GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
06 Mayıs 2025, 16:41:28

Sohbet [Genel]

Başlatan Prisonero, 01 Mart 2017, 00:22:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Unexpected

Alıntı yapılan: DracDonix - 07 Ağustos 2020, 23:57:27
kitap okumayı bilmeyen atatürk ilkerenini bilmeyen, istiklal marşının daha iki kıtasını kekeleyerek okuyan
Yalnız Bunları yapınca para kazanamıyorsun ha :) sonra aç kalıyorum diye ağlamada sonra şu şekilde "acaba bugün karnımı doyuracakmıyım ya da korona bana bulaşacak mı kafasındayım. Geleceğimi düşünemiyorum twitter'de iki eleştiri yapıyorum, aynı senin gibi kitap okumayı bilmeyen atatürk ilkerenini bilmeyen, istiklal marşının daha iki kıtasını kekeleyerek okuyan birisi çıkıyor daha ben ne diyeyim" kalk git bi işin ucundan tut korkarak hayatı yaşarsan sonuçlarına katlanırsın aç kalırsın kimsede seni doyuramaz sonrada işsizlik var diyip devlete laf edersin.
Son düzenlenme: 08 Ağustos 2020, 01:44:57 Coiner

▌│█║▌║▌║ 𝚄𝚗𝚎x𝚙𝚎𝚌𝚝𝚎𝚍 ║▌║▌║█│

_Code

Alıntı yapılan: Unexpected - 07 Ağustos 2020, 20:32:49
Alıntı yapılan: Rouge - 06 Ağustos 2020, 19:26:06
Evet, Dolar 7 bandında ve anind e-ticaret'e yansımız durumda. Ülkemizin Ekonomisi sıkıntılı gibi ne düsünüyorsunuz

Kendi düsüncem : Hükümet'in yanlıs olduğunu düsünüyorum
Her yükselişin bir düşüşü vardır.

Alıntı yapılan: Radless - 07 Ağustos 2020, 15:03:10
Alıntı yapılan: _Code - 07 Ağustos 2020, 14:02:59
İlim fenden uzaklaşıp dine yönelirseniz böyle olur.

Alın size siyasal İslam.
Ülkemizde din ve Allah denilince zaman duruyor kimse kimseye ateist ol ona buna inanma demiyor ama bir ülke yönetimini dine bağlı olursa o ülke zaten ekonomik olarak çökmesi normaldir
1.'si Osmanlı Devleti din ile , şeriatla yönetiliyordu ekonomik olarak çökmedi çökertti. Amerika Birleşik Devleti'nin yıllarca Osmanlı Devleti'ne vergi vermek zorunda kaldığını bir kez daha hatırlatmak isterim. 2.'si Geçmişini bilmeyen bugününü anlayamaz ve yarınını kuramaz. Devlete laf edenler önce kendilerine baksınlar 10 yaşındaki küçük çocuklar bile devleti eleştirir olmuş
yanlış anlamanızı istemem ama önce devletinize sahip çıkmayı öğrenin ondan sonra devleti eleştirin. Allah yardım etsin.

21.yy'da yaşıyoruz farkındaysan 13-14.yy'da değil.
Tarihi emin ol senden daha iyi biliyorum, azıcık Osmanlı'nın sonuna bakta konuş; Fenden uzaklaşıp nasıl çöktüklerini.
Uluslar yapıyor olduklarıyla ve gelecek planlarıyla övünüyor , bizimkilerse tarihiyle övünüyor. Osmanlı seni aya çıkarmaz, Osmanlı teknolojide devrim yapmanı sağlayamaz, Osmanlı ekonomini düzeltemez, aç kaldığında Osmanlı sana yemek veremez.
Tabii ki tarihini bileceksin ama övünüp övünüp durmayacaksın, tarihindeki hatalara bakıp ders çıkartacaksın.

Milletler kuantum ve nano teknolojisi üstünde çalışırken biz hala sakızın oruç bozduğunu tartışıyoruz.
Son olarak;
Son düzenlenme: 08 Ağustos 2020, 00:48:30 _Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Coiner

Konu içerisindeki flood iletiler düzenlemiş, kavga çıkartabilecek iletiler temizlenmiştir. Atacağınız iletileri forum kuralları dahilinde atmanızı önemle rica ediyorum. Kural dışı iletiler atılmaya devam edilirse ilgili kişilere ceza verilecektir. İyi forumlar.

Coiner    

DracDonix

Alıntı yapılan: Utherz - 07 Ağustos 2020, 23:25:32
Alıntı yapılan: Luciferr - 07 Ağustos 2020, 23:09:01
Alıntı yapılan: Unexpected - 07 Ağustos 2020, 23:06:01
Şimdi benim sözlerimi yediremeyip tüm iletilerimi silecekler zaten anca hayatta başardığınız en büyük şeylerden biride bu olur hadi eyvAllah.
Söylediğin her söz doğru reis kral adamsın bırak sen bu 2 3 cahil insanları harcanıyorsun buralarda bu adamlar gibilere terbiye vermen lazım senin sonuna kadar destekçiniz arkandayız haberin olsun Gerçek Bir Türk ve Devletine Sahip Çıkan Gerçek Bir İNSAN.
150-200 yıl önceki (yanlış yazmışım sonradan gördüm eski hali: 200 yıllık) bir devletin yönetimi ile bu zamandaki bir devletin yönetimini karşılaştırıyorsunuz, 2. olarak Unexpected kardeşimiz demiş ki, "Her yükselişin bir düşüşü vardır." demiş, yaklaşık 2 yıldır dolar sürekli yükselişte neredeyse arada durakladığı oldu ama hiç 6 liradan aşağı düşmedi, Unexpected kardeş sence bu zamana kadar düşmez miydi?

Alıntı yapılan: DracDonix - 07 Ağustos 2020, 23:15:36
IVJJ

Halk'a ve esnafe bir soralım, dimdik ayaktalar mı, yoksa batışın intiharın eşiğindelermi? :D YAZIK SİZE

aynen <3 milleti yanıltmayın arkaşlar ayıp oluyor.

biz ekmeği dolarla almıyoruz ki kanka ondan bizi etkilemez, kafa raat. demi unexpected bey

Kanka 25krş ekmek alıyorduk şimdi 1.25krş olmuş :/

Alıntı yapılan: Unexpected - 08 Ağustos 2020, 00:12:31
Ya sanki baban ayda 10bin TL maaş alıyor, elektrik faturası her ay 100TL geliyor su zaten beleş, diğer ay kışa girecez havalar soğuyacak doğal gazı devlet karşılayacak dimi. :D
Babam almıyor ki bizzat kendim alıyorum :) 10 bin BİN TL Maaş değilde 6 Bin TL Alıyorum inşatta ve bana yetiyor şükür, işssizlik var para yok diyenler iş yapmıyor çünkü türkiyedede işssiz kalmazsın işini doğru düzgün yaparsan.

Tamam, belli oldu neden savunduğun okeyta. Ülkenin yazılım'da teknolojide ilerlemesi gerekirken inşşat doru tamam.

Alıntı yapılan: Unexpected - 08 Ağustos 2020, 00:16:16
kitap okumayı bilmeyen atatürk ilkerenini bilmeyen, istiklal marşının daha iki kıtasını kekeleyerek okuyan
Yalnız Bunları yapınca para kazanamıyorsun ha :) sonra aç kalıyorum diye ağlamada sonra şu şekilde "acaba bugün karnımı doyuracakmıyım ya da korona bana bulaşacak mı kafasındayım. Geleceğimi düşünemiyorum twitter'de iki eleştiri yapıyorum, aynı senin gibi kitap okumayı bilmeyen atatürk ilkerenini bilmeyen, istiklal marşının daha iki kıtasını kekeleyerek okuyan birisi çıkıyor daha ben ne diyeyim" kalk git bi işin ucundan tut korkarak hayatı yaşarsan sonuçlarına katlanırsın aç kalırsın kimsede seni doyuramaz sonrada işsizlik var diyip devlete laf edersin.

Aç kalmıyorum Allaha şükür. Bosch, Vodafone, Pegasus gibi büyük firmaların yazılım işleri ile uğraşıyorum. Sen çok fazlada bu konuya takılma, okeyta kafa yaparım.
Son düzenlenme: 08 Ağustos 2020, 12:51:18 Coiner Sebep: flood iletiler birleştirildi
İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Razor02

Yatırım yapın.
Son düzenlenme: 08 Ağustos 2020, 02:24:53 Razor02

_Code

6k maaş herkes almıyor kardeş, birde asgari ücretle çalışıp ev geçindiren garibanın penceresinden bak azıcık.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Cerberus.

Alıntı yapılan: _Code - 08 Ağustos 2020, 02:24:42
6k maaş herkes almıyor kardeş, birde asgari ücretle çalışıp ev geçindiren garibanın penceresinden bak azıcık.
Sıkıyor hocam yalan. İnanmayın kimse buna 6K maaş bağlamaz.

GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

Xchatt

Ekonomi uçuyomuş nereye uçuyor 6 litre pırıl 10 liraydı şimdiii? 4 litre pırıl 21.90 krş aklını başına al Türkiye.

Sa-Mp 2014-2020

Radless

Evet, Dolar 7 bandında ve anind e-ticaret'e yansımız durumda. Ülkemizin Ekonomisi sıkıntılı gibi ne düsünüyorsunuz

Alın size siyasal İslam.
Ülkemizde din ve Allah denilince zaman duruyor kimse kimseye ateist ol ona buna inanma demiyor ama bir ülke yönetimini dine bağlı olursa o ülke zaten ekonomik olarak çökmesi normaldir
1.'si Osmanlı Devleti din ile , şeriatla yönetiliyordu ekonomik olarak çökmedi çökertti. Amerika Birleşik Devleti'nin yıllarca Osmanlı Devleti'ne vergi vermek zorunda kaldığını bir kez daha hatırlatmak isterim. [/size]2.'si Geçmişini bilmeyen bugününü anlayamaz ve yarınını kuramaz. Devlete laf edenler önce kendilerine baksınlar 10 yaşındaki küçük çocuklar bile devleti eleştirir olmuş
yanlış anlamanızı istemem ama önce devletinize sahip çıkmayı öğrenin ondan sonra devleti eleştirin. Allah yardım etsin.
Hayırdır kardeşim sana giren çıkan bir şey mi var 10 yaşında diyor bak dalgana sana zaten cevap vermeye uğraşamam beyni olan beni anlayan insanlar sana gereken cevabı vermiş zaten, çocuk geçmişle geleceği kıyaslıyor

Alıntı yapılan: Unexpected - 07 Ağustos 2020, 23:02:58
Ateist'le Müslümanı aynı değerde tutacak kadar düşmedim sizin gibi evelAllah
Kardeşim dindarsın da inancıda laf eden yok ama kimsenin inancına da laf edemezsin sıkıntılı mısın? Sen gibilere dahada yazmak duvara konuşmak gibi olur senin takıldığın olay zaten "ülke dinle yönetilsin, s.et doları parayı taş yeriz biz osmanlı gibi ekonomimiz çoh iyi olacah" diyorsun çocuk kaçıncı yıl ile şimdiki zamanı kıyaslıyor senin gibi zihniyetler yüzünden bu ülkenin batması durmayacak birde velet "Devletini savunmayı öğren de sonra eleştir" diyorsun demek ki 10 yaşındaki çocuk sendeki olmayan beyni kullanabiliyor Allah ailene sabır versin
Son düzenlenme: 08 Ağustos 2020, 06:13:23 Radless
"Life's too short to hold grudges."

Unexpected

Bakıyorum da laflarim herkese koymuş herkes benim laflarimi eleştirir olmuş devlet bitti şimdi sıra bizdemi 😂😂

Alıntı yapılan: Cerberus. - 08 Ağustos 2020, 02:44:13
Alıntı yapılan: _Code - 08 Ağustos 2020, 02:24:42
Sıkıyor hocam yalan. İnanmayın kimse buna 6K maaş bağlamaz.
Sizin gibi evimde oturup pawn kodirlik yapacağıma inşaata çalışıyorum 6 bin maaş alıyorum hayatı öğrenin birazcık 24 yaşına gelmişsin evinden kalma vakti samp oynayarak para kazanmassin

Alıntı yapılan: Radless - 08 Ağustos 2020, 05:47:37

Alın size siyasal İslam.
1.'si Osmanlı Devleti din ile , şeriatla yönetiliyordu ekonomik olarak çökmedi çökertti. Amerika Birleşik Devleti'nin yıllarca Osmanlı Devleti'ne vergi vermek zorunda kaldığını bir kez daha hatırlatmak isterim. [/size]2.'si Geçmişini bilmeyen bugününü anlayamaz ve yarınını kuramaz. Devlete laf edenler önce kendilerine baksınlar 10 yaşındaki küçük çocuklar bile devleti eleştirir olmuş
Hayırdır kardeşim sana giren çıkan bir şey mi var 10 yaşında diyor bak dalgana sana zaten cevap vermeye uğraşamam beyni olan beni anlayan insanlar sana gereken cevabı vermiş zaten, çocuk geçmişle geleceği kıyaslıyor

Alıntı yapılan: Unexpected - 07 Ağustos 2020, 23:02:58
Ateist'le Müslümanı aynı değerde tutacak kadar düşmedim sizin gibi evelAllah
Kardeşim dindarsın da inancıda laf eden yok ama kimsenin inancına da laf edemezsin sıkıntılı mısın? Sen gibilere dahada yazmak duvara konuşmak gibi olur senin takıldığın olay zaten "ülke dinle yönetilsin, s.et doları parayı taş yeriz biz osmanlı gibi ekonomimiz çoh iyi olacah" diyorsun çocuk kaçıncı yıl ile şimdiki zamanı kıyaslıyor senin gibi zihniyetler yüzünden bu ülkenin batması durmayacak birde velet "Devletini savunmayı öğren de sonra eleştir" diyorsun demek ki 10 yaşındaki çocuk sendeki olmayan beyni kullanabiliyor Allah ailene sabır versin
anlıyorum seni yaşın küçük büyü öyle gel benimle tartış yazdıklarıma iyi bak iyi belki birşeyler öğrenirsin.
Son düzenlenme: 08 Ağustos 2020, 12:52:36 Coiner Sebep: flood iletiler birleştirildi

▌│█║▌║▌║ 𝚄𝚗𝚎x𝚙𝚎𝚌𝚝𝚎𝚍 ║▌║▌║█│

5YPEXE

Millet Uzayda halı saha maçı yapar, biz de hala DVD Disk arayıp doların 7.20 7.30 olmasını tartışırız. Tamam dolar yükseliyor, tamam ekonomik durumumuz kötü.
Gençler, bu ülkeye şu anki partilerden hiçbirisi bir şey yapamaz. Bu ülkeyi şahlandıracak olan yeni kuşaklardır. Biz "ya moruk gidicem kanadaya, gidicem almanyaya rahat rahat yaşıcam" demeye devam edersek zaten bu ülke ge-liş-mez. Kime sorsan herkes ekonomi bakanı, herkes cumhurbaşkanı. E kardeşim git okulunu oku, siyasetçi ol sen yönet ülkeyi? Oturup sadece yiyip içip dışkılayacağımıza ülke için bir şey yapmak gerek. Önemli olan batık ülkeyi şahlandırmaktır, var olan gelişmiş ülkeyi daha geliştirmek değil basit olan budur. 10 kişiden 7si vatandaşlık değiştirme derdinde(kolaya kaçarak) kimse çalışıp, didinip, "Ben siyasetçi olacağım, ben diplomat olacağım, ben bilim adamı olacağım, ben uzay bilimcisi olacağım" derdinde değil.

Drakath

Şu durumda herkezin ağzında dolar, dolar, dolar. Üretim yok, eğitim yok lafları dönüyor.
Genelde bu kişiler eğitimi okuldan ibaret sanıyorlar. Matematik çalışmaz, Türkçe çözemez, Fizik, kimya nın yüzüne bakmaz ama doktor olmak ister. Okuldaki eğitim sistemi yetersiz kalıyor mu? Evet kalıyor ama hiç kimse okula bağlı kalmak zorunda değil. Pandemi döneminde yaklaşık 30 bin kişi milyoner oldu. Bunlar çok mu şanşlı sizce? 16 yıl okul okuyup, 8-6 çalışmayı hevesleyen masa başı arkadaş hayatında hiç bir şey başaramaz. 4 Milyon işşiz var Türkiye'de, tabii işkur dan yatarak işşizlik maaşı almak kolay. Hatta şunları bile gördüm hem işşizim diyip işşizlik maaşı alır hem de gider bi başka işte çalışır. Sonra akşama eve gelir, devlete söver. Yeni nesil diye kast ettikleri kişiler bir şeyleri değiştirmedikten sonra 10 yılda geçse, 100 yılda geçse düzelmez.
Bu devletin genç fikirlere ihtiyacı var. İsimler gelip, geçer; koltuklardaki kişilerin biri gider, biri gelir. Kısaca demek istediğim girişimci gençler olmadan ekonomiyi düzeltemezler.
2 gün sonra baştakilerde gider, yerine başkası gelir ama o da yapamaz. Çünkü devletin kasasına giricek olan para ihracattan çok vergilerden girer. İyi bir rant yakalayanlar ilk fırsatta zaten yurt dışına çıkıyor. Türkiyede üniversiteli gençlere pek bir önem verildiğini zannetmiyorum.
Yani herkez cebine giren paraya bakıyor. Şuan bile iş verenler, işçiyi daha ucuza çalıştırma derdindeler. Bu pandemi sürecinde zengilerimiz cebine milyonlar girdi.Kısaca bakış açıları değişmedikçe bu durum değişmez...

Cerberus.

Eleman tam bir numunelik sakat arkadaşlar boşuna tartışmaya girerek sinirlerinizi yükseltmeyin. Tanrım kimseyi akıldan yoksun yaratmasın zor oluyordur onun için de sakat sakat yaşamak.

"GALATASARAY"

NikolaiS

Her konuda tartışma çıkartmaya devam, sonra boş boş yorumlarınızı böyle konulara yollamayın.
Yapacak bir şey yok arkadaşlar, seçimler her beş yılda bir oluyor. Madem ki memnun değiliz birazcık arkamızı kaldırıp iş yapacağız veya yeni fikirler üreteceğiz bir şekilde. Twitter'da oturduğumuz yerden sallamakla hiçbir şey olacağı yok, geçen senelerde olmadı bu senede olmayacak.

Cerberus.

Alıntı yapılan: RuamleS - 08 Ağustos 2020, 10:16:17
Her konuda tartışma çıkartmaya devam, sonra boş boş yorumlarınızı böyle konulara yollamayın.
Yapacak bir şey yok arkadaşlar, seçimler her beş yılda bir oluyor. Madem ki memnun değiliz birazcık arkamızı kaldırıp iş yapacağız veya yeni fikirler üreteceğiz bir şekilde. Twitter'da oturduğumuz yerden sallamakla hiçbir şey olacağı yok, geçen senelerde olmadı bu senede olmayacak.
Kardeşim biz fikir üretmek istiyoruz onun için yazıyoruz ama karşımızdaki adam provakatörün teki. Konuyu Osmanlı, Şeriat, Din, Devlet gibi alakasız yerlere getirip tartışma içindeki bütün argümanlarımızı boşa çıkartıyor bir de üstüne "ben çok zekiyim, çok akıllıyım, sizi kudurttum, siz kimsiniz ki?" triplerine giriyor. Böylesinin olduğu ortamda ne anlatacaksın? Böylesinin olduğu ortamda ne konuşacaksın şimdi?

"GALATASARAY"