GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

www.miami-rpg.com (Miami Roleplay) ~ bir santos rüyası

Başlatan Gavirilia, 24 Temmuz 2020, 14:40:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ayazcik

Heralde sunucu sahibinin discorda gelip soru soran kişilerle sorunu var, sorulara açık değilseniz başarılıda olamazsınız bence.

BasBasParalariMiralaya

OnlySimon

Adminlerinin sunucu içinde s0beit le oynayıp AP nin fazlaca bulunacağı bir sunucuya benzeyecek gibi, yine de başarılar.

Gavirilia

Alıntı yapılan: ayazbutfeyzullah - 25 Temmuz 2020, 08:10:33
Heralde sunucu sahibinin discorda gelip soru soran kişilerle sorunu var, sorulara açık değilseniz başarılıda olamazsınız bence.
Kimse bize soru sormadı (olsa da cevaplardık), yorumunuz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: OnlySimon - 25 Temmuz 2020, 13:31:14
Adminlerinin sunucu içinde s0beit le oynayıp AP nin fazlaca bulunacağı bir sunucuya benzeyecek gibi, yine de başarılar.
En azından clientli sunucularda s0beit açıp sonra ban temyizinde sürünen bir ekibim yok, yorumun için teşekkürler.

Alıntı yapılan: BasBasParalariMiralaya - 25 Temmuz 2020, 12:37:44
başarılar
Yorumunuz için teşekkürler.

kumite

Tasarım ve admin kadrosu... :P

Ayaz diyorsa dorudur. skrt skrt %100 @ayazbutfeyzullah
Son düzenlenme: 03 Ağustos 2020, 09:25:47 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.

Moonquad

Alıntı yapılan: Cartel - 25 Temmuz 2020, 14:15:26

En azından clientli sunucularda s0beit açıp sonra ban temyizinde sürünen bir ekibim yok, yorumun için teşekkürler.

başarılar
Ban temyizinde sürünen ekibinin olmadığına emin misin :)

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Gavirilia

Alıntı yapılan: Moonquad - 26 Temmuz 2020, 02:16:05
Alıntı yapılan: Cartel - 25 Temmuz 2020, 14:15:26

başarılar
Ban temyizinde sürünen ekibinin olmadığına emin misin :)
Eminim Gültekin Koçovalı, yorumun için teşekkürler.
Alıntı yapılan: dreamer - 25 Temmuz 2020, 23:15:24
Tasarım ve admin kadrosu... :P
Boş yorumların,  :P Yorumun için teşekkürler.
Son düzenlenme: 27 Temmuz 2020, 14:27:21 Coiner Sebep: özel mesaj paylaşımı yasaktır.

OnlySimon

Sunucunun bize vaad ettiği tek şey AP yapılmayacak olması, ne kadar doğru ise... Vaadlerinizi çoğaltmanızı öneririm, bize böyle vaadlerle gelip AP içinde yüzdüğümüz onlarca sunucu gelip geçti. Sunucu sanırım hazır mod un üstüne oynuyor, eğer kullanacaksanız Novelty, Victim den farklı Vine, Eightborn gibi modları kullanın, aşağılayıcı konuşmama bakmayın buradan düzgün bir sunucu çıkmasını istiyorum, tekrardan başarılar.

Gavirilia

Alıntı yapılan: OnlySimon - 26 Temmuz 2020, 10:17:42
Sunucunun bize vaad ettiği tek şey AP yapılmayacak olması, ne kadar doğru ise... Vaadlerinizi çoğaltmanızı öneririm, bize böyle vaadlerle gelip AP içinde yüzdüğümüz onlarca sunucu gelip geçti. Sunucu sanırım hazır mod un üstüne oynuyor, eğer kullanacaksanız Novelty, Victim den farklı Vine, Eightborn gibi modları kullanın, aşağılayıcı konuşmama bakmayın buradan düzgün bir sunucu çıkmasını istiyorum, tekrardan başarılar.
Öncelikle yorumun için teşekkürler, şuan da Victim modu üzerine geliştirme yapmaktayız.

Coiner

Hakaret ve özel mesaj içerikli iletiler silinmiştir.

Coiner    

Wrix

Miami fakat neden santos rüyası, onu anlayamadım

Feliron

Alıntı yapılan: Wrix - 30 Temmuz 2020, 15:08:04
Miami fakat neden santos rüyası, onu anlayamadım

iki tarafın da gönlü olsun

Furious

Geçin bunları baylar, önce konseptinize uyan bi' isim seçin. Miami ama Santos rüyâsı... Yazık.

Gavirilia

Alıntı yapılan: Furious - 03 Ağustos 2020, 00:32:49
Geçin bunları baylar, önce konseptinize uyan bi' isim seçin. Miami ama Santos rüyâsı... Yazık.
Seni alakadar etmez, yorumun için teşekkürler.

Oner

Discord: Ascendency#7970