GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Insıde Roleplay www.ınsıde-roleplay.com.tr Helper alimlari açildi.

Başlatan İnside Roleplay, 06 Temmuz 2020, 04:12:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

timezen

Alıntı yapılan: Hata - 20 Temmuz 2020, 18:55:08
Adminler beni s*ktir git sebebi ile jaile atıyor çok güzel bir yönetiminiz var

QPIOJWASPŞMFADNKLGSGKIDNALŞKSDXÖZLŞSDA
bu arada o sağ alttaki textdraw çok tanıdık geldi ¯\_(ツ)_/¯
Son düzenlenme: 20 Temmuz 2020, 23:17:00 Sypnosis. Sebep: Düzenlenmiş ileti alıntılandığı için ilgili kısım düzenlenmiştir.
huuu hep hi

Hata

beyler tamam güldük eğlendik bi şakayı neden bu kadar uzattınızki?

sDahdal

Konuyu ilk okuduğumdada dedimki, muhtemelen 14,15 yaşındaki kişilerdir hevestir yorum yapmayım uzulmesinler diye ama bu nedir kardeşim adam dc de gelip ooc market indirimleri başlamış demiş Chatt'e birde ona sovmus ohhhhg eline 5,10 TL geçen sunucu açıyor ne güzel be artık +10 kişi yönetim ekibinizle takilirsiniz birdahada gelip milletin sunucunda reklam yapmassiniz umarım, başarılar demicem saten sunucunun ömrü Max 15 gün oda dayanirsa

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

Papaz

Özürünüze sığınarak yazıyorum. Türkçe hocanızı domuzlar mı kovaladı?

kumite

Alıntı yapılan: İnside Roleplay - 06 Temmuz 2020, 04:12:08
bilmeyen eleştirir,
Ümidim hiç yoktu, şu yazıyı görünce tüm ümidim kaçtı. Pekalaaa. Bilmeyen eleştirirr.....

Moonquad

Neymiş efendim hile aciyormusuz, neymiş pd arabası çalıp milleti pesliyormusuz. Yalan dolan ya :P

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Gavirilia

Alıntı yapılan: DARK. - 06 Temmuz 2020, 17:18:16
Bedava açılan serverler ne zamandan beri kalite oluyor?
Senin gibi sunucusu için domain alamayan kurucular ne zamandan beri kendini hawli sanıyor?

Coiner

Sunucu, pasif olduğu için konu kilitlenerek arşive taşınmıştır. Konuyu tekrar aktif etmek isterseniz veya bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız moderatörler ile görüşebilirsiniz.

Coiner