GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
06 Mayıs 2025, 19:40:28

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Unexpected

Alıntı yapılan: DracDonix - 07 Ağustos 2020, 21:25:16
Halk zaten vatanına bakıyor, bakmasıda zorunlu. Peki ya devlet halka bakıyor mu? Tartışılması gereken şey bu.

Geçmiş bugünü değiştirmez, bugün ile geleceği değiştirirsin.
Halk devletine karşı çıkarak mı vatanına bakıyor yoksa devleti överek mi :) Geçmişin bugunu değiştirir ki değiştirdi zaten bugun ile geleceği değiştirirsin Osmanı Devletide o günüyle geleceğini değiştirdi zaten seninde bugunun değişti hadi bana eyvallah.

▌│█║▌║▌║ 𝚄𝚗𝚎x𝚙𝚎𝚌𝚝𝚎𝚍 ║▌║▌║█│

DracDonix

Alıntı yapılan: Unexpected - 07 Ağustos 2020, 21:40:15
Alıntı yapılan: DracDonix - 07 Ağustos 2020, 21:25:16
Halk zaten vatanına bakıyor, bakmasıda zorunlu. Peki ya devlet halka bakıyor mu? Tartışılması gereken şey bu.

Geçmiş bugünü değiştirmez, bugün ile geleceği değiştirirsin.
Halk devletine karşı çıkarak mı vatanına bakıyor yoksa devleti överek mi :) Geçmişin bugunu değiştirir ki değiştirdi zaten bugun ile geleceği değiştirirsin Osmanı Devletide o günüyle geleceğini değiştirdi zaten seninde bugunun değişti hadi bana eyvallah.

Devlet halkına sahip çıkamıyorsa halktan çiçek atmasını mı bekliyorsun?  Osmanlı zaten aynı cahil kafa ile devam etseydi şimdi anadoluda olmazdık, suriyeliler gibi sağda solda dolanırdık.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Unexpected

Alıntı yapılan: DracDonix - 07 Ağustos 2020, 22:30:19
Osmanlı zaten aynı cahil kafa ile devam etseydi şimdi anadoluda olmazdık, suriyeliler gibi sağda solda dolanırdık
Suriyeli deyip geçme çanakkale savaşında sadece türkler savaşmadı türklere destek olanlarda savaştı sen türkler ve türklere destek olanlara laf ediyorsun o yüzden çanakkaledeki gemiler gibi batmaya hakkın var kardeş senin gibi insana burada destek olacak varsa o da batmaya mecbur kardeş Adam olup ırkına çek, Türk ol!

Cerberus.

Alıntı yapılan: Unexpected - 07 Ağustos 2020, 20:32:49
Alıntı yapılan: Rouge - 06 Ağustos 2020, 19:26:06
Evet, Dolar 7 bandında ve anind e-ticaret'e yansımız durumda. Ülkemizin Ekonomisi sıkıntılı gibi ne düsünüyorsunuz

Kendi düsüncem : Hükümet'in yanlıs olduğunu düsünüyorum
Her yükselişin bir düşüşü vardır.

Alıntı yapılan: Radless - 07 Ağustos 2020, 15:03:10
Alıntı yapılan: _Code - 07 Ağustos 2020, 14:02:59
İlim fenden uzaklaşıp dine yönelirseniz böyle olur.

Alın size siyasal İslam.
Ülkemizde din ve Allah denilince zaman duruyor kimse kimseye ateist ol ona buna inanma demiyor ama bir ülke yönetimini dine bağlı olursa o ülke zaten ekonomik olarak çökmesi normaldir
1.'si Osmanlı Devleti din ile , şeriatla yönetiliyordu ekonomik olarak çökmedi çökertti. Amerika Birleşik Devleti'nin yıllarca Osmanlı Devleti'ne vergi vermek zorunda kaldığını bir kez daha hatırlatmak isterim. 2.'si Geçmişini bilmeyen bugününü anlayamaz ve yarınını kuramaz. Devlete laf edenler önce kendilerine baksınlar 10 yaşındaki küçük çocuklar bile devleti eleştirir olmuş
yanlış anlamanızı istemem ama önce devletinize sahip çıkmayı öğrenin ondan sonra devleti eleştirin. Allah yardım etsin.

Kimsenin devletimize bir laf ettiği yok. Hükümet-Devlet-Din aynı kavramlar değil Dine yada Hükümete laf edince Devlete laf edilmiş olmuyor. Ayrıca 21.Yüzyılda ne şeriatı? Konuyu şeriata getiren de yok. Önce karşındakini anlayıp kavramlar arasındaki farkı anla sonra cevap ver.

Alıntı yapılan: Unexpected - 07 Ağustos 2020, 22:44:14
Osmanlı zaten aynı cahil kafa ile devam etseydi şimdi anadoluda olmazdık, suriyeliler gibi sağda solda dolanırdık
Suriyeli deyip geçme çanakkale savaşında sadece türkler savaşmadı türklere destek olanlarda savaştı sen türkler ve türklere destek olanlara laf ediyorsun o yüzden çanakkaledeki gemiler gibi batmaya hakkın var kardeş senin gibi insana burada destek olacak varsa o da batmaya mecbur kardeş Adam olup ırkına çek, Türk ol!
Bitti o devirler geçti gitti uyanın ve kendinize gelin 21.Yüzyılda yazşıyoruz halklar ve devletler metafizik kavramlarla ümmet goygoylarıyla yönetilmez bu 5 milyon Suriyeliden 3,5 Milyonunun Türk Milletine nasıl bir yük olduğunu görmemek ve bunun demografiye vereceği zararı görmemek için kör olmak lazım gelir. Siz kime masal anşlatıyorsunuz? Gerçi boşa konuşuyorum sizin için Müslüman Arap Ateist Türk'ten değerlidir.

Irkıma çektim o yüzden TÜRKÜM VE TÜRK MİLLETİNİN VE ÜLKEMİN ÇIKARLARINI SAVUNUYORUM. BU ÜLKEDE BENİM VATANDAŞIMIN SURİYELİLER YÜZÜNDEN BURNU KANASA HESABININ SORULMASI GEREKİR SİZİN GİBİ AHABER'DEN DUYDUKLARIYLA BURDA LAF TASLAYANLARDAN MİLLİYETÇİLİK ÖĞRENMEYECEĞİZ.

Acayip sinir oldum akşam akşam. Bu forumda üye bloklama seçeneği var mı acaba?
Son düzenlenme: 08 Ağustos 2020, 01:30:59 Coiner Sebep: Flood ileti yasaktır.
GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

Unexpected

Alıntı yapılan: Cerberus. - 07 Ağustos 2020, 22:51:01
Evet, Dolar 7 bandında ve anind e-ticaret'e yansımız durumda. Ülkemizin Ekonomisi sıkıntılı gibi ne düsünüyorsunuz

Alın size siyasal İslam.
Ülkemizde din ve Allah denilince zaman duruyor kimse kimseye ateist ol ona buna inanma demiyor ama bir ülke yönetimini dine bağlı olursa o ülke zaten ekonomik olarak çökmesi normaldir
1.'si Osmanlı Devleti din ile , şeriatla yönetiliyordu ekonomik olarak çökmedi çökertti. Amerika Birleşik Devleti'nin yıllarca Osmanlı Devleti'ne vergi vermek zorunda kaldığını bir kez daha hatırlatmak isterim. 2.'si Geçmişini bilmeyen bugününü anlayamaz ve yarınını kuramaz. Devlete laf edenler önce kendilerine baksınlar 10 yaşındaki küçük çocuklar bile devleti eleştirir olmuş
yanlış anlamanızı istemem ama önce devletinize sahip çıkmayı öğrenin ondan sonra devleti eleştirin. Allah yardım etsin.

Kimsenin devletimize bir laf ettiği yok. Hükümet-Devlet-Din aynı kavramlar değil Dine yada Hükümete laf edince Devlete laf edilmiş olmuyor. Ayrıca 21.Yüzyılda ne şeriata getiren de yok. Önce karşındakini anlayıp kavramlar arasındaki farkı anla sonra cevap ver.

Bitti o devirler geçti gitti uyanın ve kendinize gelin 21.Yüzyılda yazşıyoruz halklar ve devletler metafizik kavramlarla ümmet goygoylarıyla yönetilmez bu 5 milyon Suriyeliden 3,5 Milyonunun Türk Milletine nasıl bir yük olduğunu görmemek ve bunun demografiye vereceği zararı görmemek için kör olmak lazım gelir. Siz kime masal anşlatıyorsunuz? Gerçi boşa konuşuyorum sizin için Müslüman Arap Ateist Türk'ten değerlidir.

Irkıma çektim o yüzden TÜRKÜM VE TÜRK MİLLETİNİN VE ÜLKEMİN ÇIKARLARINI SAVUNUYORUM. BU ÜLKEDE BENİM VATANDAŞIMIN SURİYELİLER YÜZÜNDEN BURNU KANASA HESABININ SORULMASI GEREKİR SİZİN GİBİ AHABER'DEN DUYDUKLARIYLA BURDA LAF TASLAYANLARDAN MİLLİYETÇİLİK ÖĞRENMEYECEĞİZ.
ben sana milliyetçi olmayı değil devlet terbiyesi vermeye çalışıyorum Ateist'le Müslümanı aynı değerde tutacak kadar düşmedim sizin gibi evelAllah , ülkenin çıkarlarını savunmana laf etmedim ben burda suriyeliyle aynı safta savaştığın bir savaşta sadece türkler vardı deme suriyelileri hor görme birtek suriye için geçerli değil bu sözüm türkiyeye destek verenler için geçerli Türkseniz türklüğünüzü bilin devletinizi eleştirmeyin kendi hatalarınız yüzünden eleştirilecek kişiler varsa o da sizlersiniz bunuda böyle bilin özgür bi ülkede yaşıyoruz hangi haber kanalından izleyeceğimi sana sormam senden dinleyeceğime bilgili birilerinden dinlerim bu hayatta başardığınız birşey yok gelmişsiniz devleti eleştiriyorsunuz.

Şimdi benim sözlerimi yediremeyip tüm iletilerimi silecekler zaten anca hayatta başardığınız en büyük şeylerden biride bu olur hadi eyvAllah.
Son düzenlenme: 08 Ağustos 2020, 01:34:14 Coiner Sebep: Flood ileti yasaktır. / Hakaret içerikli kısım düzenlenmiştir.

Luciferr

Alıntı yapılan: Unexpected - 07 Ağustos 2020, 23:06:01
Şimdi benim sözlerimi yediremeyip tüm iletilerimi silecekler zaten anca hayatta başardığınız en büyük şeylerden biride bu olur hadi eyvAllah.
Söylediğin her söz doğru reis kral adamsın bırak sen bu 2 3 cahil insanları harcanıyorsun buralarda bu adamlar gibilere terbiye vermen lazım senin sonuna kadar destekçiniz arkandayız haberin olsun Gerçek Bir Türk ve Devletine Sahip Çıkan Gerçek Bir İNSAN.

thekdr13

+9999

Gravity Roleplay - Soon
███████████████████  %2

DracDonix

IVJJ

Halk'a ve esnafe bir soralım, dimdik ayaktalar mı, yoksa batışın intiharın eşiğindelermi? :D YAZIK SİZE

aynen <3 milleti yanıltmayın arkaşlar ayıp oluyor.

Cerberus.

Alıntı yapılan: Unexpected - 07 Ağustos 2020, 23:02:58
Alıntı yapılan: Cerberus. - 07 Ağustos 2020, 22:51:01

Alın size siyasal İslam.

Kimsenin devletimize bir laf ettiği yok. Hükümet-Devlet-Din aynı kavramlar değil Dine yada Hükümete laf edince Devlete laf edilmiş olmuyor. Ayrıca 21.Yüzyılda ne şeriata getiren de yok. Önce karşındakini anlayıp kavramlar arasındaki farkı anla sonra cevap ver.

yüzüme karşı konuşmaya kalksan karşımda mal gibi kalacaksın ben sana milliyetçi olmayı değil devlet terbiyesi vermeye çalışıyorum Ateist'le Müslümanı aynı değerde tutacak kadar düşmedim sizin gibi evelAllah , ülkenin çıkarlarını savunmana laf etmedim ben burda suriyeliyle aynı safta savaştığın bir savaşta sadece türkler vardı deme suriyelileri hor görme birtek suriye için geçerli değil bu sözüm türkiyeye destek verenler için geçerli Türkseniz türklüğünüzü bilin devletinizi eleştirmeyin kendi hatalarınız yüzünden eleştirilecek kişiler varsa o da sizlersiniz bunuda böyle bilin özgür bi ülkede yaşıyoruz hangi haber kanalından izleyeceğimi sana sormam senin gibi bir enayiden dinleyeceğime bilgili birilerinden dinlerim bu hayatta başardığınız birşey yok gelmişsiniz devleti eleştiriyorsunuz lan siz kimsiniz dünkü yetmeler sizi.
Bana dünkü yetme diyen adam benden 4 yaş küçük bana devlet terbiyesi veriyormuş hey yavrun hey. Yarın iktidar değişse en büyük devlet düşmanı siz olursunuz gelmiş bana devlet terbiyesi almaktan bahsediyor Kendini devletin sahibi zannetmenin son noktası hey yavrum hey sen kim devlet kim? Artist.
Senin desteklediğin zihniyet sosyal medyayı yasaklatmaya her ay parasını ödediğim Netflix'i de sansürletmeye çalışsın baroları parçalasın milletin hayatına her şeyine salça olsun yetmesin ekonomiyi batırsın sonra gel bana özgürlüklerden bahset. Özgürlük sadece sen ve senin gibi düşünenlere var zaten bu ülkede geri kalan %49 ölsün değil mi?

Bilmediğiniz kavramlar bilmediğiniz değerler bilmediğiniz şeyler hakkında ideolojik saplantılarla ahkam kesiyorsunuz bir de üstüne en vatansever en milliyetçi en devletçi siz oluyorsunuz sizin dışınızda kalan herkes vatan haini, devlet düşmanı, gayrimilli unsur. Zeytinyağı gibi üste çıkmak bunun ismi.

Herkes sizin gibi "Bir lokma bir hırka yaşasın Ayasofya" kafasında değil daha kaliteli hayat standartları istiyor, İNSAN gibi yaşamak istiyor diye kimseyi vatan haini ilan edemezsiniz. Yeni mezun Üniversite mezunu asgari ücretle maaş alırken birileri devletin imkanlarını sömürüp ALTIN VARAKLI TABAKLARDA yemek yiyorsa sen burdaki adaletsizliği ve israfı Devletçilik kisvesi altında savunamazsın.

Birey devlet için değildir. DEVLET BİREY İÇİNDİR. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın demişler siz insanı yaşatmıyorsunuz öldürüyorsunuz. Bari bahanelerinize YÜCE DEVLETİMİZİ alet etmeyin.
Son düzenlenme: 08 Ağustos 2020, 01:36:12 Coiner

"GALATASARAY"

Utherz

Alıntı yapılan: Luciferr - 07 Ağustos 2020, 23:09:01
Söylediğin her söz doğru reis kral adamsın bırak sen bu 2 3 cahil insanları harcanıyorsun buralarda bu adamlar gibilere terbiye vermen lazım senin sonuna kadar destekçiniz arkandayız haberin olsun Gerçek Bir Türk ve Devletine Sahip Çıkan Gerçek Bir İNSAN.
150-200 yıl önceki (yanlış yazmışım sonradan gördüm eski hali: 200 yıllık) bir devletin yönetimi ile bu zamandaki bir devletin yönetimini karşılaştırıyorsunuz, 2. olarak Unexpected kardeşimiz demiş ki, "Her yükselişin bir düşüşü vardır." demiş, yaklaşık 2 yıldır dolar sürekli yükselişte neredeyse arada durakladığı oldu ama hiç 6 liradan aşağı düşmedi, Unexpected kardeş sence bu zamana kadar düşmez miydi?

Alıntı yapılan: DracDonix - 07 Ağustos 2020, 23:15:36
IVJJ

Halk'a ve esnafe bir soralım, dimdik ayaktalar mı, yoksa batışın intiharın eşiğindelermi? :D YAZIK SİZE

aynen <3 milleti yanıltmayın arkaşlar ayıp oluyor.

biz ekmeği dolarla almıyoruz ki kanka ondan bizi etkilemez, kafa raat. demi unexpected bey
Son düzenlenme: 08 Ağustos 2020, 01:38:23 Coiner Sebep: Flood ileti yasaktır.
Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Unexpected

Alıntı yapılan: Utherz - 07 Ağustos 2020, 23:25:32
Alıntı yapılan: Luciferr - 07 Ağustos 2020, 23:09:01
150-200 yıllık bir devletin yönetimi ile bu zamandaki bir devletin yönetimini karşılaştırıyorsunuz, 2. olarak Unexpected kardeşimiz demiş ki, "Her yükselişin bir düşüşü vardır." demiş, yaklaşık 2 yıldır dolar sürekli yükselişte neredeyse arada durakladığı oldu ama hiç 6 liradan aşağı düşmedi, Unexpected kardeş sence bu zamana kadar düşmez miydi?
neden bu zamana kadar değil kardeş elbet birgün düşecek o dolar ha birde 150-200 yıllık bir devletin yönetimi ile bu zamandaki bir devletin yönetimini karşılaştırıyorsunuz Osmanlı Devleti 150-200 Yıllık Bir devlet değildir 1299 - ∞   ∞ > SonsuzluK

Cerberus.

Adam 600 yıl önceki Osmanlı'nın dinle yönetilmesini ekonomisinin bu yüzden çökmemiş olmasını günümüzde geçerli bir örnek zannediyor. Osmanlı'nın ekonomisinin hiç çökmediğini iddia ediyor. Fransaya verilen kapütülasyonları, sanayi devrimini, coğrafi keşifleri, yaşanan ağır enflasyonları, Düyun-u Umumiye'yi BİLMİYOR. BİLMİYOR İŞTE BİLMİYOR. Ona da kılıfı hazır Dışardan çökertilmiş. Padişahlar haremde karı kovalayacağına ekonomiyi kovalasalardı o zaman. Devletin çökertilirken niye uyuyordun o halde?

Bir de bu adam gelmiş bana devletten bahsediyor.

"GALATASARAY"

DracDonix

Alıntı yapılan: Unexpected - 07 Ağustos 2020, 23:21:41
Bu arada ne olur karşıma çıksın senin gibi insanlar ya gördükçe kahkaha atayım böyle konuştukça gülmekten çıldırayım gülünce karşımdaki kişi dahada çok kuduruyor biliyon mu

Ya sanki baban ayda 10bin TL maaş alıyor, elektrik faturası her ay 100TL geliyor su zaten beleş, diğer ay kışa girecez havalar soğuyacak doğal gazı devlet karşılayacak dimi. :D

Ailene sor, kasap'a, market'e, ayakkabıcıya, telefoncuya ve daha sayamıyacağım bir çok yere borcu var. Bilmem kaç dolar rezerve mevcut muş? Ben o rezervenin bir işe yaradığını göremiyorum yada kendi ceplerindedir. Her sabah kalktığımda acaba bugün karnımı doyuracakmıyım ya da korona bana bulaşacak mı kafasındayım. Geleceğimi düşünemiyorum, twitter'de iki eleştiri yapıyorum, aynı senin gibi kitap okumayı bilmeyen atatürk ilkerenini bilmeyen, istiklal marşının daha iki kıtasını kekeleyerek okuyan birisi karşıma çıkıyor daha ben ne diyeyim. Sonrada Osmanlı, Devleti sevin koruyun kollayın de.
Son düzenlenme: 08 Ağustos 2020, 01:44:10 Coiner

Unexpected

Alıntı yapılan: DracDonix - 07 Ağustos 2020, 23:57:27
Ya sanki baban ayda 10bin TL maaş alıyor, elektrik faturası her ay 100TL geliyor su zaten beleş, diğer ay kışa girecez havalar soğuyacak doğal gazı devlet karşılayacak dimi. :D
Babam almıyor ki bizzat kendim alıyorum :) 10 bin BİN TL Maaş değilde 6 Bin TL Alıyorum inşatta ve bana yetiyor şükür, işssizlik var para yok diyenler iş yapmıyor çünkü türkiyedede işssiz kalmazsın işini doğru düzgün yaparsan.

Eamon

Boş lafın, tartışmanın kimseye bir faydası yok. Bu tür konuların tartışması bitmez, boş yere buradaki kişileri ve kendinizi üzmeyin. Zaten bu platformda bence bu tür konulara da gerek yok, yöneticiler neden bu tür konuları devam ettiriyor acaba.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.