düzenlenme: 24 Temmuz 2020, 23:08:29 Sypnosis. Sebep: Konudan bağmsız kısım düzenlenmiştir.

Vupsen

Konudan bağımsız ve karalama içerikli iletiler silinmiştir.

restless