GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

CNR- ALFA Hırsız Polis SF~LV Sunucusu samp.ALFA-hp. <Since>2016

Başlatan HELLBOY, 11 Şubat 2018, 17:31:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HELLBOY

tp fixi üzerinde düzenlemeler yapıldı.
Yeni etkinlik sistemi getirildi.

HELLBOY

yeni güncelleme
  • anti-cheat üzerinde geliştirmeler yapıldı.
  • Oyun ses efekleri eklendi.
  • evinize ve aracınıza özel yeni sistemtem getirildi.
Gece yarısı aktif olacaktır.

HasanEfe

Sunucudan asalet akıyor daha girmeden anladım
Son düzenlenme: 10 Eylül 2020, 21:24:55 Sypnosis. Sebep: Küfür içerikli ekran görüntüleri sansürlenerek eklenmelidir.

HELLBOY

HELLBOY

Tyranus

Alıntı yapılan: sDahdal - 12 Eylül 2020, 09:44:56
Alıntı yapılan: sDahdal - 18 Temmuz 2020, 23:30:27
Sürekli konuyu kilit vurup açıyor neden mi? Konuya kötü yorum yapmasınlar diye Unutma sunucuyu bize sattın sonrada para tatlı geldi herhalde o parayla tatile gittin ;) bu arada kişinin şunucusunu kesinlikle tavsiye etmiyorum oyuncuların hakkına girip banlyorlar sözde 4 senedir acik ama 20'i geçmiyor sunucu bakıyorum oyunda "Damla,Xerium var aha Burak Gine bot atmış diyorum 😂 botu boşver bu adama güvenmeyin sizi satar bizi dolandırdı ve hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor birde özelden yazıyor modu atim mi diye konu unutulsun diye 1 gün geçse bile kaara giriyor (sunucu açıldığından bu yana sürekli bot atılıyor ve Ss'lerde var bot yok felan demesine bakmayın özelden yazin atayim) kısa lafın sözü 300,400 TL ile kişi karakterini satıyor hakaret etmiyorum şuanda yaptığı gibi bu platformda bütün üyeler bilir (eski oyuncular) sunucu 30 kişiyse 15'i bottur 😂
Unutma, dolandirdin unutuldu sanma
Dolandırıcılığadamı başladın burak bu kadar da düşüceğini sanmazdım diğer konu da sildirdin mesajlarımı neyse diyip geçelim sunucuya gelirsek aynen bizim hakkımıza çok girildi bide çok fazla bug var tüm ekip para bugu yaptık ancak 1 hafta sonra anladılar durumu hala buglar mevcut bulursanız yapabildiğiniz kadar yapın dağıtın derim ; )

HELLBOY

kesinlikle para bugu yapılmıştır bizde buna inanıyorduk loglardada para bugu varmış aa diyordu hangi kafadasınız?

Tyranus

Alıntı yapılan: HELLBOY - 17 Eylül 2020, 16:11:38
kesinlikle para bugu yapılmıştır bizde buna inanıyorduk loglardada para bugu varmış aa diyordu hangi kafadasınız?
Okdr para dağıttık oyuncular para dağıtıyolar deyince olayı çaktınız MXLZLXLXLXŞ

https://i.hizliresim.com/jReUD3.jpg
He bide anti hile sisteminiz berbat arkadaş arabayla gözünün önünden uçarak gitti onu bile farketmedin ÖDLSŞDŞD
Son düzenlenme: 17 Eylül 2020, 16:51:03 Tyranus

HELLBOY

evet o yüzden hesabınız silindi o yüzden tarih saklı okadar korkuyorsunuzki herşeyi saklar olmussunuz öyle bir hesap kaldımı kim bilir acaba :D

Tyranus

Alıntı yapılan: HELLBOY - 17 Eylül 2020, 16:59:21
evet o yüzden hesabınız silindi o yüzden tarih saklı okadar korkuyorsunuzki herşeyi saklar olmussunuz öyle bir hesap kaldımı kim bilir acaba :D
Yaw bugu söyle banlamayız uğraştırmayın diyodunuz MDMSLLDLKDLSLD
Hala log bakıyoz diyonuz
log bile tutmuyodunuz belki o hatayı farketmemek aptallıktır coder bul kendine derim ; )

HELLBOY

Alıntı yapılan: Tyranus - 17 Eylül 2020, 17:21:15
Hala log bakıyoz diyonuz
log bile tutmuyodunuz belki o hatayı farketmemek aptallıktır coder bul kendine derim ; )
batu yada bekir ikisinden birisin bunu biliyoruz log tutmuyormuyuz evet o yüzden para akışını görebiliyoruz işte cahillik başa bela her sunucu sahibi kesinlikle log tutar tüm sunucuların kendilerine ait kesinlikle bir log sistemi vardır konuştukca batıyorsun dostum konuyu dahada ilerletme bence :D

Tyranus

Alıntı yapılan: HELLBOY - 17 Eylül 2020, 18:38:40
Alıntı yapılan: Tyranus - 17 Eylül 2020, 17:21:15
Hala log bakıyoz diyonuz
batu yada bekir ikisinden birisin bunu biliyoruz log tutmuyormuyuz evet o yüzden para akışını görebiliyoruz işte cahillik başa bela her sunucu sahibi kesinlikle log tutar tüm sunucuların kendilerine ait kesinlikle bir log sistemi vardır konuştukca batıyorsun dostum konuyu dahada ilerletme bence :D
Ben ne batuyum ne de bekir ; )
Sen bilirsin ilerletsem daha çok rezil olursun : ) o sunucuda ki bugların haddi hesabı yok ÖDLSLFLDLDŞSŞD bide millete ordan burdan toplama sistem diye laf atıyosun neyse ilerletmicem konuyu oyunculara kalmış artık : )
Son düzenlenme: 21 Eylül 2020, 00:38:42 Tyranus

Alp.

ALFA HP sunucusu hakkında eleştiri ve yorumlamalarınıza devam edebilirsiniz ama lütfen olayı kişisel/bireysel boyuttaki tartışmaya sürüklemeyin. Eleştirilerinizi tanıtımı yapılan mevcut sunucunun sistemleri ve işleyişi çerçevesinde tutun. Aksi içerik içeren iletiler kaldırıldı.
Son düzenlenme: 19 Eylül 2020, 18:34:31 Mütemadiyen

Zeynel

Avrupa HP Hırsız Polis

Backup

Alıntı yapılan: Zeynel - 27 Eylül 2020, 13:07:38
Vasat
Dedi ve alıntılarla doldurulmuş moduyla discord sunucularında reklam yaparak çektiği geçici oyuncularla dolu sunucusuna giriş yaptı.