GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL] ~ S0beit Wars ~ Açıldı!

Başlatan Sammy, 30 Ağustos 2020, 02:46:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alp.

@flareoNNN hayalimdeki sunucu hshssh

Son düzenlenme: 30 Ağustos 2020, 17:52:16 Mütemadiyen

Zeta

Bunu da gördüm ya ne diyeyim :D Başarılar.

Heleina

İnsanların buraya gelip heveslerini atıp diğer sunucularda adam gibi oynayacağını falan düşünüyorsanız emin olun yanılıyorsunuz. :şeytan: Bu arada hile ayağına sunucuya zarar vermeye çalışan çok olacaktır, riski bir işe girmişsiniz. Başarılar.

Tanrı düşmanlarıma acısın ve merhamet göstersin; çünkü ben göstermeyeceğim.

GouldinG

Değişik bir konsept başarılar dilerim :D

flareoNNN

Alıntı yapılan: Mütemadiyen - 30 Ağustos 2020, 17:46:48
@flareoNNN hayalimdeki sunucu hshssh

boş atma aimi kur gel çete açcaz bölge alımı var gece

ReNN

2B2T gibi bir kaos sunucu, bayılırım

HasanEfe

Alıntı yapılan: ReNN - 30 Ağustos 2020, 18:25:31
2B2T gibi bir kaos sunucu, bayılırım

Katılıyorum fakat 2b2t ye girmek istersen 400-500 gibi bir sıra oluyor

fazla kişinin giriceğini sanmam karşındaki adam sobeit sende sobeitsin anlamı kalmıyor yani 100hp vs 100hp ile 200hp vs 200hp aynı bence

Aytuğ

Sammy

Alice.

ozkleiNN

Adam yapmış bizede başarılar demek düşer kolay gelsin

kbrsev

Alıntı yapılan: HasanEfe - 30 Ağustos 2020, 10:40:48
1. Sorum şu olucaktır : Modunuz alıntımı yoksa sıfırmı

2. Sorum : hile olmayanlar için kötü olucaktır hile kullanan kesimin yarısından çoğu çocuk(velet) olarak adlandırılır bu kesim kanser bir kitledir ve sunucunuzu kötüleştirir bu sizin için bir şey olmazmı

3. Sorum : car spawn yada fake kill sunucuya lag sokucaktır bunları engellemelisiniz ama aimbot gibi şeyler bence fazla gerek yok değil(sunucu böyle olucaksa gerek yok)

4. Sorum : günümüzdeki birçok sunucu hileleri engelleyemediği için batıyor sizde hilelere özel sunucu yapıyorsunuz hileciler niye normal bir oyuncuyu kolay bir şekilde başka bir sunucu öldürebilicek iken niye sizin serverinizzde hileleri kapıştırsınki bu size mantıklı geliyormu

tutucağını düşünmüyorum yinede başarılar

Mandıraya giden adama kakaolu puding sorar gibi, normal oyuncunun hileli yerde ne işi olsun?

TAKTAK26

Bence olduğu kadar saçma oldukça da saçma neden derseniz eğer mesela ben şimdi kimsede olmayan bir hile denedim belki siz onu loglar yöntemiyle çekip kendiniz yaptınız sonra "SAMP BİTECEK", "EN BÜYÜK BİZİZ" kafasına girerseniz ne olacak peki?

Ek olarak demek istediğim kısaca; Belkide milletin hilelerini log altına tutup kendiniz bir şey yapacaksınız?

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

Sammy

Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 31 Ağustos 2020, 15:10:19
Bence olduğu kadar saçma oldukça da saçma neden derseniz eğer mesela ben şimdi kimsede olmayan bir hile denedim belki siz onu loglar yöntemiyle çekip kendiniz yaptınız sonra "SAMP BİTECEK", "EN BÜYÜK BİZİZ" kafasına girerseniz ne olacak peki?

Ek olarak demek istediğim kısaca; Belkide milletin hilelerini log altına tutup kendiniz bir şey yapacaksınız?

Kardeşim cidden böylemi düşünüyorsun discord adresine gelirseniz sizinle bu konuyu tartışmak isterim. :)

godofethan

Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 31 Ağustos 2020, 15:10:19

İşte, işte bu, işte aradığım zeka bu ! kardeşim sen bir dahisin SAMP ortamında harcanıyorsun hain gizli planlarımızı ortaya çıkardın cidden buralarda harcanıyorsun dostum tebrik ederim.