GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Los Santos Apocalypse Roleplay - Sunucu Aktif!

Başlatan Amper, 16 Nisan 2020, 23:01:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Amper

Alıntı yapılan: Oner - 06 Temmuz 2020, 22:16:18
Alıntı yapılan: UZAYLI - 06 Temmuz 2020, 13:55:25
Sanırım proje iptal

İki yüz kez açıklama yapılmış hâla iptal diyorsun..

Birileri şu forumdaki derdimi anladığına göre artık mutluyum. @UZAYLI devam ediyor.

EmirKarapelit

Amper

Lawnless

Harika ve emek verilmiş gibi görünüyor, başarılar dilerim.

public class gtaMultiSignature {
    public static void main(String[] args) {
      System.out.println("How can I help you?");
      System.out.println("C#, C++, Java, Python, LUA, PHP, .NET, Typescript, Javascript");
    }
}

Amper

Forum adresi kısa bir bakım sürecine alındı 7.08.2020 20.00'da aktifleştirilecek.
https://lsa-rp.com

Amper

Son düzenlenme: 07 Ağustos 2020, 01:47:03 Amper

egezhd

Amper

[BETA] Açılış Tarihi Belirlendi!
Selamlar, aramıza yeni katılıp günlerdir bu duyuruyu bekleyen ve bizimle birlikte Alpha sürecinin başlangıcından beri(3-4 ay) buralarda olan arkadaşlarımız bulunuyor. Aylardır burada bulunan insanlarla çok yakınlaştık ve bir oyunla kalmayıp onlarca oyunda birlikte zaman geçirdik bu ekibe sabrı için teşekkür ediyorum. Çok uzun zamandır geliştirme aşamasında olan LSA aslında oyun modundan kaynaklı eksiklikler yüzünden bekletilmiyor. Modelleme, grafik tasarım ve harita tasarımcısı bulamadığımız için uzun zamandır bu durumdaydık hala bu konuda ekstra şeyler elimize geçmedi fakat çoğu konuda ücretli olarak dışarıdan veya ekip içerisinden insanların kendilerini bazı alanlarda geliştirip emek vermesi ile birlikte kendimize göre bir şeyler yaptık. Size Ağustos içerisinde bir açılış garantilediğimizi söylemiştim ve şu an net bir tarih verebileceğimi düşünüyorum.

24.08.2020 tarihinde LSA açık beta olarak kapılarını oyunculara açıyor. Peki neden BETA dönemi? Elimizde yeteri kadar model bulunmadığı gibi haritalarda da hatalarla karşılaşabileceğimizi düşünüyoruz. Çok düşük bir ihtimal sistemsel olarakta hatalarımız olabilir fakat kesinlikle kayıp yaşayacağınız senaryolar bu hatalar içerisinde geçerli değil. Küçük hatalardan her gece 04.00'da yapılacak küçük hotfixler ile kurtulacağız ve bu şekilde gelişme sürecine devam edeceğiz.

Ekstra olarak bu geliştirme sürecinde LSA'nın açılması için destek olan ( kaptanderya#6664 Aegis#2023 modelleme, harita), LSA helper ve dışarıdan gelen insanlara ( GeryB#9895 harita @Democrituss#8693 video çalışmaları, Platoon modelleme) için çok teşekkür ediyorum.

Görmeme olasılığınız yüzünden BETA açılış tarihi: 24.08.2020

İbrahim Halil Güler

Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız ve istediğiniz ortamı yakalarsınız. Ben ve arkadaşlarım açılışta olacağız. Beklemedeyiz...  :)  :elsalla:

_Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Trigger

miya

Amper

Sunucu Aktif!
Sunucuya nasıl gireceğinizi öğrenmek için profilinize girip ve bilgilendirme yazısını okumalısınız.
https://lsa-rp.com/forum/index.php?action=profile

İPŞİR

Uzun zamandır uğraşıyorsun, umarım başarılı olursun.
Sunucuya göz atmak için samp'ı tekrar kurmayı düşünüyorum. :)

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)