GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

New Order Roleplay - 1939 Baskıcı Nazi Rejimi

Başlatan hunyadi, 02 Eylül 2020, 04:21:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hunyadi

we work for better

New Order Roleplay projesinin temeli 19.08.2020 tarihinde 3 kişi (@REYS,@Thorium,@hunyadi) tarafından atıldı.Gayemiz oyuncu kitlelerini hep aynı konsept üzerinde oynamak zorunda bırakmamak,farklı konseptler tattırarak eğlence seviyelerini üst limite çıkarmaktır.Modellemeler,haritalar ve kurallarımız ile süslendirmek de vazifemizdir.Aramıza katılmanızdan şeref duyarız. Sunucumuz 1939 yılında 3. Alman İmparatorluğu'nun başkenti olan Berlin'de geçen bir serüveni konu alıyor.İmparatorluk bünyesinde bulunan düzen hakkında elde etmiş olduğumuz bilgi birikimini de hesaba katarak projenin temellerini attık.Sunucu tanıtımına başlamadan önce söylememiz gerekir ki bu sunucu DM,TDM,WW2 sunucusu değildir.Normal roleplay olarak algılamanızı istiyoruz ki sadece zaman dilimi ve geçtiği yer farklı.Diğer roleplaylarda yaptığınız çoğu roleplayı tekrardan burada da geliştirebilirsiniz.

Genel işleyişten bahsetmek gerekirse, devlet kurumlarının bir çoğu değişti, ORPO(ordnungspolizei), SS(schutzstaffel), SA(Sturmabteilung), GESTAPO gibi kurumlar bunların başını çekenler ve en çok kullanılacaklardandır.Sunucu içerisinde katı bir düzen olacağından dolayı yasadışı rol yapmak isteyenlerin çok büyük bir gizlilik içerisinde ilerlemesi gerekecektir.Diktatörün emirlerine körü körüne bağlı olan bir toplumda yaşadığınızı unutmayarak rol yapmanız gerekecektir.Herhangi bir kamu memuruna saygısızlık bile sizin Auschwitz(toplama kampı) topraklarına ayak basmanıza neden olabilir.

SA:MP platformunun sunucuya araç eklentilerine izin vermediğinden dolayı cache dosyamızı sunucu açılmasına yakın bir tarihte paylaşacağız.İçerisinde bulunan bir çok özel modelle birlikte sunucuya renk katacak.İndirmek zorunlu değildir, fakat sistemi zorlamayacak modlardan oluştuğundan dolayı indirdikten sonra performans kaybı yaşamanıza imkan yok.

İmparatorluk içerisindeki refah düzeyinin farkına sunucu içerisinde varacaksınız.Yani para kazanmak ne zor, ne kolay olacak.Ekonomiyi dengede tutmak için giderler tablosuna bir kaç şey ekleyeceğiz elbette ki, refah içerisinde yaşadığınızdan dolayı, bir çok şeyi kolaylıkla elde edebileceksiniz.

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 19 Eylül 2020, 20:35:44 Mütemadiyen

better6juices

Razz

Selamlar,

Roleplay teması altında farklı konseptler görmek gerçekten güzel. Fakat Roleplay ortamının çoğunluğu küçük yaşlardan oluşuyor ve günümüz zamanını içeren sunucular genelde daha ilgi çekici oluyor. Bununla beraber küçük yaştaki dostlarımız çoğunluğu olarak savaş, kargaşa, ölüm ve öldürme üzerine hareket ediyor ve sunucu Nazi zamanını içerdiğinden bu savaş durumu sunucu içerisinde de devam edebilir diye düşünüyorum. Savaştan kastım oyuncuların sürekli olarak birini öldürme, eline silah alıp etrafa ateş saçma anlamında söylüyorum. Tabii ki her sunucuda ufak tefek çürük kısımlar her zaman varolacaktır, sadece benim düşüncem bu yönde. Umarım güzel yerlere gelir, güzel zamanlarda sert ve güçlü bir şekilde iz bırakırsınız. Başarıları dilerim.

ReNN

Cowingwa

Sistemler güzel, konsept güzel, tanıtım biraz daha geliştirilebilir, başarılar dilerim umarım tutar.

hunyadi

Alıntı yapılan: Razz aka Sentry - 02 Eylül 2020, 06:03:22
Selamlar,

Roleplay teması altında farklı konseptler görmek gerçekten güzel. Fakat Roleplay ortamının çoğunluğu küçük yaşlardan oluşuyor ve günümüz zamanını içeren sunucular genelde daha ilgi çekici oluyor. Bununla beraber küçük yaştaki dostlarımız çoğunluğu olarak savaş, kargaşa, ölüm ve öldürme üzerine hareket ediyor ve sunucu Nazi zamanını içerdiğinden bu savaş durumu sunucu içerisinde de devam edebilir diye düşünüyorum. Savaştan kastım oyuncuların sürekli olarak birini öldürme, eline silah alıp etrafa ateş saçma anlamında söylüyorum. Tabii ki her sunucuda ufak tefek çürük kısımlar her zaman varolacaktır, sadece benim düşüncem bu yönde. Umarım güzel yerlere gelir, güzel zamanlarda sert ve güçlü bir şekilde iz bırakırsınız. Başarıları dilerim.
Selamlar, yorumunuzu dikkatli şekilde inceledikten sonra size önce teşekkür edip açıklama yapma gereği duydum.3. Reich sempatizyanı olup sunucuya akın eden çürükler elbette ki olacaktır.Amacımız kendi kemik kitlemizi oluşturum uzun süre keyifli bir roleplay tatmanız.Teşekkürler.

REYS

Başarılı olacağımıza ekipçe inanıyoruz.Farklı konsept ama bütün çalışmalarımızı belli bir düzen içerisinde gerçekleştiriyoruz ve bunun başarıyı getireceğine inanıyoruz,yorumlarınız için teşekkürler. :gtasa:  ;)

Ren Nehri akmam diyor. 3. Reich'ı yıkmam diyooor. Şanı büyük SS subayı Berlin'den çıkmam diyor.

mercadiias

Başarılar, oldukça başarılı bir konsept istenilen yerlere rahatlıkla erişebilirsiniz umarım.

Emirbeyx

Emirbeyx

Hakkımızda hayırlısı, desteklemeyi unutmayın.
Son düzenlenme: 02 Eylül 2020, 12:49:07 Emirbeyx

REYS

Ren Nehri akmam diyor. 3. Reich'ı yıkmam diyooor. Şanı büyük SS subayı Berlin'den çıkmam diyor.

Arkanid

Farklı konsept, ve kamyonculuk içermeyen sistem. İşte bu.  :helal:

hunyadi

TheMertcaN

SAMP'da yeni Konseptler görmek beni sevindiriyor. :)

Gang shit no lame shit

Liccores

Çok başarılı, tutacağına eminim.