GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] Mordelicious RolePlay ~ Kalitenin Adresi!

Başlatan Noren, 26 Temmuz 2020, 17:23:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Noren

Mordelicious RolePlay Olmak Üzere Amacımız Nedir?:

• Herkesin söylediği gibi,En büyük server olmak ama biz,herkesten daha iyi bir sunucu olmak!.
  • Pekii Birlik Yardımı olacakmı Evet Birlik Yardımımız Olacaktır Her kişi getirdiğinizde 15.000$ Verilicektir! Hood onayı sistemsel onay almak için sadece rol ve bölge aktifliği gerekiyor!

Mordelicious RolePlay'i neden seçmeliyiz
Mordelicious Sizlere En gelişmiş sistemleriyle ve hile korumasıyla sunucağız. Etkinliklerimiz olacaktır çekilişler Ve Benzeri olacaktır RolePlay zevkiniz artıcaktır!

Konstep ne olacak:

Konstepimiz Amerikan Konstepi olup Los Santos'ta geçicektirSunucu son derece adaletli ve rollerden keyif alabileceğiniz bir sunucu olacaktır, kesinlik AP ve benzeri şeylerle karşılaşmayacaksınız. Kimseyle rakip değiliz kendi halimizdeyiz, Barış ve huzur içinde rol keyfi olacağından eminim.Sunucumuz RolePlay Zevkinizi Artırmanız için kuruldu, sunucumuzda yetkililer olarak üyeler herkesten üstündür sloganıyla görev yapıyoruz. Her gün yetkili kadromuzla sesli olarak toplantılar yaparak sunucuyu nasıl geliştirebileceğimizi konuşuyoruz ve sizlere daha güzel bir sunucu yapmak için uğraşıyoruz. Emeklerimizin karşılığı için sunucumuza katılabilirsin, seni de sunucumuza bekliyorum(z).!..

Discord Adresi; https://discord.gg/hEqR7sv
Sunucu IP; VDS Değiştirilecektir.

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Not; Tanıtım Düzeltildi
Son düzenlenme: 26 Temmuz 2020, 23:44:15 Noren Sebep: Başlık kurallara uygun düzenlenmiştir.

Gavirilia

Daxy

Neden bizlere böyle eziyet ediyorsunuz, gözlerim bunu görmek zorunda mıydı?

Milli Savunma Üniversitesi

Gavirilia

Alıntı yapılan: Daxy - 26 Temmuz 2020, 17:56:36
Neden bizlere böyle eziyet ediyorsunuz, gözlerim bunu görmek zorunda mıydı?
dimi

dreamz

Var olan sunucularda rol & konsept bilgisi kazandıktan sonra böyle işlere girişmenizi öneririm. Ekip olarak önce var olan bir factiona giriş yapıp geliştikten sonra kendiniz bir faction kurarak yönetme tecrübesi edinmelisiniz.

muratbabam

Ben Memur singh ,, Bir syrian Vatandas olarak . . cok zorlaniyorudm . bu sunucu harika harika ne dedigini anliyor  :tr:  :tr:  :helal:  :helal:

laéx

Noren

Geliştiricilecetir logolar tasarlanıyor
Son düzenlenme: 26 Temmuz 2020, 22:52:37 Sypnosis. Sebep: İletinin tüm harflerini büyük yazmak yasak.

Utherz

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Vupsen

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Konu düzenli olmalıdır. Düzenli olmayan konular kesinlikle bölümde tutulmayacaktır. Uyarılara rağmen aynı tür konular açılmaya devam edilirse işlem uygulanacaktır.

Konuyu 24 saat içeriside düzenleyiniz.

Can Demir

Bildiginiz gibi bazi arkadaslarimiz Sadece DM icin giriyor ve diger sunucularda nerdeyse asla jail atmiyorlar Attiklari zaman 20 dakika felan sizleri dusunerek Rolleriniz bolunmesin diye Sizler icin en iyisini yapicaz!

Şu mesajı gördüğümde eski ergen günlerim aklıma geldi, ah ah, Freeroam zamanlarını hatırlattın bana.

Noren

Tanıtım güncellendi
Son düzenlenme: 27 Temmuz 2020, 00:49:49 Sypnosis. Sebep: İletinin tüm harflerini büyük yazmak yasak.

kerim 58

Noren

Daxy

Yanlış anlamazsan kardeşim birşey sorucam, gelişmiş hile koruması diyosun bu büyük bir iddia. Bana fixlediğiniz hileleri yazarmısın?

Milli Savunma Üniversitesi