GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Marina Roleplay - "let's have fun sharing" | 3940TL'LİK ÇEKİLİŞ!

Başlatan Marina Roleplay, 27 Ağustos 2020, 01:06:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Marina Roleplay

Kilit.
Son düzenlenme: 20 Aralık 2020, 01:25:00 Marina Roleplay

Marina Roleplay

Marina Roleplay büyük çekilişi sizlerle! 3940TL'lik çekiliş sizleri bekliyor!

Son düzenlenme: 01 Eylül 2020, 00:50:09 Marina Roleplay

Ska

Hypnotic

mychype

Oner

Discord: Ascendency#7970

Justice

Hypnotic

Güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar :)

kumite

Hevesiniz kırılsın istemiyorum, fakat.

SA-MP platformunda Roleplay anlayışı zaten sadece LS şehrinde, LSPD - IL-Legal savaşı olarak geçiyor. SAMP platformu zaten bitmiş, 03.DL-R1'in geliştiricisi bile sürümü geliştirmeyi bıraktı. Sunucuların çoğu kapandı, geriye 4-5 sunucu kaldı bkz. "Rina, Vendetta, 19, Safari" bunlarda oynayan oyuncularda orada bir mülkiyeti olan, lspd de olan ya da yetkili olarak bulunan kişiler. Onun dışında şu anda hiç bir sunucuya sıfırdan bir insan başlamıyor -çoğunlukla.-  Yeni açılan sunucular maksimum 2 ay fazla oyuncu sayısıyla tutunuyor, sonrasında yönetim-oyuncu ya da oyuncuların kendi arasında çıkan anlaşmazlıklar sebebiyle sunucuda kalan oyuncu sayısı 10 15'e düşüyor. (bunun en büyük sebeplerinden biride yönetim ya oyuncularla çok haşır neşir olup roleplaye ciddi bir ilgi gösteremiyor.) LS'i deneyen sunucular bu haldeyken kasaba, san fierro, las venturas, prison gibi kısımlarda kimse oynamıyor. Size de büyük ihtimal aynısı olacak, fazla uğraşmayın sunucu için. Yine de başarılar.

mychype

Alıntı yapılan: dreamer - 27 Ağustos 2020, 13:46:38
Hevesiniz kırılsın istemiyorum, fakat.

SA-MP platformunda Roleplay anlayışı zaten sadece LS şehrinde, LSPD - IL-Legal savaşı olarak geçiyor. SAMP platformu zaten bitmiş, 03.DL-R1'in geliştiricisi bile sürümü geliştirmeyi bıraktı. Sunucuların çoğu kapandı, geriye 4-5 sunucu kaldı bkz. "Rina, Vendetta, 19, Safari" bunlarda oynayan oyuncularda orada bir mülkiyeti olan, lspd de olan ya da yetkili olarak bulunan kişiler. Onun dışında şu anda hiç bir sunucuya sıfırdan bir insan başlamıyor -çoğunlukla.-  Yeni açılan sunucular maksimum 2 ay fazla oyuncu sayısıyla tutunuyor, sonrasında yönetim-oyuncu ya da oyuncuların kendi arasında çıkan anlaşmazlıklar sebebiyle sunucuda kalan oyuncu sayısı 10 15'e düşüyor. (bunun en büyük sebeplerinden biride yönetim ya oyuncularla çok haşır neşir olup roleplaye ciddi bir ilgi gösteremiyor.) LS'i deneyen sunucular bu haldeyken kasaba, san fierro, las venturas, prison gibi kısımlarda kimse oynamıyor. Size de büyük ihtimal aynısı olacak, fazla uğraşmayın sunucu için. Yine de başarılar.

Öncelikle yorumun için teşekkürler. Prison kavramını çok yanlış anlamışsın tekrar incelemeni tavsiye ederim. Samp platformu bitmiş değil oyuncuları belirli sunuculara bağlanmış durumda. Elimizden gelenin en kalitelisini yapmak için buradayız, başardık veya başaramadık.

Alıntı yapılan: RaideNN - 27 Ağustos 2020, 15:05:39
Başarılar
Değerli yorumun için teşekkürler.
Son düzenlenme: 30 Ağustos 2020, 21:54:10 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.

mychype

Konuda bulunan noktalama&yazım hataları yakın zamanda düzenlenecektir.
Son düzenlenme: 27 Ağustos 2020, 15:50:05 mychype

Goddew

Tutmaz, yazılanları okuduğumda yönetim ruhlu bir yazıcı göremiyorum.

edge