GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

NPW ROLEPLAY - www.npwroleplay.com

Başlatan lacosapalm, 29 Kasım 2017, 21:36:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lacosapalm

New Pure Wave Roleplay - newPure:r01 2018 - (FORUM)-
nPw Roleplay ekibi olarak sizlere en iyi ortamı sunmanın yanı sıra rollerde her daim karşımıza çıkan ve oyuncuların bazı rolleri yapmasına engel olan kısıtlamaları kaldırmak önem verdiğimiz ve çözülmesini istediğimiz amaçlar arasında yer almaktadır. Rollerde ortaya çıkan ve göze çarpan kısıtlamaları kaldırmak ve bununla birlikte oyunculara daha farklı roller sunmak için her daim yönetim ekibimiz tarafından rollere gerekli destek sağlanacak, sunucu içerisinde gerek etkinlikler gerek sistemler ile oyunculara muhteşem, kısıtlamasız, kaliteli ve aktif bir ortam sunulacaktır.

nPw Roleplay - Yönetim Ekibi
nPw Roleplay sunucusunun amacı oyunculara kusursuz bir ortam sunmak ve kalitenin doruklarına kadar yaşanacağı kalıcı bir sunucu olarak SAMP platformunda yerini almaktır. Bu amacı gerçekleştirmek içinde farklı bölümlerde tecrübeleri bulunan ve oldukça disiplinli, planlı bir şekilde çalışan tecrübeli kişiler npw roleplay Yönetim Kadrosu altında toplanmış ve bölüm bölüm ayrılarak planlı bir şekilde çalışmalara başlamıştır. Yönetim ekibi sunucudaki rol ortamının temelini oluşturmak amacıyla oyunculara gerekli desteği her daim sağlayacak ve rollerde aktif bir konumda yer alarak legal/illegal gidişat üzerinde önemli rol oynayacaklardır.

nPw Roleplay - Donate,Premium HK.
nPw Roleplay sunucusunun amacı oyunculara kusursuz bir ortam sunmak ve kalitenin doruklarına kadar yaşanacağı kalıcı bir sunucu olarak SAMP platformunda yerini almaktır. Bu amacı gerçekleştirmek için hiç bir şekilde siz oyuncularımızdan bir ücret talep etmeksizin tamamen kaliteli bir şekilde hizmet verme amacında çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz.

nPw Roleplay - Mode newPure:r01
nPw Roleplay sunucusunun oyun modu tamamen geliştiricileri tarafından her satırı dahi geliştirici ekibe ait şekilde kodlanmaktadır. nPw oyun modunun amacı Bug ve Hilesiz bir ortam yaratmak adına kodlanmaktadır. İçeriğinde bulunan sistemler tamamen yenilikçi bir mod hazırlanma sürecindedir.Farklı sunucularda edindiğimiz tecrübelere göre sunucu oyun modu düzenini sağlamak için çalışmalarımız sürmektedir.

nPw Roleplay - Açılış HK.
nPw Roleplay sunucusunun samp platformuna kapılarını açması uzun sürebilecek bir süreçtir. 2018 yılında hizmete girecek nPw Roleplay tamamen yenilikçi ve kapsamlı sistemler üzerine kurulu oyun moduna sahip olması için çalışmalar sürmektedir. Oyun modumuzun entegre edilmesi ve testler sonucu nPw kapısın samp platformuna açacaktır.

nPw Roleplay - Forum & Test Sunucusu
nPw Roleplay sunucusunun forumu 2018'in ocak-şubat aylarında samp platformuna kapısını açacaktır.
nPw forumu aktif edilme sürecinden sonraki zamanlarda gerçekleştirilecek Alpha testlerine siz oyuncularımızada katılma şansı tanınacaktır. Böylece sistemimizi tanımaya hak kazanmış olacaksınız.

nPw Roleplay - Karakter Başvuruları HK.

Karakter Başvuruları - newPure:r01 BETA
Sunucuda oynayabilmek için kendinize bir karakter oluşturmanız gerekmektedir. Karakter başvurunuzu sunucuya erişim sağlayarak oyun içerisinden yönetim ekibine gönderebilirsiniz. Karakterinizle ilgili genel özellikleri belirledikten sonra, karşınıza gelen bilgi sınama formlarını doldurup karakter başvurunuzu veritabanına yazdırırsınız. Başvurunuzu gönderdikten sonra ister sunucudan çıkmadan, ister sunucudan çıkarak başvurunuzun onaylanmasını/reddedilmesini bekleyebilirsiniz.

S.S.S
Karakter başvurumu gönderip oyundan çıktım, bir süre sonra oyuna tekrar giriş yaptım ve karşıma tekrar karakter başvurusu gönderme bölümü geldi.
Karakter başvurunuzu gönderdikten sonra bilgileriniz veritabanına işlenir. Yöneticiler bu bilgileri inceleyerek oyun içerisinden onaylama/reddetme işlemini yapabilirler. Eğer karakter başvurunuzu gönderip oyundan çıktıysanız, ve tekrar giriş yapmaya çalıştığınızda karşınıza tekrardan karakter başvurusu gönderme bölümü geldiyse; başvurunuz reddedilmiş demektir. Aynı karakter adıyla yeniden başvuru gönderebilirsiniz.

Karakter başvurusunu gönderdikten sonra oyundan çıkıp çıkmamam neyi değiştirir ?
Hiç bir şeyi değiştirmez. Karakter başvurunuzu gönderdikten sonra ister sunucudan çıkmadan, ister sunucudan çıkıp bekleyebilirsiniz. Her iki şekilde de başvurunuz onaylanıp/reddedilebilir.

Forum Key Nedir & Ne İşe Yarar ?
Forum arama butonunun hemen solunda, her kullanıcıya ait özel bir key bulunmakta. Bu key, sunucudaki mevcut karakteriniz ile forum hesabınızı birbirine bağlamaya yarar. Sadece bir kez kullanılabilir ve kullandıktan sonra yok olur. Keyi kullanmadan önce kaydetmenizi tavsiye ediyoruz, oluşabilecek sistemsel sorunlarda yöneticiler tarafından forum key istenebilir. Geçerli bir forum key girilmeden sunucuya erişim sağlamanıza izin verilmez
.

Bilgi: Forum key sistemi V1:BETA dönemi bitene kadar pasiftir., V1  dönemiyle birlikte aktif edilecek.

NPW ROLEPLAY - Sunucu Bilgileri
Sunucu Adresi: server.npwroleplay.com:7777
Alternatif Adres: xxx.xxx.xx.xxx:7777
Harita: Los Santos
Oyun Modu: newPure:r01
Sunucu Durumu: BETA sürüm kodlanma aşaması. (Kapalı)

New Pure Wave Roleplay - newPure:r01 (Youtube)

DipNot: İçerik güncellemesi yapılacaktır. Sistemler detaylı bir şekilde eklenicektir.

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 26 Aralık 2017, 17:58:26 lacosapalm
- S O N

Cruze

Hayırlı olsun sağlam bir role play sunucusu geliyor.

cyReex

Hadi be bomba geliyormuş, bomba! Ayrılmazlar yine bi araya gelmiş. @Cruze, Merti özlemişim o bulunuyormu ekipte?

Başarılar dilerim ekibinize, bol şans! Piyasadakilere aldanmadan yolunuza devam etmeniz dileğiyle.

Aytuğ

Leture

Tyusuf

Cruza

Başarılar dilerim oldukça iyi görünüyor umarım istediğiniz gibi devam edersiniz.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

evol

Başarılar uzun soluklu olur umarım.

Kenan

1. videodaki birçok kare size ait değil. Daha önce çekilen videolar diye hatırlıyorum. Başarılar dilerim.

Tonny Maxper da diyebilirsiniz :]

Kiproo

pag

Sunucu hoş görunuyor,başarılar dilerim

Cruze

Alıntı yapılan: cyReex - 29 Kasım 2017, 22:20:45

Hadi be bomba geliyormuş, bomba! Ayrılmazlar yine bi araya gelmiş. @Cruze, Merti özlemişim o bulunuyormu ekipte?

Başarılar dilerim ekibinize, bol şans! Piyasadakilere aldanmadan yolunuza devam etmeniz dileğiyle.

Yorumun için teşekkürler. Evet Mert de ekipte.

skorpion

Başarılar dilerim , iyi işler çıkarabilirsiniz  :D

freelancer medium level graphic designer
https://www.gtamulti.com/forum/index.php?topic=14143.new#new
mâkul fiyatta logo, banner vs. çalışmalar yapılır.

lacosapalm

Dostlar, her bir yorumu okumuş bulunmaktayım. Değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz, belirtmek isteriz ki projemiz uzun süredir çalışma altında verilen/verilecek olan onca emeği kısa bir süre için vereceğimizi düşünmemenizi isteriz. İlerleyen zamanlarda daha detaylı sistem tanıtımı ve forumun açılışıyla ve yeni politikalarımız ve sistem politikalarımız ile birlikte nPw projesinin derinine inmenizi sağlayacağız. Sizlerden tek isteğimiz bu süreç içerisinde bizi beklemenizdir. 2018'de bilgisayarınızı açtığınızda heveslenerek girebileceğiniz bir roleplay projesi sizin için hazırlanmakta. Beklemede kalın!

- S O N

Hermaphros